W Johansen EL - VVS - Ventilation Reviews

TrustScore 2.5 out of 5

2.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde problemer med strøm i et udhus, troede at det kablet i jorden der var defekt. Elektrikeren gik det hele hurtigt igennem og fandt en hel anden fejl - nemlig en defekt stikdåse. Fejlen blev ud... See more

Rated 5 out of 5 stars

De har lavet el og vvs-tjek af min lejlighed og udbedret den ulovlige el. De kom til tiden alle gange, var behagelige og hjælpsomme, og det er helt sikkert det bedste håndværkerfirma, jeg indtil vider... See more

Rated 1 out of 5 stars

Fik foretaget eltjek. Fandt dem ved hurtig google søgning, og de virkede rimelig i pris. Glemte at kigge på Trustpilot først. Min fejl. Kan fuldstændig genkende kritik nedenfor. I mit tilfælde men... See more

Company details

1. Home Services

Written by the company

W Johansen består af 3 selvstændige virksomheder, som udfører alle autoriserede opgaver indenfor EL - VVS - Ventilation. Vi udfører opgaver i hele storkøbenhavn og har mere end 60 års erfaring.

Poor

TrustScore 2.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

Replied to 50% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

De glemte os og aflyste så mange gange, at vi måtte aflyse ordren

Min andelsforening bestilte dem til at udføre en opgave. Bestillingen blev afgivet den 13. oktober.
I dag skriver vi 15. december, og firmaet har endnu en gang måttet aflyse vores aftale. Tidligere har de enten aflyst eller bare glemt os.
Jeg kan derfor ikke vurdere deres arbejde, for de har ikke haft lyst til at udføre arbejdet for os.
Det bestilte arbejde bestod i rensning af tagrender. Vi bestilte i starten af efteråret, da det var meget vigtigt, at arbejdet blev udført inden frosten satte ind. Vores forening håber så nu på, at det alligevel ikke var alt for vigtigt, da det bliver svært at nå.

15 December 2014

Hurtigt og effektivt

Jeg benyttede mig af W. Johansen VVS da der væltede spildevand ud fra min køkkenvask.
Jeg fik indenfor 10 minutter besked om at der var en håndværker på vej, hvorefter han løste opgaven og tørte osv. pænt op efter sig.
Ja tak.

20 October 2014
Rated 4 out of 5 stars

Super god service og udført til tiden

Jeg kan kun give min bedste anbefaling af W Johansen VVS.
Jeg bestilte prisoverslag+bookede samtidig tid til at få fixet toilettet, som ikke ville skylle ud. Blev ringet op, fik ca. pris og aftalt tid til rep.
Blikkenslageren kom til aftalt tid og opgaven blev udført som forventet. Og prisen var som aftalt. Vil helt sikkert bruge firmaet en anden gang.

2 September 2014

Stadig følgevirkninger 5 år efter

Vi fik lavet el for små 50.000 kr. for ca. 5 år siden.

Kort resume: Forsikringssag hvor W Johansen gav et tilbud, som vi takkede ja til. Tidshorrisont 1 uge. Det tog 8! Derudover lå vi i sag i ca. 6 mdr., fordi de nægtede at repaprere deres egne fejl. Herunder at de havde boret for store huller i loftet til spotlysene. Jeg måtte nægte en af deres svende adgang til huset for at undgå flere skader.
Firmaet truede med inkasso, da vi tilageholdt lidt under 10 % af beløbet. Gav sig først, da jeg truede med at gå i retten.

Nu, ca. 5 år efter, har vi lige siden haft store problemer med konstant sprængte sikringer. Grupperne på relæet er ikke korrekt markeret. Der er ikke trukket jord flere steder og de har kørt for meget over samme gruppe.
Det er hvad indtil nu 3 forskellige elektrikere har oplyst, efter de har været ude og "efterse"/ordne vores ellers nye el-installationer. Alle har de rystet på hovedet over at et autoiseret firma har lavet sådan et stykke arbejde.

Vores sag er så grotesk, at detaljerne bliver for mange her, men HOLD JER VÆK!

10 January 2014
W Johansen EL - VVS - Ventilation logo

Reply from W Johansen EL - VVS - Ventilation

Hej Mette
For 5 år siden fik du udført en lovliggørelse af elinstallationen, ikke en udbygning.
Så hvis der er sikringer der springe idag, så skal installationen udbygges med flere grupper i tavlen, og installationen skal fordeles på dem.
Du nævner også at vi har boret for store huller i loftet, det er jo ikke rigtigt de passe til spottene, men vi fik ikke fjerne støv omkring hullerne efter montering, dette skal vi naturligvis beklage.

Men venlig hilsen Henrik Andersen

Service i særklasse !

Vi benytter W Johansen EL - VVS - Ventilation til service på ventilation i vores Andelsboligforening, Jeg har kun haft positive oplevelser med deres personale.
Både salg, rådgivning og særdeleshed service teknikeren som kommer hos os.
Ham kunne andre håndværkere godt lære noget af.

Bestyrelsesformand
Kasper Hessellund Hansen
Andelsboligforening Guldborgvej 33-35
2000 Frederiksberg

28 August 2013
Rated 2 out of 5 stars

Dem bruger vi ikke igen

Min kæreste og jeg benyttede virksomheden til at udføre et el- og vvs-eftersyn i forbindelse med salg af en andelslejlighed. Vi valgte dem pga. prisen, hvilket har vist sig at være en fadæse af rang; man får hvad man betaler for.

VVS'eren lavede en bemærkning på stigstrengene (vores lejlighed er på 5. sal), hvilket ikke giver nogen mening, dersom det er andelsforeningens ansvar og ikke vores. Men denne bemærkning gav anledning til en længere "kamp" med bestyrelsen, ejendomsadministration og foreningens håndværkere - fejlen skulle jo udbedres, men på hvis regning. Men da der er tale om en original / gammel installation fra før reglerne omkring bøsningsrør blev indført.
Med andre ord skulle den bemærkning aldrig have været der.

Der var også nogle bemærkninger på el-delen, som blev vurderet til 4.200,- ex. moms. at få udbedret. Vi fik det lavet for 2.000,- inkl. moms hos en anden elektriker. Altså totalt forkert estimat fra W Johansens side af.

Valget af W Johansen bevirkede at salget af vores lejlighed blev forsinket med 1 måned, hvilket har været utilfredsstillende.

7 January 2013
W Johansen EL - VVS - Ventilation logo

Reply from W Johansen EL - VVS - Ventilation

Kære Benjamin

Vi har læst din anmeldelse og ville gerne have kontaktet dig. Men kan ikke genkende sagen, og kan heller ikke finde dit navn i vores kundekartotek.

Såfremt du ønsker, at vi skal være dig behjælpelig, er du meget velkommen til at kontakte os.

W Johansen EL - VVS og Ventilation.

Svindel og humbug!

Kunne ikke reparere afløb. Krævede derefter 2.000 kr. for "arbejdet". Opkrævede uden varsel ublu transportbidrag. Utilstedeligt uhøflige og benægtende ved konfrontering. Truede med inkasso mv. Hvis jeg kunne give mindre end 1 stjerne, ville jeg gøre det. Svindel og humbug!

4 April 2011

Take a closer look