Ramla inte ABReviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.3

See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Rated 5 out of 5 stars

Nästan halleluja upplevelse att duscha efter att man kämpade med engångs duschskydd från apoteket som var helt värdelöst! Bröt fotleden, är gipsad i underbenet och duschskyddet passar perfekt. Supe... See more

Rated 5 out of 5 stars

Otroliga hjälpmedel som underlättar vardagen. Har just nu duschstövel och gipsskon. Att betala för engångs påsar på apoteken för skydda gips i ex dusch är värdelöst och dyra i längden. Kan inte vara s... See more

Rated 5 out of 5 stars

Varmvattenpåsen har räddat mina sömnlösa nätter när jag har smärta vid ryggen och magen. Halkskyddet till badrummet är verkligen ett måste, jag har även klistrat i badkaret och det hjälper mig... See more

Company details

1. Mobility Equipment Supplier
  2. Disability Equipment Supplier
  3. Medical Supply Store
  4. Physiotherapy Equipment Supplier
  5. Sporting Goods Store
  6. Wheelchair Store

Written by the company

Välkommen till Ramlainte – din pålitliga partner för hjälpmedel och välbefinnande. Vi är stolta över att vara en unik kombination av kompetens och engagemang, med bakgrund som arbetsterapeut och läkare. Tillsammans strävar vi efter att förbättra livskvaliteten för våra kunder genom att erbjuda högkvalitativa hjälpmedel och personlig service.

Contact info

3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 week

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

52 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 1 out of 5 stars

Köpte gipsöverdrag för utomhus

Köpte gipsöverdrag för utomhus. Tålde inte att gå på och sulan höll inte vattentätt. Ej använts i regn utan endast på fuktig väg. Tyvärr blev gipset blött och produkten uppfyllde inte sitt syfte.

23 February 2026

Hej Mårten,

Tack för att du delar din upplevelse. Det var verkligen tråkigt att höra att gipsöverdraget inte fungerade som förväntat.

Gipsöverdraget är utformat för att skydda mot fukt, smuts och lättare väta vid kortare utomhusvistelser, så vi förstår att det känns frustrerande när produkten inte uppfyllde sitt syfte i ditt fall. Vi kommer rapportera din feedback vidare till tillverkaren så att de kan se över produkten.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så att vi kan titta närmare på ditt ärende och försöka hitta en bra lösning för dig.

Superbra duschskydd❣️

Snabb och smidig leverans av mycket användbart duschskydd!

28 February 2026

Hej Katarina,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med vår service och med duschskyddet.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Du är varmt välkommen tillbaka till oss igen!

Rated 1 out of 5 stars

Produkten som kom var inte den samma…

Produkten som kom var inte den samma som jag beställde, bilden och produkt stämde inte överens, tyvärr. Handtaget jag beställde skulle vara för limning, men de var de inte.

20 February 2026

Hej Benyamin,
Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Jag har undersökt det närmre. Ni har fått exakt det handtag som beställdes. Ni kan själva se er orderbekräftelse. Den modell ni har beställt är inte avsedd för limning, vilket också framgår tydligt i produktbeskrivningen på vår hemsida.

Ni är självklart välkomna att kontakta oss på info@ramlainte.se så kan vi titta närmare på ärendet tillsammans. Om något mot förmodan skulle vara fel från vår sida tar vi givetvis fullt ansvar för det Benyamin.

Rated 4 out of 5 stars

Lite ostadig

25 February 2026

Hej Margit,
Tack för din recension.

Eftersom hjälpmedlet du har beställt är portabel och fristående, och alltså inte fastmonterad, kan den ibland upplevas som lite ostadig. Det är i många fall helt normalt för denna typ av produkt.

Upplevelsen kan också påverkas av andra faktorer. Till exempel om golvet har små nivåskillnader kan det göra att alla fyra benen inte står helt jämnt mot underlaget. Det kan även kännas mer ostadigt om mer vikt läggs på ena sidan.

Du ska veta att vi alltid finns här för dig. Tveka inte att kontakta mig på info@ramlainte.se om du har några frågor eller upplever några besvär, så hjälper jag dig mer än gärna.

Rated 2 out of 5 stars

Väldig snabb leverans

Väldig snabb leverans, passade bra och lätt att ta av och på. Men dålig kvalité på själva sulan. Skulle vilja påstå att den är inte gjord för att gå några längre sträckor på väg/ trotoar, jag har bara gått hema på tomten, gräs och grus med snö på kanske i snitt 500m om dagen i 14 dagar. Nu börjar den läcka in i sulan. Så denna produkt är ett skydd att ha till och från parkering inget annat.

25 February 2026

Hej Leif,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse, och vad roligt att höra att du var nöjd med vår snabba leveransen.

Du har helt rätt i din beskrivning.Sko-Överdraget du har beställt är, precis som vi också skriver flera gånger i produktbeskrivningen, avsett för kortare förflyttningar, till exempel mellan hemmet och bilen eller vid kortare utomhuspassager.

Att gå på grus och stenar gör tyvärr att sulan slits betydligt snabbare, och detta är något som även tillverkaren är medveten om.

Tips: Många av våra kunder brukar köpa 2st för ha dubbla lager och ökad skydd. Fundera om det skulle kunna hjälpa dig.

Har du fler frågor och funderingar är du varmt välkommen att kontakta mig på info@ramlainte.se

Med vänlig hälsningar: Romina

Bra produkt.

25 January 2026

Hej Bengt,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med badkarshandtaget.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Varmt välkomna åter!

Rated 5 out of 5 stars

Perfekt för mun utetrappa så jag inte…

Perfekt för mun utetrappa så jag inte halkar .

27 January 2026

Hej Susanne,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att vår färdiga halkskyddstejp fungerar bra på din utetrappa och hjälper till att minska risken för att halka.

Tack för att du tog dig tid att dela din upplevelse. Slutligen varmt välkomna åter!

Bästa Anna,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med besticksetet och vår snabba service.

Mycket snabb leverans,

23 January 2026

Reply from Ramla inte AB

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med den snabba leveransen av halkskyddstejpen.

Rated 5 out of 5 stars

Hållbart och med bra pris

Mer än nöjd. Köpte till sonen som har benet i gips. Detta skydd är av hög kvalitet, väl värt sina pengar. Dessutom mycket snabb leverans

23 January 2026

Hej Katarina

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är mer än nöjd och att duschskyddet fungerar bra för din son. Vi är också glada att leveransen kom fram snabbt.

Duschskydd

Bröt fotleden, är gipsad i underbenet och duschskyddet passar perfekt. Superlätt att trä på och av, helt vattentät och lätt att torka av. Kan stå stadigt i duschen utan att glida runt.
Snabb leverans.

8 January 2026

Hej Monica,

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att duschskyddet fungerade så bra för dig och gjorde duschningen enklare under tiden med gips. Vi vet hur stor skillnad ett bra skydd kan göra i vardagen.

Tack också för de fina orden om passform, funktion och leverans – det betyder mycket för oss att höra.

Vi önskar dig en fortsatt god återhämtning och du är varmt välkommen åter!

Rated 5 out of 5 stars

Det var bra och gick snabbt att man…

Det var bra och gick snabbt att man känner sig tryg

19 July 2025

Hej Mohammad,

Stort tack för din recension! Det gläder oss att höra att du är nöjd med pipmuggen och att leveransen gick snabbt. Extra fint att höra att den bidrar till en känsla av trygghet.

Utmärkt och seriös hjälpmedelssajt

Utmärkt och seriös hjälpmedelssajt, perfekt för mig som bröt benet och behövde ett gipsöverdrag för utomhusbruk.

15 December 2025
Unprompted review

Reply from Ramla inte AB

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss verkligen att höra att du är nöjd med vår hjälpmedelssajt och att gipsöverdraget för utomhusbruk kom till nytta när du bröt benet.

Rated 5 out of 5 stars

Snabbt levererat och produkten kändes jättebra, ingen halkrisk.

27 November 2025

Hej Karin,

Stort tack för din fina recension! Det gläder oss att höra att broddarna fungerade bra och att du känner dig tryggare utan halkrisk. Kul också att leveransen upplevdes snabb.

Service i världsklass

Otroligt fin service och mycket hjälpsamma och kunniga

18 November 2025
Unprompted review

Reply from Ramla inte AB

Stort tack för din fantastiska recension! Det gläder oss verkligen att höra att du upplevde vår service som i världsklass och att du tyckte att vi var hjälpsamma och kunniga.

Rated 4 out of 5 stars

Det var en snabb leverans utan problem

Det var en snabb leverans utan problem

28 October 2025

Hej Pernilla!
Stort tack för din fina recension – och vad härligt att höra att leveransen kom snabbt och utan problem. Vi vill alltid att det ska kännas tryggt och smidigt att beställa hjälpmedel hos oss, så det betyder mycket att du delar med dig.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller behöver tips kring andra hjälpmedel – vi finns här för dig.

Rated 5 out of 5 stars

Jag kunde hitta vad jag vill ha och…

Jag kunde hitta vad jag vill ha och leverans var ganska snabb

19 October 2025

Hej Oxana!
Stort tack för din recension. Vad kul att det var exakt de halkskydd du letade efter! Våra färdiga halkskydd för inomhus är väldigt omtyckta, och vi är verkligen glada att de passade även dig.

Hör gärna av dig om du behöver fler lösningar för ett säkrare hem – vi hjälper alltid gärna till.

Överdrag för gipssko

Fotbeklädnaden var i rätt storlek och materialet var vad jag ville ha.

16 October 2025

Hej Ingrid!
Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Så skönt att höra att överdraget till gipsskon passade perfekt i storlek och att materialet motsvarade det du letade efter. Det är precis så vi vill att det ska kännas när man får hem sina hjälpmedel.

Hör gärna av dig om du behöver fler tips eller något som underlättar under läkningstiden – vi finns här för dig.

16 September 2025

Reply from Ramla inte AB

Tusen tack för din recension. Vad fint att höra att leveransen av tumortosen kom snabbt fram – vi vet hur viktigt det är att få rätt stöd utan väntetid.

Hör gärna av dig om du har frågor eller behöver hjälp med något mer!

15 September 2025

Hej Bengt!
Tack för din recension! Vad härligt att höra att ditt badrumshandtag kom fram snabbt. Vi vill alltid att våra borrfria lösningar ska vara både smidiga och trygga från start till slut.

Hör av dig om du undrar något eller behöver fler hjälpmedel till badrummet!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look