Fik ikke alle de bestilte varer, men de trak fuld pris. Gjorde indsigelse mod dette, men fik intet svar. Købte udskiftelige strikkepinde og wirerer hertil, men der var intet værktøj med til at stram... See more
See what reviewers are saying
Company replied
SÅ god service!! Jeg har bestilt pindespidser og wires af flere omgange, og har kun oplevet hurtig og god betjening! En af gangene var den ene wire ikke hjemme, og en af de søde medarbejdere tog den... See more
Jeg har købt garn et par gange, og det har været okay. Sidst købte jeg noget garn i december, som jeg fortrød, da farven ikke matchede den, jeg gerne ville have. Jeg vil derfor gerne sende garnet r... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Uldstedet er kvalitet. Vi har garn og design fra kendte mærker; Hanne Falkenberg, Annette Danielsen, Gepard Garn mfl.
Gammel Jernbanevej 7, 2800, Kongens Lyngby, Denmark
- www.uldstedet.dk
Replied to 66% of negative reviews
Typically replies within 1 week
Fik ikke alle de bestilte varer
Købte udskiftelige strikkepinde og wirerer hertil, men der var intet værktøj med til at stramme pind og wirer sammen, dette skal gøres med fingrene. Dette holder ikke når man strikker, og maskerne risikerer at falde af pinden. Har påklaget, men heller intet svar på dette. Mit råd til andre er hold jer væk fra denne butik
Intet svar på henvendelser
Jeg har købt garn et par gange, og det har været okay.
Jeg vil derfor gerne sende garnet retur, og for at kunne det, skal man have en returlabel fra firmaet.
Jeg har henvendt mig 3 gange til dem via mail, og jeg har aldrig fået svar, og jeg kan derfor ikke gøre brug af min fortrydelsesret og sende varen retur, da de bare ikke svarer.

Manglende service
Super lækker butik med gode garn produkter. Har købt garn tre gange derinde og hver gang oplever jeg mangelfuld service. Medarbejderne virker stresset og jeg har næsten skulle undskylde for at spørge ind til rådgivning af garn til min opskrift. Super ærgerligt, når det er så lækker en butik.

Reply from Uldstedet
Altid kompetent og venlig betjening…
Altid kompetent og venlig betjening udover mega lækkert garn 🧶🧶

Reply from Uldstedet
Absurd lang leveringstid og ingen information
Den 6. februar bestiller jeg garn og modtager med det samme en bekræftelse, hvor de skriver, at de pakker ordren hurtigst muligt og jeg hører fra dem, når den er klar til afsendelse. Den 18 februar har jeg fortsat intet hørt. Det vil sige, pakken endnu ikke er afsendt. Hvis man ikke kan leve op til leveringen på 2-5 hverdage, som der ellers står, bliver I simpelthen nødt til at sende en mail med noget info og også gerne svare, når man kontakter jer. Under al kritik.

Reply from Uldstedet
Man skal ikke vente over en uge på garn!
Bestilte garn 7/2. Modtog bekræftelse. 14/2 har jeg stadig ikke modtaget garn og har heller ikke hørt noget.Da jeg ringer for at annullere ordre får jeg at vide at garnet vil være hos dem samme dag. Det vil sige at det faktisk var udsolgt hos dem da jeg bestilte. Det ville jeg gerne have vidst og så bestilt det et andet sted. Man kan ikke vente en uge på garn!! Det positive er dog at der ikke var nogen problemer med at får ordren annulleret.

Rigtig god butik
Fantastisk dejlige butikker og rigtig god og kyndig vejledning af de søde ekspedienter.

Reply from Uldstedet
Hurtig og nem bestilling og levering-…
Hurtig og nem bestilling og levering- endda til Italien. Handler meget gerne igen.

Reply from Uldstedet
Super hurtig levering og god…
Super hurtig levering og god kundeservice

Perfekt
Bestilte fredag og får varen mandag i skønneste stand og pænt pakket ind. Hvad kan man forlange andet

Kannatti tilata lanka
Kannatti tilata lanka, jota ei Suomen puolelta saanut. Toimitus Suomeen noin viikossa. Kaikki sujui hienosti.
Virkelig langsom levering
Virkelig langsom levering. Har rykket flere gange. Bestilt fem nøgler garn 20.4. Endnu ikke ankommet 10 dage senere. Fik svar på første mail men ikke sidste. Dårlig service.
Skøn hjemmeside og super hurtig…
Skøn hjemmeside og super hurtig levering!!
Fortrinlig service
Fortrinlig service. Efterbestiller 2 nøgler garn som straks bliver sendt. OG UDEN EKSTRA FRAGT.
De kalder jeg god kundeservice.
Jeg køber hos dem næste gang også
Hurtig levering og super service.
Hurtig levering og super service.
Kan varmt anbefalde ULD🧶STEDET
Suveræn og super sød vejledning
Suveræn og super sød vejledning - jeg kan anbefale begge butikker, som jeg har handlet i denne uge - onsdag København og i dag/fredag i Kongens Lyngby.
Det er så dejligt med sådan en kundeservice og nøj altså hvor bliver jeg lokket når jeg besøger deres butikker.
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd. Godt garnutvalg, imøtekommende og hjelpsomme.

God service og betjening
God service og betjening, dejligt kvalitetsgarn

Uldstedet/Lyngby aldrig igen...
Min Kæreste var tidligere i dag inde for at returnere forkert køb af forlænger til strikkepinde. Som jeg fik lovet var muligt og noteret på kvittering, selv om det ikke var normal service de tilbød. Tvivler dog på om de overhovedet tilbyder eller kender til service i den butik? Min kæreste blev dog mødt af to belærende og arrogante ekspedienter, som fortalte iflg. købeloven så skulle de ikke returnere og hun kunne til nød få et tilgodebevis. Jeg skal da så belære jer om købeloven, for den har i brudt.... Jeg blev ved køb tilbudt retten til at returnere/returret og ikke bytteret, da jeg var usikker på om jeg kom hjem med det rigtige, og den unge søde ekspedient noterede det på kvitteringen, så derfor er i faktisk forpligtet til at give pengene retur da det er en aftale indgået mellem sælger og køber. Så for jeres ringe service og direkte urigtige ageren i forhold til købeloven, går i nu glip af fremtidige køb og evt. anbefalinger af jeres butik...
Jeg havde desværre ikke tjekket…
Jeg havde desværre ikke tjekket trustpilot inden jeg havde bestilt vare fra Uldstedet. Ifølge hjemmesiden er leveringstiden 2-5, det går nok. Dagen efter modtager jeg en mail om at min ordre var sendt til pluk. Her fremgår det at det tager 1-5 dage inden afsendelse. Godt så! Allerede her kan de ikke holde de 2-5 dage, idet der i værste tilfælde vil gå 6+ hverdage inden levering. Nu er der gået 5 dage og ordren er ikke sendt endnu til trods for der står man vil blive kontaktet hvis lead time ikke overholdes. Det overholder de så heller ikke. Så det er første og sidste gang jeg handler her, her bliver kunderne virkelig nedprioteret.