Stilling Solceller ApS Reviews 27

TrustScore 4.5 out of 5

4.6

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fornøjelse at handle med Stilling Solceller. Alle har været meget hjælpsomme og imødekommende. Både kontakten til kontoret samt dem der foretog installationen var upåklagelig. Vi... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stilling solceller er et super sted at købe sit anlæg. Nick er inde i tingene og utrolig hjælpsom, igennem hele processen. Få dage efter aftalen var på plads, kom hans folk og begyndte opsætningen.... See more

Company details

1. Solar Energy Equipment Supplier

Written by the company

Velkommen til Stilling Solceller ApS beliggende i Skanderborg! Vores speciale er skræddersyet energiløsninger inden for solenergi til private og erhverv. Solcelleanlæggene kan skræddersyes både med og uden batteri, alt efter behov. Vores individuelle løsninger giver dig muligheden for at få et solcelleanlæg til præcis dit behov. Vi forhandler invertere fra bl.a. Growatt og Deye, og vores solcellepaneler fåes i to størrelser 410W og 550W. Vores solcellepaneler er All-Black og med producentgaranti. Inden du kontakter os for rådgivning, bedes du undersøge følgende: -Mål på dit tag (h*l*b) - Det er vigtigt, at alle målene angives/noteres. - Dit årlige strømforbrug. Med ovenstående information, rådgiver vi dig til, hvilket anlæg vi vurderer, er bedst egnet til dit behov. Ovenstående kan sendes via mail kontakt@stilling-solceller.dk eller telefonisk ved 53 83 13 33. Vi har Danmarks billigste priser på solcelleanlæg til private og erhverv. Vores lokation er i Skanderborg, Danmark, hvor du kan besøge vores lager med solcellepaneler, invertere og batterier. Ring inden for aftale. Vi kan kontaktes via kontakt@stilling-solceller.dk eller tlf. 53 83 13 33. Vi vil blive glade for, at du lave en anmeldelse af os via www.trustpilot.dk. Vi giver personlig rådgivning omkring dit køb af solcelleanlæg fra start til slut - besøg os på www.stiling-solceller.dk

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Det har været en fornøjelse

Vi havde en udfordring med rygningen på ståltaget, men det blev fikset, da jeg kørte ud og skaffede nye rygningsplader, og Lukas (montør) monterede dem, så arbejdet kunne færdiggøres samme dag som planlagt.
Man kan virkelig mærke, at Stilling Solceller går langt for at tingene kan lykkes - et firma med ægte jysk mentalitet 😊
Vi har efterfølgende ønsket et ekstra batteri, og her var Lukas (på kontoret) hurtig til at komme med et tilbud, så vi får fordoblet vores batterikapacitet.
Og ja - der er to forskellige Lukas'er 😉

2 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bad om tilbud fra firmaet

Bad om tilbud fra firmaet. Fik et tilbud, men de sagde ligeud " spild af penge" Det kan ikke svare sig for dig, med det forbrug I har. God stil og ærligt.

12 November 2025

Hej Kim
Tak for din anmeldelse, også selvom du ikke er en betalende kunde i vores forretning :-) Vi vil hellere give den helt rette rådgivning, også selvom det betyder at vi i denne omgang ikke får penge i kassen. Vi lever med den overbevisning, at vi altid, først og fremmest rådgiver vores kunder som vi ville ønske selv at blive rådgivet vi det var os selv der sad på den anden side af bordet, så det er selvfølgelig altid dét vi gør!
Vi ønsker dig en skøn weekend, og igen mange tak for at bruge et øjeblik på at berette om din oplevelse med vores virksomhed.

Rated 5 out of 5 stars

Har for nylig købt et 16 kWh…

Har for nylig købt et 16 kWh solcelleanlæg med 14 kWh batteri samt AI styring. Fra start til slut har kommunikationen med firmaet været upåklageligt og servicen har været i top. Kan klart anbefale firmaet til andre der skulle være interesseret i et solcelleanlæg.
Nick og hans medarbejder/ansatte har udvist en service som har ligget langt over min forventning så et stort tak herfra en glad kunde.

29 October 2025

Kære Kresten

Tusinde tak for din meget fine anmeldelse af Stilling Solceller.
Vi er meget glade for at du valgte os til at være leverandør og montør for dig, og ikke mindst at vi har både indfriet og overgået dine forventninger til hvilken service du ville opleve herfra. Som du nok allerede har erfaret, så skal du aldrig tøve med at kontakte os hvis du har spørgsmål, eller har brug for hjælp :-) Vi ønsker dig en rigtig god weekend her fra hele holdet hos Stilling Solceller

Rated 5 out of 5 stars

Når man skal købe solceller er det…

Når man skal købe solceller er det virkelig en jungle - Men Stilling Solceller var åbne og transparente og så var de hurtige - Fra jeg havde sagt ja til de var instaleret var der gået 7 dage. Håndværkerne var søde og de kørte ikke hjem før det hele var oppe at køre - En kæmpe stor ros til dem alle.

2 July 2025

Hej Peter

Vi vil gerne takke dig mange gange, for at skrive en fin anmeldelse af vores lille virksomhed, den er vi virkelig glade for! :-)
Og vi må altså bare give dig helt ret i at vores montører og elektrikere er søde, det er netop én af de ting vi lægger vægt på, at vi har egne montører der ved præcis hvordan tingene skal gøres, og sørger for at alt er opsat og tilsluttet inden de kører igen.

Vi håber at du bliver glad for dit anlæg, og vi takker mange gange for at du valgte Stilling Solceller til at levere dit anlæg.

De bedste sommerhilsner fra hele holdet hos Stilling Solceller

Rated 5 out of 5 stars

Fik vores anlæg installeret for 14 dage…

Fik vores anlæg installeret for 14 dage siden, og hold da helt op, hvor det spiller. Hele oplevelsen med tilbud, tilmelding og opsætning er forløbet glat og fuldt tilfredsstillende. Anlægget med 18 solceller har produceret 270 kwh på 10 dage i blandet solskin og gråvejr. Vi har 14 kwh batteri, men større vil være en fordel da returprisen på strøm ofte er lav i dagtimerne.

20 March 2025

Hej Ulrik
Vi vil gerne takke dig mange gange, for at skrive denne anmeldelse af dit forløb som kunde i vores forretning. Det betyder alt for os at give den allerbedste kundeservice, og opsætte anlæg som tilfredsstiller vores kunder, så vi er bare virkelig glade for at du er tilfreds med din oplevelse, og selvfølgelig med dit anlæg.
Vi ønsker dig mange gode solskinstimer.
De bedste hilsner fra hele holdet hos Stilling Solceller

Rated 5 out of 5 stars

Fremragende solcelleløsninger til attraktive priser, kvalitet og service.

Igennem hele forløbet fra rådgivning om løsning til tilbud/aftaleindgåelse, montering og efterfølgende support altid en udsøgt kvalitet, service og support, som overgår forventningerne og så samtidig til attraktive priser.
Stort set service 24/7 ift. remote assistance de få gange, hvor der var behov herfor.
Dette var tilfældet både for det nye anlæg til sommerhuset og da min inverter gik i stykker på det eksisterende anlæg, som krævede omstregning af panelerne for at Deye inverter kunne bruges, hvor Nick selv kørte fra Stillinge til Jyllinge for at assistere hermed, da der kom uforudsete udfordringer.

19 April 2024

Hej Hans

Vi kan slet ikke takke dig nok, for din meget fine anmeldelse.
Hvor er det bare herligt, at du har givet dig tid til at skrive om din oplevelse med at være kunde hos Stilling Solceller :-) Og alt hvad du skriver, er præcis hvad vi håber at vores kunder sidder tilbage med, efter at have handlet hos os - så det kunne jo simpelthen ikke være bedre.
Vi ønsker dig en solrig fremtid med dit anlæg, og skulle der være noget - så har du vores nummer :-)

De bedste hilsner
Stilling Solceller ApS

Rated 5 out of 5 stars

Nick og hans personale får vores…

Nick og hans personale får vores varmeste anbefalinger, vi er rigtig glade for vores anlæg (solceller og batteri) og hjælpen vi har fået løbende.😁
Det er dejligt at der stadigvæk er nogle der udfører deres arbejde ordentligt og kommer som aftalt!

De bedste hilsner fra
Sibel og Jeppe
Solbjerg

12 December 2024

Hej Sibel og Jeppe

Vi vil gerne takke jer mange gange for jeres fine anmeldelse af Stilling Solceller.
Vi er meget beærede over at I valgte os til at levere jeres anlæg, og vi er simpelthen så glade for at I er tilfredse med vores service, og jeres anlæg :-)

Vores kunders tilfredshed betyder alt for vores virksomhed, så vi er meget glade for at I har ville dele jeres oplevelse med omverdenen.

Vi ønsker jer en glædelig jul.

Rated 1 out of 5 stars

Efter 2 år min solceller sistem virke…

Efter 2 år min solceller sistem virke ikke som skal ! Sammen med bakterier.

16 November 2024

Hej Robert.
Vi står altid til rådighed hvis vores kunder har udfordringer med deres anlæg. Du har ikke kontaktet os, hverken på telefon eller mail, så det er meget svært for os at vide at der er noget der ikke virker som det skal.
Du er meget velkommen til at ringe på 53831333 eller sende en mail til kontakt@stilling-solceller.dk, så vi har mulighed for at hjælpe dig.
Vi håber at høre fra dig

Mvh Stilling-Solceller

Rated 5 out of 5 stars

Her er man i gode hænder!

Vi følte os i gode hænder fra første kontakt. Fin service, svar på alle spørgsmål og alle aftaler overholdt. Super oplevelse - sådan skulle det være hver gang man har brug for en håndværker :)

24 September 2024

Hej Susanne
Tusinde tak for din anmeldelse af Stilling Solceller.
Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse med at bestille dit solcelleanlæg hos os, og vi er glade for at vi fik jer som kunder - det har været en fornøjelse den anden vej også, kan du tro :-)

Rated 5 out of 5 stars

Et af livets små glæder er

Et af livets små glæder er, at tjekke sin app for den månedlige besparelse på el. Den anden er den service man får ved Stilling Solceller. Nick og Christina har været behjælpelige igennem hele processen og jeg føler virkelig, at der er blevet lyttet til mine behov og ønsker. Jeg står nu med en løsning hvor vi med vores batteri kan være fuldstændigt uafhængelige af strøm, hvis vi ønsker det. Sælge strøm når prisen er høj, når vi ønsker det. Og lade vores bil, når det giver mening. Hele vejen igennem en fed løsning og jeg kan kun anbefale Stilling Solceller - specielt den knivskarpe rådgivning og service. TAK!

1 August 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Hej Kristoffer. Tusinde tak for din fine anmeldelse af vores lille virksomhed. Hvor er vi glade for at høre at det hele spiller, og at du er glad for det anlæg du har fået - den ér altså også bare god! Vi håber at du over vinteren også oplever at spare en masse penge på strømmen med din AI løsning :-) Vi ønsker dig en god weekend. Med venlig hilsen Stilling Solceller

Klart anbefalelsesværdig

Fantastisk professionelt og hurtigt fra A til Z, Nick er utrolig informativ og alt er transparent i forhold til køb, levering og montering, samt efter med diverse spørgsmål.
Montørene var hurtige, dygtige og effektive.
Jeg vil klart anbefale Stilling Solceller.

24 June 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Mange tak, for den fine anmeldelse.
Det er altid dejligt med glade kunder.

Rated 5 out of 5 stars

Super service, kan kun give rosende ord til Nick og hans folk! De er bare de bedste

12 July 2024

Hej Jacob

Tusinde tak for din fine anmeldelse, hvor er det dejligt at du har ville bruge din tid på at dele din oplevelse med at være kunde i vores virksomhed.

Vi ønsker dig masser af dejlig sol på dine solpaneler i mange år frem

Rated 5 out of 5 stars

Købte et hybrid anlæg af Nick

Købte et hybrid anlæg af Nick, der var lidt med at det ikke virkede optimalt, men det fik Nick efterfølgende styr på, så tak for det! Og det er også tilmeldt det der soba som Nick også ordnede, og nu virker det hele som det skal! Han benytter også LS. montage, og de kom her og de fik monteret det hele over et par gange, også selvom at de ikke havde meget plads inde på loftet til at trække ledninger. Så Nick har været god til at få løst problemerne, når at der har været noget med anlægget, og nu fungere det som det skal. Skal jeg have flere solceller så er det helt klart Nick som jeg bestiller ved.
Vh Brian

1 May 2024

Hej Brian.
Vi vil rigtig gerne takke dig for at du ville bruge et øjeblik på at anmelde Stilling Solceller :-)
Vi er meget glade for at du, efter opsætningen af dit solcelleanlæg, føler at du har fået en god service både af os, og LS Byggemontage. Vi håber at i bliver super tilfredse med jeres solcelleanlæg, og selvfølgelig SoBa, som får det hele til at spille 100%. Og hvis du skulle få lyst til at udvide dit anlæg, så ringer du bare :-)
Vi ønsker dig en dejlig dag, fra hele Stilling Solceller

Rated 5 out of 5 stars

Han sørger altid for at anlægget virker

Han sørger altid for at anlægget kommer til at virke hvis der skulle være noget, og han er altid behjælpelig med udvidelsesmuligheder.
Kan kun anbefales herfra.

22 August 2023

Reply from Stilling Solceller ApS

Hej Michael. Tusinde tak for din anmeldelse og de 5 stjerner! Hvor er det dejligt at du ville bruge et øjeblik på at skrive en anmeldelse :-) Nick er nemlig bare virkelig god til at hjælpe alle kunder sikkert i havn med deres anlæg, også når der opstår spørgsmål, af aller arter. Vi håber at du er glad for dit nye anlæg. Vi ønsker dig en dejlig solskinsdag :-)

God rådgivning og support

Udover en god pris på solceller har de også været hjælpsomme før, under og efter køb, bl.a med diverse indstillinger til inverter og batteri, hvilket har været vigtig, da det er lidt nørdet at sætte op for nogen uden teknisk forstand.. Så de kan klart anbefales.

17 May 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Hej Morten. Først, tusinde tak for at du ville bruge et øjeblik på at anmelde vores virksomhed :-) Og så mange tak for de 5 stjerner! Kundeservice er nøglen i vores virksomhed, så vi er virkelig glade for at du også har oplevet denne som anbefalelsesværdig :-) Det betyder nemlig meget for os at vores kunder føler sig trygge i at købe et anlæg hos os. Vi håber at du bliver glad for at producere din egen strøm. Hav en dejlig solskinsdag.

Rated 5 out of 5 stars

Super service fra stilling solceller

Jeg fik i starten af 2023 sat et solcelleanlæg på fra stilling solceller flot montering på taget da anlægget skulle tilsluttet valgte jeg en lokal elektriker som montering et for lille kabel tilsluttet inviter forkert og ødelagde et print i inviter det tog næsten et år at få ret op på det sjusk elektriker hade lavet en stor tak til Nick og Jakob stilling solceller som var til meget hjælp da de gik ind i sagen og tog fat i elektriker efterfølgende hade jeg problemer med midt batteri Inge problemer Nick kom og monteret et nyt batteri kan kun varmt anbefale at handle hos stilling solceller altid hjælpsom tak Nick
Henrik Rasmussen

4 April 2024

Hej Henrik
Mange tak for din anmeldelse, og de 5 stjerner. Vi er glade for at vi kunne hjælpe dig med de ting der var gået galt - det er desværre ikke første gang vi oplever dette. Men så er det godt at vi kender vores produkter til fingerspidserne, så vi kan få rettet op når der sker fejl, I skal jo gerne have fuld valuta ud af Jeres solcelleanlæg. Vi håber at du stadig er glad for dit solcelleanlæg :-)

Rated 5 out of 5 stars

Har fået installeret 32 kw solpaneler…

Har fået installeret 32 kw solpaneler og 40 kw batterier.
Virkelig god service og alt leveret og monteret efter aftale.
Er imponeret over hvor godt de producerer selv i regnvejr.
Godt og flot udført arbejde til en meget konkurrence dygtig pris.
Ivan Bæklund.

4 March 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Hej Ivan mange tak for den fine anmeldelse.

10,45watt anlæg

Vi har fået et 10,45kwatt anlæg med 8kwatt inverter og 10kw batteri installeret.
Vi bestilte med montering og det har været en super oplevelse.
Lige fra første snak og flere tilbud fra dem, til den første kw blev produceret har det været en rigtig god oplevelse.
Nick har mega styr på det, og vores tagflader er udnyttet fuldt ud.

Stor anbefaling herfra.

19 February 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Mange tak for den meget fine anmeldelse.
Det varmer :-)

Rated 5 out of 5 stars

God service, dialog og rådgivning

Jeg er den glade ejer af et 15.4 kw anlæg fra stilling solceller med tilhørende batteri. Der har været god service, rådgivning og dialog både før under og efter opsætning. Det hele spiller og er til daglig glæde. Prismæssigt er det ligeledes meget konkurrencedygtigt i forhold til hvad man ellers kan få.

5 February 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Mange tak Martin det er altid godt og høre at kunderne er glade.

Super godt firma

Super godt firma. God rådgivning. God service også efter opsætning. Har gode samarbejdspartnere til montage.

25 January 2024

Reply from Stilling Solceller ApS

Mange tak. Det var hyggeligt og møde dig idag.

Take a closer look