1000 TAK for en fantastisk oplevelse i forbindelse med min 50 års jubilæum. Fantastisk og lidt anderledes mega lækkert tapas og dertil diverse bobler og vine der dækkede alles smagsløg. Personale der... See more
Company replied
Fremragende vin og super god service. Udvalget er stort men de rammer oftest plet på den smag man selvskabt lidt. Meget kompetent service og altid godt humør.
Company replied
Rigtig god oplevelse til bryllupsreception! Dygtigt og sødt personale, som havde styr på det. Stefen er meget fleksibel og imødekom alle vores ønsker. Kan kun anbefale flere at holde bryllupsrecept... See more
Company replied
Varde Vinhandel er en vinbutik i topklasse og fortjener uden tvivl 5/5 stjerner. Udvalget er både bredt og velkurateret, med vine fra mange forskellige regioner og i flere prisklasser. Uanset... See more
Company replied
I Varde Vinhandel "Tapasserie og Vinbar" køber du ikke kun vin, men får også en god oplevelse med i købet. Varde Vinhandel er indrettet som vinbutik med specialiteter, vinbar, tapasserie med fokus på hygge og afslapning. Hvor god vin, lækker tapas og godt humør hænger sammen. Vi forhandler "god vin til jyske priser" med fokus på de sydeuropæiske vine, men med et par overraskelser i samlingen fra de "nye" vinlande.
Kirkepladsen 1, 6800, Varde, Denmark
Asks customers to review
This company invites their customers to review, whether positive or negative
God stemning og hyggelig indretning i historiske bygning.
Fair priser og god service ☺️

Reply from Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar"
Kanon betjening dejligt personale god mad

Reply from Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar"
Skønt sted med god betjening, hyggen er i højsæde og de forskellige tapas er lækre. Håber mange andre får øje for denne lille perle. Jeg får virkelig lyst til at lære at drikke rødvin, når jeg sidder her - heldigvis er der både kaffe og drinks til sådan én som mig😄.
Idag står den på brunch

Reply from Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar"
Portugisisk aften var igen en dejlig oplevelse på Varde vinhandel. Spændende Menu med afstemte vine. God og sjov præsentation af menuen. Vi ses igen, igen 😁

Reply from Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar"
Vinbaren ligger i et dejligt hjørne af Varde centret hvor man kan nyde noget godt at spise og drikke, maden/tapas er nytænkte, innovativ og spændende, god til en fornuftig pris, betjeningen er kvik og behagelig. Man sidder i nogle gode møbler og slapper af efter nogle forhåbentlige gode indkøb i byen. Der er servering både inde og ude, under træet overfor Kirken og parasoller. Der er også diverse underholdning/ arrangeret løbende, om aftenen og i Weekenden. Mange gode kombineret tapas/vin tilbud til både frokost og aften. Vin serveres på stedet men kan også købes med hjemme og som gaver.

Reply from Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar"
Super lækkert tapas. Min ven og jeg købte 6 tapas for 200dk til deling. Der var virkelig en god smags profil. Ejeren kom selv og introducerede os til hvad vi skulle spise. Og det var en fed oplevelse. De forskellige tallerkener kom af flere gange, men det passede fint imellem når der kom nyt. Vi fik dertil en lækker Rose vin, som ejeren selv havde anbefalet os. Det var super hyggeligt. For min ven var det et helt måltid. Men mig der har brug for lidt mere var det mere en lækker snack. Dog nemt at tage et stykke brød når man kommer hjem, da man er fyldt af dejlige smags oplevelser. Kan varmt anbefales

Reply from Varde Vinhandel "Tapasserie & Vinbar"
Fantastisk service, fantastisk mad, fantastiske vine. Kan varmt anbefales👍👍