Jeg har i går og i dag ikke kunnet komme ind på mail-serveren. Andre gange kommer en meddelelse om at der ingen mails er på serveren. Rigtig mange gange har modtagere afvist at modtage mine... See more
See what reviewers are saying
I denne uge have jeg ved en fejl slette oplysninger til min mail, jeg her ikke så meget forstand på mail og dette var ikke noget problem da jeg ikke selv kunne finde ud ag det gik medarbejderen via et... See more
Information provided by various external sources
Professionelle Webhoteller til alle
Solnavej 19, 2860, Søborg, Denmark
- info@secnet.dk
- www.secnet.dk
Blacklistet hos mange mailmodtagere og server nede
Jeg har i går og i dag ikke kunnet komme ind på mail-serveren.
Andre gange kommer en meddelelse om at der ingen mails er på serveren.
Rigtig mange gange har modtagere afvist at modtage mine mails, så jeg har måttet sende mails fra andre mail-konti (ikke secnet).
Har fremsendt flere af disse fejlmeddelelser til dem.
Jeg har opsøgt dem på deres adresse, men det var en privat lejlighed, hvor der ikke var nogen.
Har dog på et tidspunkt været i telefonisk kontakt, og har også fået svar på mail.
Men problemerne fortsætter.
Imponerende at de kan leve af det.
Jeg bliver nødt til at finde en anden udbyder.
Ualmindelig dårlig stabilitet og dårlig service
Vi har på vores advokatkontor oplevet adskillige gange, at vores e-mails m.v. ikke er kommet frem, og at deres server er gået ned.
Vi har d.d. 22. marts ikke modtaget nogen e-mails overhovedet på nogen af vores domæner - jeg har forsøgt at besøge deres hjemmeside for at se driftsinformation, men hjemmesiden er lukket!! Google kan ikke finde den!!
Jeg har tillige forsøgt at ringe Secnet op - på tre forskellige telefonnumre - men alle "dutter optaget"!!!
Jeg har aldrig oplevet en så dårlig service - og informationsniveauet er jo helt i bund. Deres kundepleje/service er jo simpelthen ikke-eksisterende!
Jeg har d.d. hasteflyttet alle vores domæner til en anden udbyder, og jeg anbefaler alle andre at gøre det samme!
Der har igennem de mange år som kunde hos Secnet - og særligt det seneste år - været mange problemer - og det undrer mig, at de ikke er gået konkurs for længe siden!
Ikke så ringe endda
Har benyttet Secnet i en årrække i forhold til tidligere stor leverandør er de sjældent nede og servicen har været fin. Vi har ej heller været heldige at få regninger der ikke har stemt. VH Bent Madsen
Sagsøg Secnet Internet Solutions Aps + ejeren personligt (hæftelsesgennembrud)
Ejeren [navn fjernet] ejer også firmaet [henvisning fjernet] og har tisset på rigtig manges sukkermad der. Se min anmeldelse og opfordring om at sagsøge ham her: [link fjernet]
Advarsel!
Hvis du ønsker at have en hjemmeside som har en oppetid på ca. 50%, og ingen mulighed for at komme i kontakt med personale som kan hjælpe dig med problemer, som der er oceaner af løbende, så skal du vælge Secnet! Samtidig får du så også fornøjelsen af at blive rykket for faktura der aldrig er sendt til dig, og betale for dine aftaler længe efter de er opsagt. Uden tvivl det mest svindleragtige firma på dansk grund - eller er det amerikansk [navn]?
Hvad sker der for Secnet????
En hel dag UDEN mailforbindelse!!! Hvordan kan man så drive en virksomhed??? Vi ringer og ringer til kundeservice, som er en automatisk telefonsvare, som siger vi skal sende en mail!!!! Men HVORDAN når skidtet ikke virker???? Det er Helt uhørt, at man ikke kan få kontakt til Secnet pr. telefon eller de ikke ringer tilbage efter vi har lagt utalige beskeder!!! VIRKELIG Dårlig service og fuldstændigt uacceptabelt at mailserver er nede en HEL dag!!!! Hvem kan anbefale en anden stabil udbyder?
Amatørselvskab og ringe service
De flytter vores mails i en ny mailserver, men tjekker ikke om det virker. Det betyder at både jeg og mine kollerger ikke får mail i over en ugen. MIn chef ringer og får sin mail flyttet og sine mails reder. Resten af mailadresserne blev ikke flyttet. Vi ringer - de flytter mailsne tilbage til gammel mailserver, lover at vi vil få tabte mail med over, men der sker ikke en skid. Der ud over er de næsten umulige at få fat på og når man så kommer igennem er deres service meget ringe og de virker ligeglade.
Sender regning efter opsagt abonnement!
Ja, så må jeg melde mig i køen af utilfredse kunder. Jeg har opsagt mit abonnement for et år siden (og fået en bekræftelse fra secnet pr. mail). Men nu har de igen sendt en regning til mig. Jeg har skrevet mails og forsøgt at fange dem pr. telefon, men uden held! Hvad er det for et firma?
Amatør virksomhed uden failover
Secnet er lige til at lukke op og skide i. 2. gang på 1 mdr at deres navneservere stopper med at svare.
Sidste gang var det router fejl gad vide hvad det skyldes idag.
De kunne i det mindste placere deres navne servere i forskellige hostning center, så man havde fail-over.
De burde holde sig fra virksomhed hosting, da de tydeligvis ikke kan holde deres systemer online.
Har 14 domains som er nede og modtager ingen emails. Great stuff.
Hvor er secnet henne ???
Sidder her med 10 domæiner der pludselig ikke virker :-(
kan ikke komme i kontakt med dem på 70211350...nummer eksistere ikke....
Deres hjemmeside er ikke oppe...hvad f..... sker der ???
Skod firma...skod service...skod support....
Flytter hele lortet nu...ikke første gang de skaber problemer :-(
Gode service
jeg har været kunde hos SecNet igennem mange har og jeg genkender slet ikke hvad der bliver skrevet her, jeg er sikker på at der er en årsag til at folk skriver her inde. hvad er mere utroværdigt er at folk gør det uden at lægge navn til deres indlæg, jeg har selv tidligere arbejdet hos et andet hosting firma og disse ting sker når folk ikke kan finde ud af deres opsigelser eller glemmer at betale sine regninger, jeg har kun gode opleverlser
Talentløst - uærligt mm.
SÅ røg den til advokaten.. Nu gider jeg ikke mere med dem.. Magen til useriøse mennesker skal man lede længe efter.
Lukket server, umuligt at opsige, skiftende medarbejdere, minus kommunikation ... forfærdeligt forfærdeligt forfærdeligt..
Meeeen, i IT verdenen har dit ry det med at ramme dig i røven som en boomerang og mon ikke det også sker for [navn]:)
Ingen hjælp
Ingen kontakt. Nu har min mail været nede 2 x på 2 uger. Ingen hjælp at hente.
Tak
Så er det ikke kun os der føler os totalt fortabte.
Ja, vi har betalt mange penge til dem som vi ikke ved hvad er for.
Vi ringer til dem, men der er ingen der tager telefonen, men en telefonsvarer der siger man kan indtale en besked og så vil de ringe tilbage, men ikke en gang telefonsvaren er sat til - så hvordan pokker skal de så få en internetforbindelse til at virke.
HOLD JER LANGT VÆK
Uetisk adfærd
Som det tydeligt fremgår af de andre anmeldelser spekulerer Secnet i ikke at ville acceptere opsigelser.
Alene det at drive en internetvirksomhed, og så kræve at opsigelser skal sendes skriftligt pr. snail mail siger alt om Secnets moral.
Hvis du allerede har abonnement hos Secnet så sørg for at få det opsagt med det samme.
Når du modtager faktura for næste periode er det allerede for sent.
Det er uetisk og måske ulovlige foretningsbetingelser man her håndhæver.
Det bør være sådan at man før hver ny opkrævningsperiode får en mulighed for at tage stilling til om man fortsat vil være kunde.
Skriv en skriftlig opsigelse og sørg for at få en kvittering på posthuset for din opsigelse.
Hvis du overvejer at blive kunde efter at have læst disse anmeldelser, så er du selv ude om det.
MINUS kommunikation
De er bare ikke til at få i tale
Jeg har været kunde en del år og har kun brugt support i starten.
Men for nyligt fik jeg rykkere på hoteller jeg HAR opsagt.
Derudover, havde jeg bestilt omlægning af nogle andre, hvilket resulterede i at INTET virker på mine hoteller (databaser mv.)
De kræver stadig penge, men de er ikke til at få i tale pr. telefon og besvarer bare mine mail med:
Er du sikker på at du har opsagt rettidigt.
Når jeg så svarer på den mail, svarer de ikke igen.
Men sender blot en ny rykker lidt efter...
Jeg er FÆRDIG med Secnet nu!!!!
Rykker uden hold i virkeligheden
Har nu fået en rykker IGEN.
jeg har dokumenteret min rettidige skriflige opsigelse for over 6 mdr. siden, og helt klart gået ud fra at den ged så va baberet.
Det var den så ikke. Har lige her til aften fået endnu en rykker.
Hold jer langt væk fra SECNET.
Den ene stjerne er jeg nødt til, ellers var det 0
Inkasso
De sidste par år er mit site blevet lukket med henvisning til at jeg ikke har betalt mine regninger. Når jeg så endelig har kontaktet dem så har det vist sig at de har sendt regningen til en meget gammel adresse eller ligende.
Hvert år er det lykkedes at få det redet trådene ud, og de er eftertrykkeligt gjort opmærksom på både min email og adresse. Jeg har endog modtaget fakturaer fra dem med de korrekte adresser... blot for at seancen har gentaget sig det efterfølgende år.
I år fik jeg så besked fra deres inkasso selskab. Samme historie, men nu med rykkergebyrer på 2-3 gange regningen. Jeg har selvfølgelig gjort indsigelse, men de bliver ved at sende rykkere og regninger.
Nu har jeg flyttet site'et, betalt regningen (da jeg endelig fik en kopi af den) og opsagt alle mine forhold hos dem.
... og jeg modtager fortsat løbende rykkere og regninger fra dem.
Snyder og bedrager
Sendte mig en meddelelse om at jeg var sendt til inkasso,uden jeg hverken havde modtaget regning eller rykker. Da jeg klagede over dette og tilbød at betale regningen, hvis de ville sende den til mig, sendte de sagen videre til en advokat.
Jeg endte desværre med at betale både regning, inkasso- og advokatgebyr bare for at slippe af med dem.
Så gik der et år og de sendte en ny regning, selvom jeg havde opsagt alle mine kundeforhold hos dem, dengang med den forsvundne regning/rykker.
De er ualmindeligt uhøflige, har ikke styr på noget som helst, mener at hele bevisbyrden ligger hos kunden, er ikke til at komme i kontakt med hverken på mail eller tlf og sidst men ikke mindst er det ikke til at slippe af med det firma.
Ingen problemer overhovedet.
Syntes ikke jeg kan genkende noget negativt omkring secnet. Jeg har en server stående ude hos dem og har aldrig haft problemer med support eller lange svartider på at komme igennem. derudover har jeg fået fine rabatter på trafik og i det heletaget god/hurtig respons på div spørgsmål.
Kan ikke snakke så meget med om driften eller stabiliteten af deres egne servere men hvad general service, bogholderi og pris angår er jeg godt tilfreds, ihvertfald står serveren fortsat derude og agter ikke at flytte den foreløbig.