Vedbæk Skov & Park Reviews 46

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vedbæk Skov & Park leverer altid topklasse kundeservice, og de sørger for at komme med den helt rigtige løsning, hvis man oplever problemer med ens maskine. Gode priser og hurtig eksekvering. Alt i a... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jesper og hans team er meget dygtige, og giver fabelagtig kundeservice. Om du så har brug for rådgivning ift hvilken maskine du skal have i flere timer, så er det, det du får. Jeg skal helt sikkert... See more

Rated 1 out of 5 stars

Købte en rider/havetraktor incl. levering. Da den kom var den både beskadiget under transport (knust bagskjold) og fejlbehæftet, så vi slet kunne ikke bruge den. Firmaet kom og rettede fejlene (ellers... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse med Vedbæk Skov &…

Rigtig god oplevelse med Vedbæk Skov & Park.

Der opstod lidt forvirring i forbindelse med mit køb af en Navimow i210 AWD, men efter jeg tog kontakt, blev det håndteret hurtigt og professionelt.

De tog ansvar for situationen og sørgede for en god løsning, hvilket jeg sætter stor pris på.

Super god kundeservice – kan klart anbefales.

3 March 2026

Leverer altid topklasse kundeservice

Gode priser og hurtig eksekvering. Alt i alt meget tilfreds med Vedbæk Skov & Park.

23 March 2026
Rated 5 out of 5 stars

En rigtig god oplevelse !

Jeg havde hjemmefra besluttet mig for at købe en Seqway Navimow X430. Den forhandles åbenbart af stort set alle "byggemarkeder", men jeg ville helst købe hos en "rigtig" forhandler! Så jeg besøgte Vedbæk Skov & Park, for at danne mig et indtryk af butik og værksted m.m.
Det er et MEGET imponerende sted, utroligt velassorteret med vildt mange maskiner og alt muligt tilbehør. Værkstedet virkede også meget professionelt.
Fik en kop kaffe og en lang informativ snak med Jesper omkring plæneklipperen.
Så det endte selvfølgelig med at jeg købte min maskine der og fik den med hjem med det samme... hurtigt og effektiv og også en god pris.
Jeg føler mig helt tryg ved, at jeg evt. skal have min maskine repareret der i engang i fremtiden.

20 March 2026

Fantastisk service

Jeg fik for nylig repareret min hækklipper, og jeg er virkelig imponeret over resultatet. Den har ærligt talt aldrig set så flot og velholdt ud – ikke engang da jeg købte den!

Servicen var både professionel og effektiv, og man kunne tydeligt mærke, at der blev lagt både stolthed og omhu i arbejdet. Det er sjældent, man oplever så høj kvalitet.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger – det er bestemt ikke sidste gang, jeg bruger jer!

15 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jesper og hans team er meget dygtige

Jeg skal helt sikkert have min næste maskine hos Vedbæk Skov og Park

14 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Rigtig god oplevelse med servicering af motorsave

Havde arvet to gamle Stihl motorsave, som trængte til service. De blev afleveret hos Vedbæk Skov & Park, serviceret og var klar til aftalt tid, og kører nu som en drøm. Dejligt med fagfolk der kan deres kram, og hjælper os med at genbruge udstyr trods mange år på bagen, frem for at smide ud og købe nyt.

29 November 2025

Super god service

Super god service - de kom ud og rettet kablet til da jeg skrev at robotten gerne måtte kører tætter på kanten og nu kører alting super. Det her en anbefaling af både Vedbæk skov og park men også husqvarna som er den bedste robotplæneklipper

18 September 2025
Rated 1 out of 5 stars

Hold jer væk fra Vedbæk Skov & Park !!

Vi har haft indleveret vores robotter for 1 måned siden. Vedbæk Skov & Park bliver ved med at komme med aftaler om hvornår de er færdige men hver gang de skal afhentes så er der endnu en undskyldning om de ikke er klar. Græsset gror og nu skal jeg selv klippe græsset som er blevet alt for højt. Jeg kan på ingen måde anbefale Vedbæk Skov & Park. Find en anden forhandler der holder ord og har orden i penalhuset. Det har Vedbæk Skov & Park absolut ikke

1 August 2025

Plus en ekstra ⭐️

Fem stjerner herfra for imødekommenhed, produktkendskab og serviceniveau. Varm varm anbefaling plus en ekstra ⭐️ for også at tage den mindre kundes behov seriøst.
Stor fan ❤️

29 July 2025

9 måneders ventetid på utilfredsstillende reparation

Sommeren 2024 indleverede jeg min greenkeeper plæneklipper som var gået i stykker. Den var oprindeligt købt hos dem, og jeg forventede derfor de var de rette til at reparere den.
Den blev indleveret sammen med en cylinderkasette som skulle slibes hvis omkostningerne for reparation af maskinen var rentabel. De vendte aldrig tilbage med en pris, selvom jeg rykkede for det.
9 måneder senere får jeg en SMS om at den er færdig og skal afhentes inden 7 dage.
Ved modtagelsen er den ekstra cylinderklipper kassette forsvundet, og de mener ikke de har den. Derudover kan jeg ved afprøvning hjemme konstatere at den isiddende kassette fortsat er i stykker, og det kun er et par tandhjul inde i maskinen de har skiftet.
Ved henvendelse til dem efterfølgende, sker der ikke noget.
Jeg står derfor nu med en dyr maskinen jeg ikke kan bruge og har betalt for reperation af (2.300 kr) samt at de har mistet min klippekassette til en nypris af over 3.000 kr.
Det er den værste kundebehandling jeg har oplevet noget sted, og jeg kan derfor ikke anbefale reparation hos Vedbæk Skov og Park.

1 April 2025
Rated 5 out of 5 stars

Min robot i sommerhuset var gået i stå

Min robot i sommerhuset var gået i stå. Gardena havde ikke set den specifikke fejl før, og anbefalede mig at kontakte forhandleren. Selvom jeg ikke havde købt den hos Vedbæk.sko&park tog de sig af den, hurtig og effektiv - Oliver fik gang i robotten og kom selv op i sommerhuset for at sikre den også virkede på stedet. Og så betids at græsset ikke voksede fra os. Stor ros for kompetent og professionel indsats!

2 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Som ny husejer var jeg på bar bund med…

Som ny husejer var jeg på bar bund med haveredskaber.
Jeg henvendte mig til Vedbæk skov og park, hvor jeg fik en virkelig god hjælp. Sælgeren gav mig råd og vejledning, og sørgede for at jeg fik en græstrimmer, og plæneklipper og hækkeklipper som passer til mit behov, Jeg fik endda vist hvordan jeg bruger de forskellige ting, hvordan jeg skal holde osv.. Det er første gang jeg selv står med have, har aldrig haft sådanne maskiner i hånden før. Da jeg kom hjem, følte jeg at jeg havde været på have kursus, og var ikke usikker første gang i mit liv, jeg skulle klippe en hæk. Jeg blev vejledet så fint af manden i butikken.
Jeg havde regnet med at skulle af med en mindre formue, men jeg fik som sagt de rette maskiner til den rigtige pris.
Tak for en god start som ny haveejer

17 May 2025

Skov og Park forretning

Har købt flere varer og har fået en fantastisk service og hjælp til opsætning m.m..
Havde svært ved at finde ud af en håndstøvsuger, men forretningen kom hjem til mig samme aften og gav en god vejledning, så jeg kunne komme i gang.
Robot græsklipperen burde jeg nok have hentet meget tidligere, for alle vil jo have den “her og nu”, og det er jo uretfærdigt overfor Skov og Park,
Jeg tager det roligt, for jeg ved de gør alt de kan, og de er rigtig dygtige.
Anne

23 May 2025