Vanavond hadden wij het unieke genoegen om “winnaars” te zijn van de mysterieuze Purello-actie. Spoiler: de enige prijs die we effectief gewonnen hebben, was een masterclass in geduld en l... See more
See what reviewers are saying
Dagelijks gebruiken wij de Ritello. Iedere dag zijn wij overtuigd van deze verrijking in ons leven. Zowel bij het verbeteren van onze luchtkwaliteit in de woning als bij het reinigen van ons huis ,... See more
Ik heb mijn stofzuiger reeds 5 jaar,geweldig toestel,de lucht is merkwaardig zuiverder, heb sinds geen zuurstof tekort in mijn bloed meer gehad en zelfs geen puffer meer gebruikt.helaas kreeg ik d... See more
Lieve vriendelijke jongedame, goede uitleg gekregen en de Ritello gekocht. Sindsdien is ons leven echt veranderd! 's Morgens opstaan met een fris en helder hoofd, onaangename geurtjes zoals de brandge... See more
Replied to 30% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Een vergiftigd geschenk…
We hadden deelgenomen aan een wedstrijd om een purello te winnen. We werden vervolgens telefonisch gecontacteerd met de boodschap dat we dit toestel (ter waarde van 135 euro) gewonnen hadden maar dat er iemand ging langskomen om dit af te leveren. Er werd gevraagd of men dan ook een ander toestel mocht voorstellen en dat dit een uurtje zou duren. Wij hebben hier vervolgens mee ingestemd, doch de enigste voorwaarde was dat beide partners aanwezig waren. Het was uiteindelijk Sophie die bij ons langskwam. Een zeer vriendelijke dame doch deze viel meteen met de deur in huis. Om kans te maken op een purello (er was ineens dus geen sprake meer van “gewonnen) moesten we voldoen aan twee voorwaarden. Ten eerste reclame maken via facebook voor de purello (hoewel we dit toestel nog niet getest hadden) en ten tweede een presentatie van de ritello (luchtzuiveraar/stofzuiger) toelaten. Toen we aangaven dat we liever geen reclame maakten via facebook, gaven ze aan dit geen probleem was en dat op het einde nog een alternatief was. Vervolgens werd er 2,5 uur een toestel gepresenteerd via geplastificeerde documenten in een farde waarbij wij allerlei zaken moesten opschrijven. Vervolgens werden alle toepassingen/accessoires uitvoerig getoond/getest. Het toestel heeft op zich wel op potentieel maar is qua design en gebruik (voet op wielen, niet snoerloos, oneindig veel accessoires) niet meer van deze tijd. En toen moest de prijs nog komen. De basisversie kost +/- 3000 euro. Met al de accessoires ongeveer 5000 euro. Als je meteen bestelde, kreeg je wel enkele accessoires gratis. Deze zouden ook nog gewonnen kunnen worden als we bijkomende klanten zouden aanbrengen (dit deed mij wat denken aan een piramidespel). Er werden ook verschillende afbetalingsplannen voorgesteld. Sophie was op zich wel niet opdringerig. Ze trachten je te overtuigen met de pitch “ slecht 3 euro per dag voor propere lucht in huis” alsook het feit dat alle overige stofzuigers hun werk niet doen. We hebben beslist om de ritello niet aan te kopen. Toen kwam echter de aap uit de mouw. Om nog kans te maken op de purello, moesten we namen en nummers doorgeven van vrienden en familie om te benaderen voor dezelfde verkoopspraat. Toen we dit weigerden, moesten we purello, die we al op onze slaapkamer hadden geplaatst, teruggeven. We kregen wel een messenset als troostcadeau. Uiteindelijk hebben wij maar ook de verkoopster 2,5 uur verloren. Dit had vermeden kunnen worden als er eerlijker en meer open gecommuniceerd was geweest.

Reply from Ritello Belgium
We hebben bezoek gehad van ben van…
We hebben bezoek gehad van ben van looveren top product zeer goede uitleg zeer vriendelijke persoon ben verschoten van van alles wat het kon en het vuil dat uit ons bed kwam . Aangenaam demo
Ben Van Looveren
Ben Van Looveren
Goede uitleg, demonstratie van alles.
Zelf geschrokken van de resultaten.
Sympathiek. Vriendelijk
Niet dwingend.
Positieve ervaring
Adviseur Ben Van Loveren is bij mij langsgeweest. Ik ben zeer tevreden over de uitleg alsook over het toestel. Ik zou door de goede uitleg ook willen beginnen met verkopen van deze toestellen want ik kan het iedereen aanraden.
Chris is bij ons langs geweest en heeft…
Chris is bij ons langs geweest en heeft de ritello gedemonstreerd. Hij heeft alle toeters en bellen deftig en goed uitgelegd. Hij heeft alle vragen goed beantwoord en het toestel goed verdedigd. De resultaten zijn ook zeer goed aangetoond en bewezen. Super demonstratie
Chris is is hier geweest een hele goede…
Chris is is hier geweest een hele goede presentatie geweest echt een aanrader
Super handig toestel
Bewezen doeltreffende product, en duidelijk uitgelegd door Sophie en gedemonstreerd. Zeer tevreden over het resultaat.
De aankoop zou op dit moment een slechte timing zijn maar we nemen het mee om het eventueel toch in de toekomst te kunnen aankopen.
Goede uitleg
Tommy,Goede uitleg voldoende tijd genomen om alles duidelijk te maken
Ben van Looveren
Ben van Looveren
Zeer goede uitleg , vriendelijke persoon
Topproduct
Ritello is niet alleen een luchtreiniger,maar ook een krachtige stofzuiger, die zich onderscheid van een gewone stofzuiger. En Marijsse legt dit alles fantastisch uit.
Je moet het ondervinden om te geloven!
Een topproduct!!!
Bart / luchtzuivering, stofzuiger
Bart, heeft een duidelijke uitleg gegeven!
De luchtzuiver, stofzuiger, is een prima product. Ik verschiet nog altijd hoeveel vuil van mijn vloer komt!
De zuivere lucht, ruik je echt!!!
Chris is hier geweest en vond het echt…
Chris is hier geweest en vond het echt geweldig en perfect uitgelegd. Zeker een aanrader om eens langs komen en zal zelf ook het er met veel mensen over hebben. Toestel zelf ook geweldig en zeker de moeite waard en merkt duidelijk de verschillen.
Chris is hier geweest
Chris is hier geweest. Een fijne uitleg en een zeer aangenaam persoon.
Een top luchtzuivering en gezondheidstoestand.
Tommy heeft een zeer goede vlotte…
Tommy heeft een zeer goede vlotte duidelijke uitleg gegeven alles goed voor gedaan
Geweldige presentatie
Chris is hier geweest. Een hele enthousiaste mandie zijn job met veel passie en eerlijkheid doet. Het was de beste presentaptie van een product die ik tot nu toe gezien hebt. We hebben dan ook zeer veel interesse in get toestel.
Was Direkt gedienstig prima kerel.
Was Direkt gedienstig prima kerel.
Altijd vriendelijk.
Ben zeer tevreden.
Doe zo verder.
Thanks Tommy.
Chris is langs gekomen en is een hele…
Chris is langs gekomen en is een hele toffe gast en heb veel geleerd, gezien en geloof echt in het toestel. Ik raad hem iedereen aan om langs te komen en te luisteren naar hem. En voor chris zelf... Dank u wel voor de fijne en grappige avond met de nodige humor erbij.
Aangenaam verrast.
Tommy heeft ons op een zeer deskundige, vriendelijke en aangename manier de veelzijdige werking van het Ritello toestel laten zien. Hij heeft ruim de tijd genomen om op onze vragen te antwoorden en is er mede daardoor in geslaagd om ons niettegenstaande de hoge kostprijs te overtuigen van een aankoop.
Degelijke uitleg door Tommy
Tommy heeft een hele goede uitleg…
Tommy heeft een hele goede uitleg gegeven en alles goed uitgelegd. Heeft ons niets verplicht. Momenteel kunnen we het niet maar in de toekomst gaan we het zeker kopen.
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.