See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Vanavond hadden wij het unieke genoegen om “winnaars” te zijn van de mysterieuze Purello-actie. Spoiler: de enige prijs die we effectief gewonnen hebben, was een masterclass in geduld en l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Dagelijks gebruiken wij de Ritello. Iedere dag zijn wij overtuigd van deze verrijking in ons leven. Zowel bij het verbeteren van onze luchtkwaliteit in de woning als bij het reinigen van ons huis ,... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ik heb mijn stofzuiger reeds 5 jaar,geweldig toestel,de lucht is merkwaardig zuiverder, heb sinds geen zuurstof tekort in mijn bloed meer gehad en zelfs geen puffer meer gebruikt.helaas kreeg ik d... See more

Company details

1-star

Replied to 30% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Na aankoop direct aan de slag gegaan

Na aankoop direct aan de slag gegaan. Moest en zou weten of mijn aankoop wel de moeite waard was. Wel, ik kan niet wachten om de overige mogelijkheden met de hulpstukken te testen. Heb reviews gezien van mensen die de aankoop niet als positief ervaren (prijs, waterverbruik, geluid). Wel ik ben er nu al van overtuigd dat bij optimaal gebruik dit toestel een serieuze investering kan zijn. Minder poetsen, betere slaap, minder producten, zuiverdere lucht, kookgeuren en ga zo maar verder.

28 January 2025

top multifunctioneel toestel

Lieve vriendelijke jongedame, goede uitleg gekregen en de Ritello gekocht. Sindsdien is ons leven echt veranderd! 's Morgens opstaan met een fris en helder hoofd, onaangename geurtjes zoals de brandgeur van de houtkachel is in 'no time' weg! Zelfs met het duurste toestel kreeg ik mijn tapijten nooit zo schoon. Proper fris bedje zonder huisstofmijt en ander vuil. Echt geschrokken wat uit onze matras kwam en ik ben blij dat dat eruit is.

16 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Dit is mijn 2 de review omdat ik het…

Dit is mijn 2 de review omdat ik het toestel nu al wat langer heb. Ben er nog steeds tevreden van. Spijtig we hier geen foto's kunnen zetten maar onze matrassen zijn gedaan met de ritello. Niet te geloven in wat voor vuil wij slapen. Gebruik hem ook nog elke dag voor verse lucht in huis. Met de verwarming op en de ganse dag binnen krijg je rap hoofdpijn dus dit helpt wel. Nog is bedankt Ann. 🥰

16 January 2025
Rated 4 out of 5 stars

Enthousiast

Bart was een enthousiaste en vriendelijke vertegenwoordiger. Goede uitleg over het toestel en toebehoren.
Momenteel geen aankoop maar in de toekomst nemen we zeker weer contact op.

27 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Opgebeld geweest met de mededeling…

Opgebeld geweest met de mededeling 'Jullie hebben een toestel ter waarde van 120euro gewonnen. Geen voorwaarden aan verbonden. Ze komen het toestel bij uw thuis installeren en geven dan ook even uitleg over hun andere toestellen. Dat is heel vrijblijvend. Duurt een uur'.
Puntje bij paaltje hebben we helemaal niks gewonnen. Toestel mocht je enkel houden indien je reclame maakte op facebook of een lijst van 10telefoonnummer gaf die ze mochten bellen. En hebben ze 2uur demo zitten geven over een toestel van 3000euro. Wel 10x een verwijzing gemaakt naar zijn baas. 'Ik moet even bewijs sturen naar mijn baas dat ik hier zit' 'Ik moet hier zometeen een foto van maken voor mijn baas als bewijs dat ik het heb gedemonstreerd' 'Ik ga nu buiten even bellen met mijn baas'.
Om op het laatste nog wat druk te zetten wanneer je het toestel niet koopt. Doet toch wel echt denken aan oplichtingspraktijken.

2 December 2024

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look