Silleogsylvester
See what reviewers are saying
Lynhurtig refundering Jeg havde målt forkert og en del af de dørgreb, jeg havde købt, passede ikke alligevel - så jeg sendte dem retur. Få dage efter var pengene på min konto. Alle varerne var i... See more
Company replied
Information provided by various external sources
Sille & Sylvester er en af de hyggeligste online butikker, hvor du finder et stort udvalg i brugskunst til hus og have. Vores shop har åbent 24 timer i døgnet, og ligger du vejen forbi Værløse i Nordsjælland, er du også meget velkommen til at besøge vores hyggelige lager/showroom
Kirke Værløsevej 26, dør 4, 3500, Værløse, Denmark
- www.silleogsylvester.dk
People also looked at
Jeg bestilte 10 flydeglas til…
Jeg bestilte 10 flydeglas til fyrfadslys, og de blev leveret inden for en uge. Desværre var det ene gået i stykker og der var en revne i et andet. Jeg tog et billede og sendte det til Sille & Sylvester, og tre dage efter modtog jeg to nye. Super god service.
Lynhurtig refundering
Lynhurtig refundering
Alle varerne var i øvrigt meget fine!!
2 dage efter bestilling
2 dage efter bestilling, modtog jeg mine vare 😃 go service lærke vare 😃
Megaaaa lang leveringstid
Megaaaa lang leveringstid. Jeg venter stadig!!!!!
Hurtig levering og fine varer
Har bestilt der flere gange, og gør det gerne igen. Rigtig fine varer og hurtig levering. Webshoppen kan dog være en anelse "tung" af navigere i når man skal fra en kategori til en anden. Men ellers kun ros fra mig.
Mangelfuld og langsom kundeservice
Mangelfuld og langsom kundeservice. Lagde en ordre, ventede 6 dage, kontaktede dem, fik at vide at min betaling ikke var gået igennem (ville ønske jeg havde fået denne information med det samme jeg lagde ordren), betalte via MobilePay og måtte så vente igen, før jeg fik min vare leveret. Det tog i alt 11 dage. Ærgerligt da leveringstiden på 1-3 dage, var grunden til at jeg valgte netop dem.

Reply from Silleogsylvester
Fair pris på produkterne og lynhurtig levering
Fair pris på produkterne, sindssyg hurtig levering med GLS og fin og safe indpakning. Eneste aber dabei er fragtprisen - kunne være fedt at få den lidt ned😊
Firmaet kan varmt anbefales
Firmaet kan varmt anbefales
Jeg har købt vare for første gang hos firmaet og det var knopper til skuffer og skabe til et nyt køkken. De var flotte og billige. De manglede lige at give besked på at de ikke var på lager, så der gik et par dage ekstra.
Hurtig og venlig betjening
Hurtig og venlig betjening. Jeg bestilte en vare online og fik besked dagen efter, at jeg kunne afhente den. Varen kom uden skruer (som ikke var nævnt på hjemmesiden), men ekspedienten fandt hurtigt nogle skruer frem, som jeg måtte tage med hjem. Tusind tak!
Har lige bestilt 2 gange ved dem og den…
Har lige bestilt 2 gange ved dem og den ene gang sendt til leveringsadresse. Super fine varer og super hurtig levering. Ikke sidste gang jeg bruger Silleogsylvester 🤗
Super hurtig ekspedition
Super hurtig ekspedition. Tingene svarer fuldstændig til billederne. Også farvemæssigt. Jeg vil helt sikkert handle der igen
Pia
Har bestilt hos Sille og Sylvester…
Har bestilt hos Sille og Sylvester flere gange og er meget tilfreds. Fine varer, god service og hurtig levering :)
Perfekt.
Kan kun anbefale Sille & Sylvester. Fik bestilt en vare for meget, skrev hurtigt til dem og fik hurtig svar om at de ville rette ordren til. Super service.
Super hurtigt levering af varer der var …
Super hurtigt levering af varer der var pakket til UG ..Anbefales 👍
Hurtig ekspedition og hurtig levering
Hurtig ekspedition og hurtig levering. Rigtig fine varer, som svarer til billederne på hjemmesiden. Jeg vil helt sikkert handle hos Sille og Sylvester igen.
Super kundeservice
Jeg havde bestilt nogle greb. Jeg fik kort tid efter en mail om, at de desværre var udsolgt. Der var lignende greb, men i en større størrelse, som jeg gerne ville have i stedet. Jeg fik dem uden ekstra betaling, på trods af en højere pris. Varene kom lyn hurtigt og levede op til forventningerne
Fin service.
Bestilte varer mandag aften, modtog dem onsdag. Helt fin service.
Forskel på varer der burde være ens
Jeg bestilte 4 knopper, som jeg modtog efter få dage.
Jeg synes dog de 4 tilsendte knopper som burde være ens er meget forskellige fra hinanden.
Jeg har forståelse for at de kan se forskellige ud, men synes den som pakker varerne burde tjekke at de fire ens varer også er rimelig ens - i stedet for bare at tage fire tilfældige (og ret forskellige) op af kassen.
Ikke til gentagelse
Flot netbutik og mange sjove og brugbare ting.
Nem bestilling.
Der kom info, at leveringen var på vej. Det var den så bare ikke. Om det var gået galt hos SogS eller Postdk, ved jeg ikke, men varerne blev ihvertfald meget forsinkede.
Havde bl.a. bestilt en smørskål, og det viste sig så, at der ikke kunne være en pakke ganske almindelig smør i, hvis låget skulle på, og det var jo li'som meningen. Så skal sådan en ting altså ikke sælges som en smørboks! Men det gør de stadig.
Jeg returnerede den.
Der manglede også en af de bestilte varer. Nåeh ups - det havde de lige glemt at informere om - at varen var udsolgt, selv om den kunne lægges i indkøbskurven. Øv!
Måtte i hele forløbet rykke for svar på email, men S&S svarede dog venligt og høfligt, når de svarede.
Det hele virkede dog ikke helt så professionelt, som hjemmesiden lægger op til.
Det hele var lidt skuffende - sen levering, en til formålet ubrugelig vare og en vare, der slet ikke var med. Og dårlig information og sene besvarelser undervejs.
Lettere øv, men selvfølgelig ikke verdens undergang. Dér skal mere til :-)