Dzień dobry,
bardzo nam przykro, że Pani doświadczenie z naszą firmą było tak negatywne. Zawsze zależy nam na normalnej, życzliwej i pomocnej komunikacji z klientami, dlatego z dużym smutkiem czytamy tę opinię.
Chcielibyśmy jednak sprostować kilka kwestii.
W naszej firmie istnieje kilka sposobów składania zamówień. Oprócz przycisku „Kup teraz” oferujemy również systemy ratalne oraz możliwość złożenia zamówienia mailowo na podstawie zaliczki w wysokości 25%, a pozostała część płatna jest przy dostawie. Co więcej, właśnie w ten sposób realizowana jest duża część naszych zamówień, więc absolutnie nie jest to wyjątek ani „niemożliwa droga”.
Nasza infolinia działa od poniedziałku do piątku w godzinach 08:00–16:00. Nie drwimy z klientów i nie ignorujemy zgłoszeń. Zazwyczaj staramy się realnie pomóc, doradzić w wyborze koloru, konfiguracji mebla czy w kwestii personalizacji. Na wiadomości e-mail odpowiadamy tak szybko, jak to możliwe. Jedyny moment, w którym kontakt może być utrudniony, to dni wolne od pracy lub dni, w których biuro jest zamknięte. W takich sytuacjach zawsze zamieszczamy stosowną informację na stronie.
Jeśli chodzi o opóźnienie w realizacji zamówienia, to faktycznie w okresie świątecznym i przy dniach wolnych powstał niewielki poślizg produkcyjny. Warto jednak pamiętać, że wszystkie terminy na naszej stronie podawane są w dniach roboczych, ponieważ produkcja nie pracuje w weekendy ani w święta. Robimy wszystko, żeby zamówienia były gotowe jak najszybciej, ale są procesy technologiczne, których nie da się bezpiecznie przyspieszyć bez pogorszenia jakości mebla, a na to nigdy się nie godzimy.
Wszystkie faktury wystawiamy z datą zaksięgowania płatności, co jest standardową i prawidłową praktyką księgową.
Sprawdziliśmy też nasze skrzynki mailowe i niestety nie możemy znaleźć wiadomości z prośbą o duplikat faktury. Jeśli taka wiadomość została wysłana, bardzo prosimy o ponowny kontakt. Duplikat przygotujemy i prześlemy od ręki.
Naprawdę zależy nam na wyjaśnieniu tej sytuacji i doprowadzeniu jej do końca w normalny, uczciwy sposób, a nie na prowadzeniu sporów w komentarzach. Jeśli będzie Pani skłonna do bezpośredniego kontaktu, chętnie jeszcze raz wrócimy do sprawy i spróbujemy ją domknąć w sposób możliwie satysfakcjonujący.