Steakhusetgrenaa Reviews 17

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Hvis jeg kunne gi 0 stjerner!

Hvis jeg kunne gi 0 stjerner havde jeg gjort det. Kødet var en steak, jeg ville nok nærmere kalde det tyggegummi med en lille smule kødsmag, jeg har ALDRIG tykket så længe på et stykke kød som jeg gjorde der, sovsen smagte ikke af noget som helst, halvdelen af pomfritterne var rå og pepsi uden brus. Jeg tror der var 10 borde der ikke var ryddet, men da jeg havde taget sidste bid og stadig havde mad i munden, blev vores tallerkener taget ud. Priserne er fuldstændig vanvittige!! Når det hele er så ringe.. Ja jeg kunne blive ved, men det gider jeg ikke. Det kan IKKE anbefales, vi kommer her ihvertfald ikke igen..

26 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Ville køre mad her en fredag aften

Ville køre mad her en fredag aften. Prøvede at ringe kl16, ingen svar. Efterfølgende prøvede jeg nok 10 gange. Til sidste endte jeg med at køre op til dem og ville bestille mad. Fik afvide at deres telefon var lukket ned fordi de havde travlt. Selvom der kun var 5-6 par i restauranten. Og fik afvide at jeg tidligst kunne få mad om 1,5-2 timer. Så vi endte med at finde noget andet

17 October 2025

Godt spisested i Grenå

Hej
Vi var 4 sultne fynboer, som lige havde været en tur på Anholt, så da vi nåede Grenå, skulle vi finde et sted at spise inden turen gik til Fyn igen. Jeg valgte Steakhuset
og det var det bedste mad jeg havde fået i lang tid. Vi alle ved bordet var glade og tilfredse, Steakhuset fortjener 6 stjerner hvis det var mig der bestemte!

21 March 2025

Super god mad

Super god mad. Jeg fik marinede ben og fruen fik mexicana steak. Hold da op det var godt. 👍 Ben var som smør og steak var stegt og krydret perfekt.
Fantastiske pomfritter. Super sød betjening. 😃
Kommer snart igen.

2 March 2025
Rated 1 out of 5 stars

Kunne man give minus stjernet havde jeg…

Kunne man give minus stjernet havde jeg givet 5 minusstjerner oksemørbrad udsolgt så prøvde jeg med unghanebryst udsolgt endte med en grilbøf der var så tør man skulle tro det var løgn
Jeg har været der første sidste og eneste gang elendigt

31 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Det bliver sidste gang jeg går og…

Det bliver sidste gang jeg går og spiser der første ting mig og min ven var der og vi bestilte steak 200 g og stak var virkelig meget lille jeg tror det er omkring 100 g og vi tog vores egen sodavand med fordi de har lige sagt til os at vi må ikke tage sodavand med og så komme ham der Chefen ud og begyndte at råbe os og så tog han vores sodavand væk og så sagde han vi skal betale for det men vi gad ikke at Finder at sige det så vi kan bare op og kigge ud så jeg synes der er nogen der skal spise der det er en virkelig dårlig steakhouse Stacon smager vand for 200 kr. smager stikkende vand det er bare dårligt

11 July 2024

Anden gang var bedre

Jeg havde tilbage i juli 2023 en elendig oplevelse hos Huset. Den kan også læses herinde.
Dagen efter blev jeg ringet op af ejeren, som undskyldte mange gange og lovede mig en omgang gratis spareribs. Den hentede jeg så den anden dag og denne gang var det en helt anden kvalitet og nok af den. Kødet var så mørt, at det selv slap benene. Det var tilpas krydret og smagte dejligt. Salaten var snittet præcis som jeg elsker det. Så småt at man kan få lidt af det hele med i en mundfuld. Efter den oplevelse kommer jeg gerne igen og kan kun anbefale, at andre også bestiller enten mad eller bord der. Tak for den gode service, som desværre er så sjældent set rundt omkring

24 January 2024
Rated 2 out of 5 stars

De 2 stjerner et for den søde…

De 2 stjerner et for den søde servering.
Maden er decideret dårlig.
Bøffen er livløs uden smag - sovsen er intetsigende, fra bøtte. Tilbehøret ringe.. Pommes fritterne er ikea standard.
300 kr per portion.

Det måltid jeg fik kunne godt spises, men mindede om noget fra kantinen i ikea, prisen var nok 3 gange for høj.
Samme med alle måltider vi fik. Stedet er beskidt og livløst.

Huset har altid været i grenaa, kvaliteten har været dalene over årene, men dette var mit absolut sidste besøg. Skræmmende mad 🙂
Der var ikke engang noget at brokke sig over, det var lavet som det skulle. Kvaliteten var vare rock bottom.

17 August 2022

Elendig steak

Elendig steak. Bad om gennemstegt og får noget det var råt, efter den blev sendt tilbage.... stadig uspiselig og som gummi. 700 kr for 2 hovedretter og en flaske vin, hvor det eneste vi på vores bryllupsdag vil anbefale er vinen. Virkelig dårlig mad og absolut ikke pengene værd, og man får ikke engang en undskyldning for den elendige mad men betaler fuld pris for mad min hund ikke engang gider æde

30 July 2022

Elendig oplevelse!

Elendig oplevelse!

Det her var vores første og sidste gang! Jeg bad om en mediumstegt hvidløgsbøf med pebersovs. Når servitricen kom ind med maden var min bøf helt rå og kold og det var som et tyggegummi at tygge i… pommesfritterne var TOTALT udkogte og salaten var nødigt noget at råbe hurra for når det var tydeligt, at se det kom fra en salatblanding fra en discountbutik… ikke engang sodavanden trak oplevelsen op. Jeg bestilte en cola som ingen smag eller brus havde. De kunne have givet mig en danskvand med farve i og jeg ville stadig ikke kunne kende forskel på hvad der var hvad. Prisen svarer til et lækkert luksuriøst spisested, hvor maden svarer til et elendigt cafeteria… Servitricen var til gengæld rigtig sød. Dog ikke nok til, at vi vil komme igen.

Fra en MEGET UTILFREDS KUNDE.

22 April 2022
Rated 2 out of 5 stars

Servitricen er super sød og god.

Servitricen er super sød og god.
Vi var der for første gang 4/9-20.
Vi fik forretten hvidløgs brød og alm flute og sodavand.
Da vi var færdig med forretten ventede vi ca 30 til 45 min på hovedretter det var rip eye som skulle være medium stegt, vi tog et par bidder at bøffen den var mere end medium stegt og var faktisk sej at tykke i. Snakkede med servitricen og hun sagde det kunne hun godt se og den ville hun også have klaget over, jeg blev hevet ud i køkkenet af "kokken" og han påstod stadig at de var medium stegt, han var sur og irriteret over vi klagede, han kom med at han ville ikke give os nye da de var fine, det ville vi ikke, vi endte med at betale for forretten og sodavand og smuttede igen.

Det var godt en dårlig og sur "kok"

Men servitricen var meget sød og god

4 September 2020

treide gang er IKKE lykkens gang ..;-(

Vi har været rigtig glade for Huset, som det bliver kaldt lokalt, der har været en hyggelig stemning og gode velstilberedte bøffer og flink og serviceminded betjening, men de sidste 3 gange vi har været der over en halv årig periode, er kvaliteten da fuldstendig røget ud af vinduet. ventetiden er blevet ulidelig lang, 15 til 25 minutters venten på en rejecocktail og så 45 til 60 minutter på hovedretten, hvis det er en hemmelig taktik for at sælge flere drikkevare så virker den,
den første gang, jeg bestiller en bøf af oksemørbrad, som jeg vanligvis gør, jeg kunne lugte den sødelige lugt af kød der er lige rigelig velhængt allerede da de kom med den og min mistanke blev bekræftet allerede ved første bid, den røg retur og jeg fik at vide at jeg desværre måtte vælge noget andet da de var løbet tør for mørbrad, det forlængede vores i forvejen lange venten med 25 minutter.
ingen undskyldning og ingen rabat.
jeg slog det hen som det sker når der er travlt så da vi igen besluttede os for at tage på huset for at få en dejlig bøf regnede jeg med det var den vanlige kvalitet, men ak senariet gentog sig næsten identisk, denne gang var den unge servitrice dog en stor undskyldning, dog stadig ingen rabat og jeg måtte vente 35 minutter ekstra før jeg fik min hovedret.
3 gang, d.d. 04-07-2015
vi venter 30 minutter på forretten, en rejecocktail og en gang Nachos.
da vi fik fjernet talkrenerne venter vi 45 minutter på hoved retten og da den endelig kommer, efter en enkelt skarp bemærkning til servitricen, er min mørbrad totalt forkullet (så den knaste)på den ene side og totalt tør og garnituren, løg, champignoner og et udefineret stykke pap, tror det var en løg skal var ligeledes stegt til ukendelighed, tros brok og skarpe bemærkninger, stadig ingen undskyldning eller rabat.
vi vil desværre nok vælge for eftertiden et andet sted at indtage en go bøf.
med venlig hilsen Gregers Munk

4 July 2015

Fantastisk mad oplevelse

Altid dejligt at komme ud og få en god bøf. Vel tilberedt, med godt tilbehør og fantastisk sovs. Med til kommer god betjening både af tjenere og værtskabet er helt fantastisk.
Det er god mad til prisen, helt sikkert værd at køre efter.

17 September 2014

Is this your company?