Hvis man laver app så skal den virke.
For bøvlet at læse noget på dk.
Ring når i har styr på det grundlæggende.
Gode artikler fortjener bedre distribution.
Ellers ikke noget.
Tipsbladet skriver om SAS Liga, Premier League, Primera Division og alle europas store fodbold-ligaer. Få resultater, stillinger, spiltips, live-score og seneste nyheder.
Hvis man laver app så skal den virke.
For bøvlet at læse noget på dk.
Ring når i har styr på det grundlæggende.
Gode artikler fortjener bedre distribution.
Ellers ikke noget.
Hjemmesiden er fin appen er den værste gang bras jeg har vlret udsat for. Synd for det gør jeg bruger bold istedet
Igen igen.. Er der en direkte latterlige artikel. Som stinker af clickbait!
Igen vil jeg sige. At der er fint at pynte lidt på tingene. Men at lave en overskrift med Mikkel Damsgaard der hedder "Ærlig Mikkel Damsgaard: Det jo pisse besværligt"
Jeg trykkede udelukkende på den, for at bekræfte hvor vildt dårligt det er skrevet. Selvfølgelig kan man lukrere på hans navn og pt. dårlige situation i Brentford.
Men når selve nyheden et par linjer inde i artiklen lyder.
- Det er jo pissebesværligt at skulle flytte land. Men der har ikke været problemer, som man ikke forventede eller vidste ville komme, siger Mikkel Damsgaard.
Så siger jeg tak for denne gang til Lasse Claes og Tipsbladet.
Hver uge da jeg gik i skole i slut 90'erne. Sparede jeg mine madpenge. Så jeg om fredagen kunne købe tipsbladet. Det har siden altid været min fortrukne fodbold site. Men de seneste mdr. er niveauet simpelthen blevet tragisk dårligt. Sådan en overskrift er jo tragikomisk. Og dem er der på daglig plan..
Øv øv øv..
tipsbladet.dk, adskiller sig lidt til den gode side, i forhold til konkurrende nyhedsmedier. Jeg oplever kun en mindre mængde clickbait, (bemærk mindre)! end visse andre sites.
Angående video highlights fra kampene, er tipsbladet, langt bedre til at præsentere en passende video som matcher overskriften!
Som læser, burde man dog kunne forvente 10 ud af 10 gange, at et klik på et link, sender dig hen til noget, der forventes!
Tipsbladet skal have ros for journalistikken, video highlights (der i bedre grad, end andre sites), viser klip, svarende til det oplyste, samt brugervenlighed på hjemmesiden.
Annoncer og markedsføring er altid forstyrrende, uanset hvilken hjemmeside man besøger. Skulle Tipsbladet op på 5 stjerner, må markedsføring vige for journalistikken!
Jeg er jævnt tilfreds med jeres site
Hvert evig eneste gang man har ventet 40 sekunders reklamer på at se en video, så ender det med, at den video man ser, slet ikke har noget med overskriften at gøre. Forfærdelig journalistik og opsætning af hjemmeside.
Se bare jeres opslag idag. “Stage stage stage” videoen handler om Zecas skade.
Stram op…
Hjemmesiden bliver ved med at reloade og sende en til toppen af artiklen.. så kan den være nok så relevant, men hvis man aldrig når enden...
jeg købte engang en supertilbud abonnement hos tipsbladet. Men fik aldrig 60 % af aviserne leveret. Jeg ringede til dem mange gange og de sendte nogle af de aviser nogle dage senere.
Flot klaret! Sådan behandler man sine kunder.