Goed telefonisch bereikbaar met uitstekend advies. Na het advies direct een bestelling geplaatst en de artikelen de volgende dag ontvangen!
Bestelling gedaan waar duidelijk "voor 1600 besteld, morgen in huis" bij stond. Zonder enige update of melding vanuit serverkast.com werd het pakket pas twee werkdagen later verzonden (dus over drie dagen in huis). Zoiets kan gebeuren, maar dat daar geen bericht over wordt gestuurd vind ik een slechte zaak.
Vrijdag besteld vanuit België, betaling geregeld en maandag rond de middag ontvangen in België. Prima service. Prijs/kwaliteit is prima in orde. Communicatie snel en doeltreffend via telefoon en email.
Vandaag heb ik mijn derde pakketje van Serverkast.com in ontvangst mogen nemen. Goed verpakt en keurig voorzien van een pakbon.
Ook de vooraf aangegeven afspraken zijn nagekomen en het pakje werd dan ook zoals afgesproken binnen 1 tot 2 dagen (bij mij de volgende dag al!) geleverd!!! Niks op aan te merken.
snelle reactie op mijn vragen, snelle levering en een erg goede after service !
een echte aanrader en aanwinst binnen de e-business
mannen ga zo door !
Met al mijn vragen kan ik altijd terecht bij Serverkast.com, vooral "Daniel" is technisch heel goed, helemaal met zijn achtergrond als netwerkbeheerder is hij zelf in staat geweest met extra uitleg van de VLAN'S op mijn switches!
in 1 woord fantastisch, goed te zien dat er ook bedrijven zijn die niet alleen aan "verkopen" denken maar ook service hoog in het vaandel hebben staan!
Ik ben goed geholpen aan de telefoon. De mensen van Serverkast.com denken mee en geven eerlijk advies. De serverkast is volgens afspraak geleverd, prima dus.
Ik ben super geholpen aan de telefoon! Ook de levertijd was snel.
Gister een serverkast bestel, vandaag ontvangen. Prima levertijd dus!
Aanrader.
Nadat ik per ongeluk het verkeerde product had besteld heb ik met spoed contact opgenomen met Serverkast.com. Deze hebben binnen 5 minuten de juiste bestelling doorgevoerd en heb deze keurig 1 dag later ontvangen.
Prima bedrijf, naar mijn mening.
Learn more about other kinds of reviews.