Ranee's Reviews 8

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

En bid af Thailand i hjertet af København – Ranees leverer!

Hvis du leder efter autentisk, smagfuld thailandsk mad i København, så behøver du ikke lede længere end til Ranees Restaurant. Jeg har spist på mange thairestauranter, men Ranees skiller sig virkelig ud som en absolut favorit og er uden tvivl byens bedste bud på en ægte thailandsk madoplevelse.

Fra det øjeblik du træder ind, mærker du den varme, venlige atmosfære. Servicen er altid i top, og personalet formår at skabe en afslappet og indbydende stemning, der fuldender måltidet. Men lad os tale om maden – for det er her Ranees for alvor skinner igennem. Hver ret er lavet med friske kvalitetsråvarer og tilberedt til perfektion, hvilket resulterer i en eksplosion af smag, der transporterer dig direkte til Thailand.

Jeg har et par personlige anbefalinger, som du simpelthen MÅ prøve. Deres Xapana hot wings er uden sammenligning de bedste, jeg nogensinde har smagt – sprøde, krydrede og fuldstændig vanedannende. Og glem ikke at bestille deres Nam Tok; det er en ret, der virkelig viser Ranees' kulinariske ekspertise.

Ranees er ikke bare en restaurant; det er en kulinarisk rejse. Jeg kan give dem de varmeste anbefalinger og fem stjerner hele vejen rundt. Du vil ikke blive skuffet!

24 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Måske man sku’ ansætte ny kok!?

Spiste der for nylig. Det var min fødselsdag - og vi havde fået anbefalet restauranten af ven. Kæmpe fejl. Det var ualmindelig ringe mad. Forretterne var i bedste fald spiselige - men langt under standard. Men hovedretterne måtte vi lade stå: En kold omgang semi-råt kød i en skål med rødløg. Hakket ristet svinekød der smagte surt og var lunkent. Den røde karryret med kylling virkede til at være lavet i et skolekøkken af 10 årligt barn. Chicken satay (de små stykker kylling på spyd) kom som én stor flad kyllingefilet, der smagte surt og af brændt grill med en mikroskopisk skål peanutbutter baseret dip til. Og risene var ulækre, kolde, klistrede - lyserøde og lilla farvede - skamkogt uden salt og finesse. Værst var dog de drinks, som der blev serveret: I min sweet&sour drink lå der noget, der mindede om 2 cm passionsfrugt-syltetøj i bunden. Udrikkelig. Og de andres drinks var fuld af spiselige blomster, som vi måtte fiske op. De var også langt fra gode, men 105 kr. stykket er dyrt, når man ikke kan lave cocktails. Hovedretterne koster ml. 195 til 220 kr, som prismæssigt er langt over andre thairestauranter i byen. Til gengæld er kvaliteten og kokkens evner helt i bund. Det er en svinestreg at kalde det for autentisk asiatisk mad og tage så høje priser for det. Helt igennem rædsom oplevelse som kostede lidt under 2000 kr. Kommer ALDRIG igen. Kokken er håbløs.

4 April 2025
Rated 1 out of 5 stars

Den ene stjerne er for den søde tjener

Den ene stjerne er for den søde tjener, Maden er ligegyldig, dyr & Ranee er på ingen måder Danmarks bedste thai som en havde skrevet et sted, tværtimod. De 3 forårsruller smagte mærkeligt & var tørre. Den lille portion Pad Thai manglede smag. Første & sidste besøg

2 February 2024
Rated 1 out of 5 stars

Trist trist trist oplevelse på det der…

Trist trist trist oplevelse på det der skulle være en af de bedste thai spisesteder i Kbh. Dejlig og meget lækker tun tartar. Derefter gik det stejlt ned ad bakke med overdone tempura krabbe og rejer, Tom jam suppe uden smag og styrke med 2 visne rejer. Indtørrede fiskefrikadeller med overkogte nudler serveret i en stor klister klump, ok rød Carry men meget beskeden portionsstørrelse. Søde men uengagerede personaler, der glemmer at servere drikkevarer, men i stedet er godt i gang med lukkerutiner kl 21.30 en fredag aften.
Ærgerlig og meget skuffende.

8 September 2023

The real deal

Har nu været på Ranee’s ialt 3 gange, og har hver gang været super tilfreds med både mad og betjening. Vi har rejst en del i Sydøstasien, og kan garantere for at her serverer de the real deal. Særligt kammuslingerne og bananblomstsalaten var udsøgt

22 July 2021

Totalt skuffende oplevelse

Totalt skuffende oplevelse. Havde glædet mig til det “mest autentiske asiatiske køkken i Kbh”.
Både forret og hovedret var rystende dårlige. Forretten to share kunne kokkereres af en 5-årig Små skåle med diverse i - rå løg, rå chili, rå ingefær etc. Og intet andet end det. Hovedretten var den dyreste på menukortet, kan ikke huske navnet men noget med sushitun Og de tørreste og tristeste ris til. Himmelråbende skuffende. Tjeneren mente, at vi bare ikke var vant til denne slags mad. Vi spiser næsten aldrig andet end asiatisk, når vi går ud!
Nu har vi efterfølgende spist Sund og nærende mad på en restaurant lige ved siden af.

3 November 2020
Rated 1 out of 5 stars

Vi bestilte et forret og en hovedret og…

Vi bestilte et forret og en hovedret og begge dele var dybt utilfredsstillende. Retterne kunne faktisk ikke spises. De var dårligt lavet. Foretten var små skåle med lidt peanuts, chili, tørret rejer, som man kunne spise i et blad. Hovedretten med tun var fyldt med rå løg og alt for meget korriander. På ingen måder afstemt smagsmæssigt. Ingen god oplevelse.

3 November 2020

Thai fåes ikke bedre!

Har været på Ranees 2 gange og det har været intet mindre end en fantastisk oplevelse begge gange. Restaurantens indretning er simpel men hyggelig og Ranees professionelle service kombineret med hendes personlige og glade adfærd gør, at man bare føler sig SÅ godt tilpas. Maden er et kapitel for sig selv som ikke kan beskrives med ord men skal opleves! Ægte thai fåes simpelthen ikke bedre! Alt er friskt, sprødt og autentisk! Stor ros og anerkendelse til dig Ranee!

14 July 2013

Is this your company?