See what reviewers are saying
En snavset Restaurant, hvor folk klagede over ventetid. Fik serveret en pølsemix uden løg, og en Kylling burger hvor kyllingen stadig havde køleskabs temperatur, fik efter påtale en ny, men samme pr... See more
Vi fik igår 1/2 kylling m. fritter og 1 flæskestegsburger intet af det var desværre godt. Kyllingen var kold og flæskestegsburgeren sejlede i fedt kødet var tørt og det svær der var, var en gang sla... See more
tzatikiburgeren er ikke gennemstegt, og brødet er brækket i bunden. Pommefrites har fået alt for meget i frituren, så de er mørke, hårde og der er ikke noget kartoffel indeni. Glædede mig ellers til... See more
Information provided by various external sources
Restaurant Amanda i Hornslet, Tel: 86 994 999 - Fax: 86 994 600
People also looked at
Budrunde
Snyd og bedrag med kasse salg af is på facebook da alle bud ikke var synlig
Kedelig og smagløs burger
Kedelig og smagløs burger, tør bolle.
Uengageret personale som havde travlt med at klage over varmen, til hinanden: “kæft jeg sveder som et svin”
Mangelfuld oplevelse
Vi bestilte takeaway. Kødet og sovsen til mørbradgryden manglede. Flæskestegen var genopvarmede, tørre og uappetitlige stykker. Vi kommer nok ikke igen.
En snavset Restaurant og kold kylling burger
En snavset Restaurant, hvor folk klagede over ventetid.
Fik serveret en pølsemix uden løg, og en Kylling burger hvor kyllingen stadig havde køleskabs temperatur, fik efter påtale en ny, men samme problem kold,
Indehaveren afviste flabet at måle temperaturen i kyllingen. vi forlod stedet da vi ikke ønskede en morgen med dårlig mave.
Dårlig service!
Maden er fin, men når de glemmer 1/3 af maden og slår andre ting ind på bonen som aldrig er bestilt eller modtaget, sejler det lidt for meget. Hvad der er værre er, at det mad vi aldrig fik (men betalte for) kunne vi da bare få et tilgodebevis på. De nægtede at betale pengene tilbage for noget vi aldrig havde modtaget.
Og det er ikke første gang de laver sådan et nummer. Ejeren er så flabet og arrogant.
Lækker burger på trods af at der var…
Lækker burger på trods af at der var rygende travlt
Waow hvor dårlig kvalitet!
Waow hvor dårlig kvalitet!! 115 kr for en flæskesteg sandwich med tre stykker meget tørre stykker kød. Som i at det var brandt helt sort!! Og virkelig meget sort. Og sværene var lige så bløde så de bukkede når man løfter dem op.... 120 kr for en en smagløs bøfsandwich som faktisk ikke er større end en af ganske alm rundstykke. Det kan altså gøres bedre. Skinke snitzel var som sådan okay.....
Vi har fået virkelig lækker tapas fra…
Vi har fået virkelig lækker tapas fra Amanda i dag - flot anrettet, indbydende og super velsmagende. Meget fornuftig pris!
En klar anbefaling herfra.
kolde pomfritter efter fejllavede burgere
Bestilte 2 spice burger og en pomfitter
da jeg kommer hjem er begge burgere uden top bollen.
Jeg ringer til dem og de beklager. intet forslag til udbedring.
Jeg beder dem om om at lave 2 nye burger og de svare
2 HELT nye?
helt ærgerligt hvad regnede de med og så bad jeg dem om at lave friske pomfritter
Da jeg kommer for at hente dem, bliver jeg gjort opmærksom på, at jeg denne gang fik ny pomfritter, men de måtte faktisk kun give mig nye burger.
jeg spurgte så om det var meningen at jeg så skulle spise kolde pomfritter til de nye burger.
det var det så.
Så DÅRLIG kundeservice, måske er de for unge til at tænke selv
Stor anbefaling…
Jeg har fået mad hos rasturant Amanda mange gange og det er altid en succes stor anbefaling!
Lækker mad
Jeg og min familie hentede mad i aftes og der opstod en klage ved maden, hvilket der blev taget hånd om og vi var alle tilfredse, mange tak.
Har været tilfreds med deres mad siden jeg flyttede til Hornslet til Juli. Har prøvet lidt af hvert nu og kan med sikkerhed sige at Pita Kebab er min yndlings derfra. Det er også en hyggelig bygning man får lyst til at være i og spise.
Alt for lang ventetid 2 ristede og 2…
Alt for lang ventetid 2 ristede og 2 brød
20 min
D’ers burger er med rå kød i og…
D’ers burger er med rå kød i og pommefritteren var kolde virkelige skuffende oplevelse
Svingende kvalitet
Kyllingen var kold og flæskestegsburgeren sejlede i fedt kødet var tørt og det svær der var, var en gang slatten gummi og den nederste del af bollen var fuldstændig gennemvædet. Ikke nogen oplevelse overhovedet.
Det er alt for tilfældigt hvordan maden er alt efter hvem der er på arbejde.
Amanda burger
Amanda burger
Har prøvet den “nye” Amanda burger.
Wow, det var en kæmpe skridt op ad stigen. Lækker bøf med lækker baby-salat i en ny sesam bolle der passer rigtigt fint sammen med dressingen.👍👍
tzatikiburgeren er ikke gennemstegt
der er ikke noget kartoffel indeni. Glædede mig ellers til aftensmad derfra men det er sidste gang vi bestiller her. :-(
Dårlig service.
Maden er egentlig helt udemærket, men ejerne er nogle af de mest inkompentente restaurantsejere jeg længe har oplevet. Tænk de står og bagtaler deres personale sammen med andre ansatte. Hvor er integriteten blevet af?
Ganske godt, men med lidt problemer
Amanda er et ganske udemærket sted og de har hvad man kan forvente sig af en grillbar + sandwichbar og deres priser er ganske fornuftige. Dog er der ret trangt med plads, men hvad er endnu værre er den varierende kvalitet på maden. Kommer man i dag-timer hvor ejerne står der, så er maden altid god, men kommer man senere når de unge piger laver mad, kan man sagtens få noget elendigt mad serveret desværre.
ikke det bedste sted
deres bøfsanwich er nok det bedst, de de har og bryde på men så skal man osse komme i dags timeren da ejerne selv står der ellers er deres mad under middel
Klamt med hår i maden
Jeg havde aldrig været der før, men der er ikke så mange spisesteder at vælgemellem i Hornslet. Det blev dog både første og sidste gang jeg spiser på Amanda! To lange hår i kyllingesandwichen - adr, hvor klamt!