See what reviewers are saying

Rated 3 out of 5 stars

Vildt lækkert mad! Men mega ærgerligt, og hvor er det synd man skal stinke sådan af friture når man spiser inde eller henter take away i butikken i Herning. Det er næsten nok til jeg ikke vil spise... See more

Rated 5 out of 5 stars

Hurtige og meget imødekommende ansatte og vil klart anbefale stedet og maden er bare helt fantastisk og frisk Kan ikke få nok

3.3

3-star
2-star
1-star

Hvor det smagsløst

Det er en søndag morgen, og jeg bliver sulten, ik, så derfor bestilte jeg Wolt. Jeg havde super meget lyst til en bowl, fordi det tænkte jeg ku være lækkert, men da jeg åbner min bowl og har taget 2 bider, finder jeg et hår i maden, så nu i da ifhvetfald kommet på listen af steder jeg aldrig skal sætte min fod igen. Fy for den lede hvor er det klamt. Er så skuffet, plejer og spise der rimelig ofte, og ikke nok med at der var hår i maden, så brugte jeg den sidste krone som jeg havde på min lomme, så nu kan jeg ikke få noget mad. Er rigtig ked af den her oplevelse, så synes i skal investere i nogen hårnet og latex handsker, hvis i ikke skal bombarderes med ukrudt og mider. Og det skal lige siges jeg har tænkt på mad siden klokken 07:00 imorges og klokken er 14:00

6 April 2026
Rated 2 out of 5 stars

Kolding

Kæresten og jeg har her til aften d.17/1 klokken 18:15 været inde i Kolding og hente vores bowls, men vi føler dsv der er en uhøflig forståelse fx over for mediearbejdere i går som var på arbejde? Der bliver fx sagt “hvem var på i går for de har lavet en dårlig nedluk” og der bliver kommenteret at der ikke er prebbet nok gomadressing og derfor skal de ikke komme så meget i som der skal, fordi der ikke er nogen af de 3 tøsser der gider at lave en ny?..
Synes der var dårlig stemning og endelig en mærkelig måde at snakke og opføre sig når man står på linjen?.. fair hvis man stod ude bagved?..

Oven på den vil jeg lige ligge en kommentar på at det ikke ser særlig lækkert ud for gæsten at se at de samme handsker bliver brugt på alle stationer?.. kassen, friture, salat og kød… i forhold til hygiejne og allergener?… samt står de i privat tøj? Er det ikke en normalitet at man bære uniform?.. ved ikke

Og for at det hele ikke skal være dårligt, vil jeg sige til sidst! Sindsygt lækkert mad!.. og friske råvare.. synes dog der halter lidt..

17 January 2026

U-Poke Horsens

Vi har nu haft flere uheldige oplevelser med U-Poke Horsens ! Ej friske råvarer (madforgiftning) - og så udviser de utrolig ringe kundeservice - der bære præg af bl.a falsk markedsføring, offerrolle mentalitet og total ansvarsfralæggelse når de konfronteres med dette. Aftaler om kompensation overholdes ikke, men ændres sporadisk, så kunden efterlades frustreret og max nedprioteret ! U-Poke Horsens har mere fokus på at gasligthe deres kunder, frem for at tag ansvar for deres problemer og det de lover ! Beder man om direkte kontakt til chefen, afvises dette også med en nedladende dialog fra personalet, der har til sinde at fremprovokere reaktion som de så kan udnytte. Når man udviser sin utilfredshed bliver man bedt om at forblive væk som kunde. Ergo hopper de i offerrollen i et problem de selv har skabt. RED FLAG NUMBER 1 ! Det er både første og sidste gang vi benytter os af dem! EJ ANBEFALESESVÆRDIG !

18 October 2025

Slasket mango

Vi bestilte Poke bowls hos u poke Horsens, fordi vi havde hørt det var sprødt og friskt.
Vi fik leveret 3 Poke bowls med slasket mango, og knap så sprød salat, og hengemt avocado.
Det lignede man havde lavet skålene med ris i, og så tilføjet det man troede kunne "holde" sig til kunden bestilte toppingen.
Siden har vi oplevet dårlig kundeservice, falsk markedsføring, via Wolt og hjemmeside hvor man havde "glemt" at påføre forskellen på en stor og en lille poke bowl som frokost tilbud.
Og når personalet konfronteres med ovenstående fralægger både den lokale bestyrer/chef og personalet sig ansvaret.
Desuden bliver vi bedt om ikke at handle hos dem igen. Meget uprofessionelt!

16 October 2025

Dårlig lugt, ingen undskyldning

Bestilte en “flame lakse bowl” som take away, fordi jeg elsker laks. Da jeg åbnede den, var lugten desværre virkelig ubehagelig, nærmest som afføring, så jeg turde ikke spise den og blev bekymret for, om fisken var dårlig.

Kontaktede stedet, sendte billeder og bad om refusion. Det tog noget tid at få svar, og meldingen var bare, at “fisken er, som den skal være”. Selvom jeg gjorde opmærksom på, at lugten var helt forkert, blev jeg afvist, fik ingen undskyldning og ingen kompensation.

Endte med at sidde sulten, fattigere og skuffet. Spild af tid, penge og med en madoplevelse, jeg helst ville have været foruden.

28 May 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice efter en dum kundefejl

Jeg var ved en fejl kommet til at bestille online til afhentning i Herning i stedet for Kolding, da jeg ringede til Herning for at fortælle min fejl var han super hurtige til at sige at han da bare lige kunne flytte ordren til Kolding uden nogen yderligere betaling, selvom de allerede havde lavet de 6 bowls i Herning. Jeg kunne så kort tid efter afhente min bestilling i Kolding uden nogen problemer. Så kun gode anmeldelser herfra med super venlig betjening og god kommunikation mellem de forskellige restauranter. Herning ringede endda tilbage en times tid senere for at sikre sig at maden nu var blevet afhentet uden nogen problemer. Jeg vil til enhver tid komme igen da maden også var super lækker, og vi lod os også friste af de nye smoothies og shakes de også havde at byde på som smagter super godt og var til en god pris.

20 May 2025

SMAGER KLAMT

Det kunne laves bedre der hjemme det er den værste bowl jeg har smagt og virkelig dårlig service man får føj...

3 August 2024
Rated 3 out of 5 stars

Vildt lækkert mad, men man stinker

Vildt lækkert mad!
Men mega ærgerligt, og hvor er det synd man skal stinke sådan af friture når man spiser inde eller henter take away i butikken i Herning. Det er næsten nok til jeg ikke vil spise maden igen, selvom det er vildt lækkert..

1 February 2024

Is this your company?