Verlomoda

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Zijn dit oplichters ? 6 dagen geleden 3 items besteld, mail ter bevestiging gekregen. Daarna hoor je niets meer. Mail en telefoonnumer werken niet !!!!! Dan weet je meestal wel wat voor vlees j... See more

Rated 1 out of 5 stars

Echt een verschrikkelijk bedrijf een vest besteld nou het ziet er niet uit Had het nog beter bij temu kunnen bestellen dan weet je wat je kan verwachten Fotoos zn misleidend lijkt er niet op zonde... See more

Rated 1 out of 5 stars

Denk je een paar echt leren cowboy laarzen te kopen krijg je een paar laarzen die van een of andere plastic kunstleer te zijn gemaakt en niet eens op de laarzen lijken zoals op de foto. Mensen bestel... See more

Company details

Contact info

All reviews

19 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Ik onderschrijf de eerdere reviews, NIETS KOPEN!

Ik onderschrijf de eerdere reviews. Ik kreeg een shirt in de verkeerde kleur en wilde het retourneren maar dat werd mij onmogelijk gemaakt door de eisen die werden gesteld.
1.Origineel aankoopbewijs? Ik heb via internet besteld.
2. Ik moet contact opnemen en het hangt van hun af of je retourzending wordt geaccepteerd?
3. Nogmaals wordt gevraagd om een bon?

Lees de waanzin hieronder over hun voorwaarden.

U hebt ook de bon of het aankoopbewijs nodig.
Om een retourzending te starten, kunt u contact met ons opnemen via het info emailadres van Verlomoda.
Als uw retourzending wordt geaccepteerd, sturen we u een goedkeuring en instructies over hoe en waar u uw pakket naartoe moet sturen. U bent zelf verantwoordelijk voor het retourlabel en de kosten hier van. Artikelen die naar ons worden teruggestuurd zonder eerst een retourzending aan te vragen, worden niet geaccepteerd.
Retouretiket
Als je een artikel moet retourneren, zorg er dan voor dat je een retouretiket maakt en dit bij je zending voegt voordat je het naar ons terugstuurt. Houd er rekening mee dat de klant verantwoordelijk is voor de verzendkosten en dat we geen voorgefrankeerde retouretiketten leveren.

9 August 2025

DOE HET NIET!!!

DOE HET NIET!!!
2 shorts besteld en met flink wat vertraging eindelijk binnen. Wegens de vertraging wel contact gezocht. Hier werd uiteindelijk aangegeven dat als ik wegens mijn vakantie niet meer instaat was het pakket aan te nemen deze retour gaat en omdat ze het zelf niet opnieuw kunnen verkopen ik mijn geld kwijt ben.
Als je als verkoper op deze wijze de verantwoording durft neer te leggen bij een 3de partij dan stinkt alles hieraan. ALARMBELLEN bij het lezen van dat antwoord.

Als je even doozoekt kom er achter dat dit een netwerk is van dezelfde soort aanbieders. Allemaal Italian look a like websites die allemaal hetzelfde handelen. Je herkend ze wel makkelijk aan de slechte score reviews. Die paar 5 sterren die er her en der tussen staan zijn eigen creaties.

Product ontvangen zijn vodden. Sticksels zijn slecht. Knopen passen niet eens in het knoopgat. Rits werkt slecht en gaat mogelijk een week mee. Het lijkt op de broek die op de website staat maar is dik geupgrade en mooi gemaakt met een programma. Regelrecht te gebruiken voor mijn autovelgen als poestdoek.

Geen leveringskosten zeggen ze maar die zit al versleuteld in de aankoopkosten. 70 euro voor 2 shorts. 10 euro korting. Waarde short is max 5 euro.

De chinese markt die onder italiaanse naam je geld aftroggeld. Wel weer slim gedaan.
Doe het niet!!

22 July 2025

1 ster is teveel

1 ster is teveel
Gewoon oplichting
Slechte kwaliteit
Maar wel de hoofdprijs
Dit zou verboden moeten zijn
Ik dacht bij een nl winkel te kopen
Maar dit is nog erger dan Ali

21 July 2025

Pas op

Pas op! Producten van deze firma zijn niet zoals op getoonde foto’s! Materiaal, kleur en uitvoering wijken sterk af. Slechte kwaliteit en verzending uit China duurt ewuwig. Trap er niet in!!

14 July 2025

Slecht

Slecht! Chinees product maar staat nergens op de website vermeld. Je betaald dus normale prijs. Zoals ze aangeven is retourneren een optie, wel mag je dan 25€ retourkosten betalen omdat het naar china moet wat nergens staat aangegeven.
Ik snap niet dat deze website mag bestaab

23 May 2025

The Trustpilot Experience