Vandaag mijn bestelling mogen…
Vandaag mijn bestelling mogen ontvangen, en zoals al vele eerdere bestellingen alles netjes verpakt en snelle afhandeling van mijn huidige bestelling.
Zeer ruime keuze van producten.
Bij Revellspecialist.nl koop je Revell bouwdozen en geschenksets van vliegtuigen, boten, helikopters, vrachtwagens en auto's in veel verschillende maten en moeilijkheidsgraden. Ook verkopen we verf, lijm kwasten en andere accessoires voor de modelbouwe...
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Zeer ruime keuze van producten.
Weer een bestelling geplaatst. Twee Tamiya motoren. Gisteren besteld, vandaag geleverd. Top! Goed verpakt, alle verf op voorraad, meteen antwoord op de chat. In een woord geweldig, ook een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Een aanrader,
Très bon magasin, livraison très rapide et emballée correctement. La communication avec le gérant (Peter) très réactive et très polie.
Les prix sont raisonnable voir moins chères que d'autres magasin en ligne même avec les frais de livraison.
Je recommande vraiment ce magasin aux multiples choix .
Aardige mensen ,een mooi assortiment goede prijzen, gewoon goed
Alleen Jammer dat ze 2 uur van mij vandaan
Zitten.
Binnenkort maar weer even langs gaan 😀
Zeer vriendelijk.Bij ophalen van bouwpakket hebben we nog even rond gekeken.Toch weer extra bouwdoos meegenomen.Scherpe prijzen.Wij gaan zeker vaker komen/ bestellen.
goed assortiment, scherpe prijzen, en nog belangrijker goede en snelle service, na een probleem met de betaal link snel en vriendelijk contact. probleem snel op gelost. daarna snel verzonden en in goede staat via gls ontvangen. goed verpakt nette dozen en artikelen van recente datum (lijmen)
zeer goed bevallen en de winkelwagen alweer opnieuw aan het vullen voor nog een bestelling
Top service, hier al eens besteld en nu ook een keer opgehaald. Zeer vriendelijke mensen.
Ben altijd erg tevreden en ga zo door met jullie webshop!
Perfect verzorgde levering !
Snel en compleet.
Ik heb geen enkele klacht, ga door zo !
volgens de website wel in voorraad.. kreeg een mail dat dat helaas niet zo was... Helaas is het mailverkeer nu gestopt... voorlopig nog niets ontvangen... geen antwoord en geen centen terug...
Items besteld twv €17,50
Kreeg ba 1 week melding van GLS dat bestelling was geleverd en er voor had getekend?
Dit was echter niet het geval.
Later bleek dat bestelling op verkeerde adres was geleverd ? Contact met chauffeur niet gelukt,volgens revellspecialist.
Na 3 weken geen contact en geen terugbetaling.
Slechte service!
Inmiddels is het bedrag terug gestort,bedankt Peter.
Snel en keurig verpakt geleverd, 1 item niet geleverd.
Gebeld, direct contact, en super opgelost.
Zo wil je behandeld worden. Top.