Fortræffelig frokost til sympatisk pris…
Fortræffelig frokost til sympatisk pris serveret af en venlig værtinde.
No history of asking for reviews
Fortræffelig frokost til sympatisk pris serveret af en venlig værtinde.
Maden var for dårligt tilberedt intetsigende, alt for lidt af maden og alt for dyr rigtig dårlig oplevelse for alle 8 personer i selskabet, find et andet sted at spise,
Det lever overhovedet ikke op til forventningerne jeg havde bestilt en halv kylling hvor der stod der var pomfritter og salat med til der var mere dressing end der var salat jeg havde også bestilt en salat pizza der var så meget salat på og ingen kød kan overhovedet ikke anbefales !👎
Rødspætte friskfanget fra Hirtshals - vi glæde os / men det var så skrækkeligt rynket fisk kedelige kartofler sovs man ikke viste hvad var. Toilettet møj beskidt 😳
Der skal meget til at ødelægge en frisk rødspætte, men det var tilfældet her. Selv rødspætten krympede skind efter at være dumpet direkte i en frituregryde, serveret med 3 små kartofler og en lille skål hvad der skulle forestille persillesovs. En "flad fornemmelse" og skuffelse over at bestille helstegt rødspætte. Der er virkelig plads og rummelighed til forbedring. Vi kommer ikke igen.
De skulle ikke reklamere med at være en restaurant og slet ikke forsøge at servere rødspætter, for de magter ikke at tilberede fersk fisk. De har rigeligt med pizzakasser som tydeligt viser, hvad de lever af. Bestilte en stout og fik en ale - så øl har de heller ikke styr på. Prisen for øllen var 99,- så her kan jeg kun anbefale at man går lige over gaden og sparer 30,-. Prisen på fisken havde været ok, hvis den ikke var blevet mishandlet i frituren, og sovsen havde smagt bare lidt af persille.
Vi fik et dejligt stjerneskud, hvor fiskefileten var smørstegt, brødet var stegt og ikke ristet og der var dejlig dampet fisk og masser af rejer. Dejligt at nogen tager det alvorligt at lave et ordentligt stjerneskud. Vi kommer igen 😀
Gik på restaurant Lido for at bestille pizzaer til take away d. 16.7.21. Blev desværre mødt af en utrolig uhøflig og ligegyldig betjening. Tjeneren svarede med enstavelsesord og himlede med øjnene, når jeg spurgte til menuen.
Selve maden var heller ikke noget at råbe hurra for.
Kan absolut ikke anbefale Restaurant Lido.
Var med familien inde og få stjerneskud. Aldrig har vi nogensinde fået så elendig stjerneskud en lille fiskefilet og noget andet fisk + lidt rejer og en masse salat smidt på et stykke sjasket stykke brød. Det hele lidende noget der hurtigt var klasket på tallerkenerne. Kan ikke anbefales.
Købte en fisketallerken til 239,- og blev slemt skuffet. Det er nok den dårligste og mest uinspirerede take-away servering jeg nogensinde har fået. Meget lidt af hver af de ting der stod i beskrivelsen var klasket ned i en foliebakke - den pillede hummer med hvidløg og chili havde de helt glemt - og det hele så meget sørgeligt ud. Havde jeg fået serveringen tilbudt hos en streetfood campingvogn til 100kr havde jeg takket nej. Virkelig virkelig ringe ...