2.5

2-star
1-star

Ubehagelig oplevelse.

Ubehagelig oplevelse.
Fik besked via mail om, at de vil ringe mig op. Udover at de kimer mig ned, så når jeg får tid til at ringe tilbage bliver jeg mødt af den mest ubehøvlede medarbejder der vælger at svine mig til fordi jeg tvivlsomt spørger ind. Service er ike noget de kender til så derfor valgte jeg fra og i stedet benytte mig af et andet låneselskab. Et godt råd er at holde sig langt væk fra dem. De virker luskede og ubehagelige.

14 December 2019
Rated 1 out of 5 stars

En flok idioter og amatører.

Jeg lavede en ansøgning i går ved 17 tiden, så står der at de ringer altid tilbage senest en time efter ansøgning i deres åbningstid som er til kl 20:00, men de ringede aldrig den dag.
Næste morgen klokken kvalme ringer de sku til mig en gang i timen hele dagen lang fra kl 8 af. Så kl 13 ligger jeg på med det samme fordi at jeg ikke har tid. Kl 14 tager jeg den denne gang og siger at jeg er på arbejde og kan ikke tale, men så ringer de sgu hele 20 minutter senere igen! Der tager jeg den så ikke fordi at hvis jeg havde haft tid til at snakke i min arbejdstid 20 min senere så havde jeg sgu nok sagt! .. Så ringer de 20 min senere igen kl 14:40, denne gang tager jeg den og spørg om hvad det er de vil siden at de kimmer mig ned på denne måde her! - Nå men de vil da bare lige spørge om præcis de samme ting som jeg allerede har udfyldt i deres ansøgnings skema dagen før! Ja så vigtigt var det at de måtte ringe til mig hele 8 gange i løbet af under 6 timer. Hold da kæft nogle irriterende amatører. Der er tydeligvis slet ikke styr på en skid hos Paymarkfinans. Jeg kan godt forstå at de ændrede navn fra D:E:R for at slippe for deres dårlige ry, men når de fortsætter med at være en flok idioter, så får de da bare et nyt dårligt ry under deres nye navn.

9 April 2019

Lad være

De skriver man er godkendt til mindre end man ansøger, og når man indsender dokumenter bliver man afvist. Fup og svindel

15 March 2019
Rated 5 out of 5 stars

Meget professionelle

Meget professionelle

Virkelig god kundeservice af en medarbejder ved navn Gyil :)
Jeg har faktisk aldrig oplevet så venlig og professionel service.

Jeg kan klart anbefale Paymarkfinans

14 November 2018

Pas på med at brug dem

Pas på med at brug dem. De glemmer at informer om at man var bliver afvist. Så man kan sidde og bruge 4 timer en mandag (17-09-2018 fra kl 16-20) på at vente på en vare som i lige vel ikke kommer.
Og lige en anden ting. Så svare de ikke på deres mail hvis man skriver til dem.

17 September 2018
Rated 3 out of 5 stars

Paymark Finans det gamle D-E-R

Paymark Finans det gamle D-E-R som dog har skiftet navn. De reklamerer med en rente fra 6.93 procent til 26.08 procent. De kan tilbyde de fleste kunder et lån på 30000 kr hvor renten er 26 procent som er ret højt. Medmindre man er virkelig dum og ubegavet så siger man ja til det tilbud de giver en. Ekspressbank og Resursbank giver en et bedre tilbud end de giver en og de har været på markedet i evigheder.

8 July 2018
Rated 1 out of 5 stars

Jeg har i forbindelse med et køb af et…

Jeg har i forbindelse med et køb af et vinskab, en fødselsdagsgave til min kone,(tror hun), haft en utrolig dårlig oplevelse med paymark finans. Et mere uprofessionelt firma skal man lede længe efter. Ikke nok med at de ikke overholder allerede indgåede aftaler, prøver de, om nogen kan forstå det, at ændre rentesatserne fordi deres fortjeneste teori åbenbart ikke kender nogle grænser. Det er sjældent jeg ryger i brok mode, men nu er jeg i en situation, hvor oplevelsen af flere personers inkompetence og mangel på ledelses overblik, totalt har sat mig i en situation hvor jeg må reagere. Jeg håber at folk vil finde andre alternativer og har besluttet mig til opfølgende, i hvert fald et år, at fordømme deres handelspolitik. Hvis det er muligt, så send denne information til alle relevante venner, så vi kan få lukket for dette uholdbare profit senarie.
Hvis livet skal være fyldt med latter, glæde og dans, så hold jer for …. skyld langt væk fra PAYMARKS FINANS

1 July 2018

Is this your company?