Odsherred Zoo Rescue Reviews 24

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Company replied

Rated 1 out of 5 stars

Har over flere gange skrevet over mail at vi ønsker vores penge retur af årskort! Jeg ønsker ikke at komme i parken med vores lille pige, idet der vrimler med rotter. Vi snakker ikke bare en... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har netop besøgt Odsherred Zoo og er dybt imponeret. Det er tydeligt fra første skridt, at det her ikke er en “kommerciel forlystelses-zoo” - men en rescue-zoo, der tager sig af dyr i nød.... See more

Company details

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 1 month

Dyrepasser for en dag

Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse med Odsherred Zoo i forbindelse med et gavekort til “Dyrepasser for en dag”. Vi måtte melde afbud på grund af sygdom og fik skriftligt tilsagn om, at vi kunne få pengene retur. Da pengene skulle sendes tilbage til min mor, som havde købt gavekortet, opstod der en misforståelse om årsagen til aflysningen, og virksomheden valgte derefter ensidigt at trække et gebyr fra tilbagebetalingen.

Derudover har det været meget vanskeligt at komme i kontakt med dem. Det er ikke muligt at få fat i nogen pr. telefon, og mails bliver enten ikke besvaret eller først besvaret flere uger efter.

Det er ærgerligt, at en ellers klar aftale om refusion endte med uenighed og dårlig kommunikation. Jeg deler min oplevelse, så andre kunder er opmærksomme på dette, før de køber gavekort til “Dyrepasser for en dag”.

Opdatering:

Jeg vil gerne tilføje en kort præcisering til min anmeldelse, efter at have læst virksomhedens svar.

Jeg har hverken fremsendt trusler eller skrevet gentagne anmeldelser på samme platform. Jeg skrev oprindeligt én anmeldelse på Trustpilot, som jeg senere slettede i håb om at skabe ro omkring sagen. Den anmeldelse, der ligger nu, er den eneste på Trustpilot, og jeg har derudover delt samme oplevelse på Google – hvilket er helt almindelig praksis.

Vedrørende aflysningen: Et familiemedlem kontaktede virksomheden for mig og nævnte regnvejr som en faktor. Dette var dog ikke årsagen til, at vi aflyste; aflysningen skyldtes sygdom, hvilket jeg både oplyste telefonisk og skriftligt. Der har altså været tale om en misforståelse, som jeg gerne vil præcisere.

Min anmeldelse beskriver udelukkende min egen oplevelse af forløbet og kommunikationen. Jeg har dokumentation for de relevante dele af forløbet i vores mailkorrespondance, herunder den skriftlige besked, hvor der blev givet tilsagn om refundering uden nævnt gebyr.
Min anmeldelse indeholder ingen injurierende eller usande oplysninger. Den er skrevet sagligt, respektfuldt og i god tro, så andre kunder kan få indblik i min faktiske oplevelse.

31 August 2025

Reply from Odsherred Zoo Rescue

Dyrepasser for en dag er et ikke refunderbart produkt, hvilket tydeligt fremgår flere steder på vores hjemmeside. Alligevel besluttede fonden ekstraordinært at hjælpe den pågældende familie, da de oplyste, at de var blevet syge på dagen. Under samtalen blev det forklaret, at der ved en refundering ville blive trukket et mindre administrationsgebyr, hvilket blev accepteret både telefonisk og skriftligt.

Kort efter blev fonden kontaktet af et andet familiemedlem, som fortalte, at årsagen til aflysningen var regnvejr. Familien havde dermed givet modstridende forklaringer om årsagen til udeblivelsen. Refunderingen blev herefter gennemført som aftalt.

Efterfølgende har fonden oplevet gentagne trusler om klager, en lang række mails og dårlige anmeldelser på flere platforme, som løbende slettes og oprettes igen, alt sammen som reaktion på et mindre gebyr, der var tydeligt oplyst og accepteret.

Fonden sidder ikke på kontor 24 timer i døgnet, da vi fysisk arbejder med over 600 eksotiske rescue dyr og dagligt modtager og behandler dyr i nød fra hele Europa. Det har derfor krævet uforholdsmæssigt mange ressourcer og tid at håndtere denne sag, hvor vi alene har forsøgt at hjælpe familien.

Vi er oprigtigt rystede over den mængde af chikane og injurier, der er blevet rettet mod fonden, og forstår ikke, hvorfor familien bliver ved med at genere en velgørenhed for eksotiske rescue dyr, som udelukkende har prøvet at hjælpe dem.

Rated 1 out of 5 stars

Jeg Syntes at det er en skam at min…

Jeg Syntes at det er en skam at min 4årig skal gå fra zoo odsherred, med en opfattelse om at dyr ikke bliver passet ordentligt på..

Først møder vi et ikke ret gammelt æsel som har et ret stort åben sår på skulderen, dette siger vi i caféen plus til 2 dyrepassere..
De takker pænt og vi går videre..

Ikke engang 45 min senere finder vi en død 3 dage gammel ged i indhegningen, jeg ringer ind og fortæller det..
Det tager over 30 min at hente den, da den bliver hentet bærer de den ud i bagbenene.

Der gøres ikke engang et forsøg på at skjule dette.
Vi befinder os endnu engang i caféen og min mindste siger højlydt at hun har fundet den.

Hun bliver på intet tidspunkt tilbudt nogen form for tryst trods hun er tydeligt påvirket af hendes fund over den døde baby ged..

Det er ihvertfald ikke et sted vi umidlbart kommer til at besøge igen..
Hvilket er en skam for det er jo et skide godt initiativ 🤷‍♀️

11 July 2025

Kære Cheanne,

Tak for din besked. Det er vigtigt at huske, at vi er et rescue center for eksotiske dyr i nød – ikke en traditionel zoologisk have med pragt­eksemplarer af dyr. Hos os ser dyrene anderledes ud, fordi de har haft svære liv: nogle kommer fra medicinal- og kosmetikindustrien, nogle har været ulovlige kæledyr, andre er overskudsdyr fra zoo-verdenen eller kommer fra sager med vanrøgt. Mange af dem er ældre, mangler pels eller har skavanker – men vi synes, de fortjener et godt og værdigt liv frem for at blive gemt væk. Vi formidler rundt i hele Rescue Zoo de forskellige historier, dyrene kommer med, og hvorfor de ser anderledes ud.

At et æsel kan få et sår på skulderen sker desværre naturligt, når dyr går sammen. Ligesom vi kan falde og slå os, kan dyr rive sig eller bide hinanden. Når vi bliver gjort opmærksomme på det, renses og behandles såret selvfølgelig.

Med hensyn til gedekiddet: Det er ikke altid at helt små kid overlever, og det er en del af naturens gang. Vi kan ikke genkende beskrivelsen af, at kiddet skulle være båret ud på den måde, men vi beklager, hvis oplevelsen var ubehagelig for jer.

Rated 5 out of 5 stars

Et sted med hjertet det helt rigtige sted - kæmpe respekt!

Dyrene virker trygge, rolige. Der er masser af skygge, plads og ro - og man mærker tydeligt, at dyrenes trivsel er højeste prioritet. Personalet er vidende og passionerede - man får virkelig indtryk af, at hver eneste dyres skæbne betyder noget for dem.

Der er både plads til børn, nysgerrighed og læring - men også respekt for, at mange af dyrene har haft det svært og nu endelig har fået fred og omsorg.

Jeg kan kun anbefale at støtte dette sted. De gør en reel forskel - og det mærkes ❤️
Tak for en dejlig oplevelse - og for jeres store hjerte for dyr i nød!

18 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Er der styr på fødevaresikkerheden

Vi havde en dejlig dag i zoologisk have, men må desværre sige, at madoplevelsen trak helhedsindtrykket ned. Det var tydeligt, at der ikke var fokus på kvaliteten af maden. Når selv vores gruppe af udviklingshæmmede deltagere, som normalt finder glæde i de små ting, bemærker, hvor ringe burgeren var, siger det en hel del om standarden. Det virkede heller ikke betryggende, at den samme medarbejder skulle stå for både billetsalg, madlavning og souvenirsalg på én gang. Det rejser spørgsmål om, hvorvidt der er tilstrækkeligt fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed.

5 May 2025

Kære Fabian,

Dejligt at I havde en god dag i Rescue Centeret gennem dit arbejde på en institution med udviklingshæmmede. Vi oplever altid, at det er enormt givende, når grupper besøger os og lærer om rescue-dyrene, deres baggrund og det arbejde, vi laver for at passe på dyr og naturen.

Vi er kede af at høre, at du fik en dårlig burger i caféen. Vi ville have ønsket, at du havde henvendt dig under besøget, så vi kunne have tilbudt dig noget andet.

Det vi derimod ikke forstår, er, at utilfredshed med en burger udvikler sig til påstande om dårlig hygiejne og fødevaresikkerhed – og derefter til, at du opsøger tilfældige medarbejdere og dyrepassere på deres private TikTok-profiler for at skrive nedværdigende kommentarer om maden og stedet. Da disse blev slettet, fortsatte du med nye beskeder.

At en utilfredshed med en burger bliver til rygter og gentagen chikane af både medarbejdere og vores velgørende organisation, der hjælper eksotiske dyr i nød, stiller vi os meget uforstående overfor – særligt når du repræsenterer en institution gennem dit besøg.

Vi beder dig venligst om at stoppe med at kontakte og chikanere vores medarbejdere på deres private profiler.

Skønt sted

Jeg var i går i Odsherred Mini Zoo. Vi havde 3 dejlige timer, hvor vi fik set alle dyrerne , fik set dem blive fodret og fik læst om deres skæbner, før de kom i kyndige hænder i Odsherred. De fleste dyr var nysgerrige og interesserede i gæster. Gør jer selv en tjeneste og støt stedet med besøg, så dyrerne fortsat kan have et trygt hjem. Der mangler penge til vedligeholdelse , det kan vi som gæster hjælpe dem med.

16 August 2024
Rated 1 out of 5 stars

Gik derfra med rigtig dårlig smag i…

Gik derfra med rigtig dårlig smag i munden! Hvordan kan det sted være godkendt til at holde vilde dyr???
Det er usselt!! Små, nedslidte bure. Ukrudt og rotter mange steder.
Der er simpelthen uværdigt.
Hvis ikke der er økonomi til anstændige forhold for dyr i fangenskab, så luk stedet.

11 August 2024

Hej Per,

Alle anlæg i Fonden Odsherred Zoo Rescue er godkendt efter alle lovens rammer. Som en godkendt zoologisk have, der har dedikeret sig til at være et rescue center, skal vi opretholde den samme høje standard som alle andre zoologiske haver i Danmark. Det betyder, at alle anlæg først tegnes af zoologer og derefter godkendes af de veterinære myndigheder. Det er en omfattende proces, og derfor kan man som gæst være sikker på, at hvert eneste anlæg lever op til en høj standard.

Det er vigtigt at forstå, at vi ikke er en traditionel turistorienteret zoologisk have, men et dedikeret rescue center for eksotiske dyr. Vi tager imod dyr, som ingen andre vil hjælpe – blandt andet forsøgsdyr fra medicinal- og kosmetikindustrien, private ulovlige kæledyr, overskudsdyr fra andre zoologiske haver samt dyr fra pelsfarme.

Alle anlæg er bygget efter det enkelte dyrs behov. Mange af vores dyr har tilbragt hele deres liv i meget små bure, og for dem kan det være direkte livstruende for deres psyke at blive sat i et stort anlæg fra dag ét. Derfor laver vi gradvise tilpasninger, så de kan føle sig trygge i større omgivelser. Det sker altid på dyrenes præmisser.

Med hensyn til rotter: Det er et kendt problem i hele Danmark – på gårde, steder med madopbevaring og i alle zoologiske haver. Vi har haft professionel rottebekæmpelse tilknyttet i over 30 år, og vi gør alt, hvad vi kan for at holde bestanden nede. Men vi kan ikke lægge gift ud alle steder, da vores rescuedyr kan risikere at få fat i den eller spise en forgiftet rotte. Derfor er det en opgave, vi hele tiden balancerer med omtanke for dyrenes sikkerhed.

Bare i år har vi åbnet 18 nye anlæg, skiftet 600 kvm tag, etableret nye publikumsbarrierer, sat ny skiltning op og renoveret store dele af parken. Hvert eneste år investerer vi i forbedringer, men det er dyrene der kommer først.

Vores økonomi går direkte til dyrene – medicin, specialfoder, anlæg og personale. Vi er godkendt af veterinærmyndighederne som zoologiskhave og har for tredje år i træk modtaget stats støtte fra Kulturministeriet for vores store arbejde som rescue zoo.

Vi håber, dette giver et mere retvisende billede af vores mission: At give eksotiske rescue dyr i nød et trygt, permanent hjem.

Vi kan også anbefale denne video omkring vores rescue zoo https://www.tiktok.com/@niko_i_rescuezoo/video/7539887751311674646

Rated 1 out of 5 stars

Kommer der aldrig mere...

Kommer der aldrig mere....

Der er rotter over alt. I alle burene, og de sider i foderskålene hos dyrene.. Det simpelthen så klamt. Og de er så store smittebærer sådan nogen rotter...
At det ikke andet, ind kan gå ud over dyrene der inde.. At der er rotter over alt..

Der var bare, ik mindre ind. 21 rotter fx inde ved kænguruerne... Så modbydeligt.
Indhegningerne er helt tilgroet man kan intet se..

Så vi bruger bestemt ikke vores penge der..

1 August 2024

Hej Amanda

Odsherred Zoo Rescue er Danmarks første og eneste zoo og rescue center for eksotiske dyr. Vi er en velgørende organisation, der giver et permanent hjem til dyr i nød – fra ulovlige kæledyr og forsøgsdyr til overskudsdyr fra zoologiske haver og dyr fra lukkede pelsfarme.

Som rescue center kommer dyrene altid først. Rotter er desværre et kendt problem i hele Danmark, som alle zoologiske haver kæmper med, og det er blevet markant værre de seneste år. Vi ligger midt i et landområde omgivet af store gårde og passer på 600 dyr, hvilket naturligt tiltrækker rotter.

Vi har haft professionel rottebekæmpelse tilknyttet i mere end 30 år og arbejder hele tiden på at holde bestanden nede. Men vi kan ikke lægge gift ud overalt, da vores dyr kan risikere at få fat i den eller spise en forgiftet rotte. Derfor balancerer vi indsatsen nøje for både at bekæmpe rotter og samtidig sikre dyrenes sikkerhed.

Venlig Hilsen

Rated 1 out of 5 stars

Har over flere gange skrevet over mail…

Jeg ønsker ikke at komme i parken med vores lille pige, idet der vrimler med rotter. Vi snakker ikke bare en enkel eller to, vi snakker om en park der er undermineret hvilket også er synd for dyrene .. HÅBER DA ODSHERRED KOMMUNE ER OBS PÅ DETTE!

Det virkelig trist, for man ønsker virkelig at støtte dyrene, men oplevelsen er desværre ikke man støtter dyrene men menneskerne bag som tilsyneladende er ligeglade med dyrene og de mennesker som kommer i deres park ..

Jeg sætter aldrig mine ben i parken igen, jeg skal ikke risikere mit barn eller nogle af os bliver bidt af en rotte eller smittet med sygdom ..

22 July 2024

Trist og nedslidt sted

Trist og nedslidt sted.
Træværk råddent søm stikker ud
Alt trænger til en opfrisker.
Aberne sad triste i burene
Et dådyr havde alt for lange klove på forben.
En høg fløj rundt i et ALT for lille bur
🥹🥹🥹

2 July 2024

Hej Anne

Det er vi kede af at høre, at du oplevede Odsherred Zoo Rescue, Danmarks første og eneste zoo og rescue center for eksotiske dyr i nød, som trist og nedslidt.

Vi kan fortælle, at vi alene i år har åbnet 18 nybyggede eller nyrenoverede anlæg. Hvert eneste år bygger og renoverer vi anlæg i parken, så vi hele tiden forbedrer forholdene for dyrene. Derudover har vi udskiftet 600 kvadratmeter tag på vores hovedbygninger, moderniseret terrarier og gennemført andre større vedligeholdelsesprojekter. Vi har to faste tømrere tilknyttet, og vi gennemgår løbende hele parken med udskiftning af publikumsbarrierer, fjernelse af ukrudt og forbedringer af anlæg. Vi bygger i naturmaterialer, og det holder ikke evigt, men det bliver hele tiden udskiftet og forbedret.

Det er vigtigt at huske, at vi ikke er en traditionel turistorienteret zoologisk have. Vi er et rescue center, hvor dyrenes velfærd altid kommer først. Det betyder, at midler prioriteres til dyrenes behandling, foder og anlæg, og først derefter til kosmetiske detaljer for publikum. Vi er desuden statsstøttet af Kulturministeriet for tredje år i træk, hvilket understreger, at vores arbejde bliver anerkendt som vigtigt og værdifuldt.

Angående de konkrete punkter:
Dådyr med lange klove: Vi har ingen dådyr med overgroede klove. De slider naturligt på underlaget, som er lavet til formålet, og vi holder opsyn dagligt.
Høgen: Den rovfugl, du omtaler, har tidligere haft brækket vinge og kan ikke klare et større anlæg. Derfor bor den i et specialdesignet voliere tilpasset dens behov.

Som rescue center tager vi altid udgangspunkt i dyrenes individuelle baggrund. Mange kommer fra laboratorier eller ulovlige private forhold, hvor de har siddet i meget små bure hele livet. De kan ikke bare sættes ind i store anlæg fra den ene dag til den anden, da det vil stresse dem så meget, at de risikerer at dø. Vores opgave er at give dem et trygt og stabilt liv ud fra deres reelle behov, ikke menneskers forestillinger om, hvad der ser rigtigt ud.

Vi håber, at du med dette svar får en bedre forståelse af, hvorfor vi gør, som vi gør, og hvorfor vores arbejde er vigtigt for de mange dyr, som ellers ikke ville have haft en fremtid.

Vi har lavet en video omkring de ting du skriver: https://www.tiktok.com/@niko_i_rescuezoo/video/7539887751311674646

Giv parken noget kærlighed

Har været det for mange år siden. Synes dengang det var et god sted. I dag på besøg, stadig et godt sted dog....
Ideen bag parken er fantastisk. Men parken trænger til noget kærlighed. Der er ukrudt overalt. Beplantning er høj i næste alle bure/indhegninger. Hvor vil det gøre meget at der blev ryddet lidt op og fjernet brændenælder. Opfriskning af skilte vil gøre meget. En god ide var en dyrepasser som cirklede rundt og kunne fortælle/svare på spørgsmål. Synes prisen er for høj til den oplevelse vi fik. Vi har forhåbentlig støttet en god sag. Håber der bliver overskud til at give parken noget kærlighed

29 June 2024

Hej Henriette,

Vi er glade for, at du ser ideen bag Odsherred Zoo Rescue, Danmarks første og eneste zoo og rescue center for eksotiske dyr, som fantastisk.

Vi kan dog ikke genkende billedet af, at parken ikke bliver vedligeholdt. Hvert eneste år bruger vi vinteren på at renovere og forbedre parken, og de seneste år har vi aldrig haft flere hænder på opgaven end nu. Vi har to fastansatte håndværkere og medarbejdere til blandt andet ukrudtsfjernelse og pleje af beplantning i hele parken.

Blandt de mange forbedringer, der er blevet gennemført i år, kan nævnes:
🛠️ Nye anlæg til vores marmosetter
🏠 Nyt tag på staldbygningerne
📍 Nye skilte og publikumsbarrierer i hele parken
🌿 Løbende renovering og forbedring overalt
🐾 17 nye udeanlæg til de forskellige dyr

Som rescue center prioriterer vi altid dyrene først. Det betyder, at behandling, foder og anlæg altid er førsteprioritet. Samtidig arbejder vi løbende på at forbedre rammerne omkring både dyr og gæster.

Vi er desuden statsstøttet af Kulturministeriet for tredje år i træk, hvilket understreger, at vores arbejde med at redde og passe på dyr i nød bliver anerkendt som vigtigt og værdifuldt.

Vi har lavet en video omkring det du skriver:

Venlig Hilsen

Rated 5 out of 5 stars

Jeg havde hørt negativt om parken og var lidt loren ved at tage på besøg, men jeg er så positiv overrasket.
Rigtig rigtig hyggelig dag i Odsherred rescue zoo, med 2 piger på 6 og 9 år. Dejlig overskuelig park, dyr der trives. Syntes det er godt at "man" kan læse om de forskellige dyr og hvordan deres vej til parken har været.
Plads til at se fodringen af dyrene og i det hele taget plads til at være barn i parken
Masser af borde, bænke, til at spise madpakken ved, alt i alt 5 stjerner fra os.
Aya, Frida, + Bedsteforældre.

6 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Skønne dyr, der virker til at trives

Lille zoologisk have med hjertet på rette sted over for de dyr, de redder, og det virker de til, at de gør rigtig godt, fordi sikke skønne dyr, der virker til at trives. Også en rar tanke, at man med sin billet og køb i parken hjælper de dyr, der bliver reddet fra forfærdelige forhold som forsøgsdyr, illegale handler og kummelige forhold. I haven hørte jeg for første gang gibbonaber synge og latterfugle kommunikere "grinende". Det har jeg aldrig hørt før, selvom jeg har set de to dyr i andre zoologiske haver og parker. Jeg brugte mange timer med min familie i haven, fordi vi virkelig kunne fordybe os i dyrene og alle de spændende informationstavler om dyrene.

21 July 2023

Fyldt med rotter

Tanken bag er god.
Men der er fyldt med rotter både inde ved dyrerne, på legepladsen og bare rundt i parken. Bygningerne har huller og mangler. Personalet er surt og var ligeglade da jeg kommenterede at der manglede papir på toilettet.

11 July 2023

Hej,

Rotter er en udfordring i alle zoologiske haver og på alle steder, hvor der håndteres foder. Vi har derfor haft et professionelt rottebekæmpelsesfirma tilknyttet i mere end 30 år, og der arbejdes løbende med at holde bestanden nede. Af hensyn til vores rescuedyr kan vi dog ikke lægge gift ud overalt, da dyrene kan risikere at få fat i enten giften eller en forgiftet rotte. Derfor arbejder vi målrettet med sikre løsninger, der tager hensyn til både dyr og gæster.

Med hensyn til vores personale. Vi får normalt meget ros for, at medarbejdere og frivillige er imødekommende og engagerede, og vi tager altid henvendelser fra gæster seriøst – også når der mangler noget så lavpraktisk som papir på et toilet.

Vi er en godkendt zoologisk have, der fungerer som Danmarks eneste rescue center for eksotiske dyr. Vores fokus er altid at sikre de bedst mulige rammer for dyrene og samtidig give gæsterne en tryg oplevelse.

Odsherred Zoo Rescue

Rated 4 out of 5 stars

Havde en meget hyggelig dag og synes…

Havde en meget hyggelig dag og synes der er mega hyggeligt når man taler park og dyr. Men da vi blev sultne bestilte vi 2 burgere og pommesfrites. Det tog 25 min at få maden (og det er da ok da det var mange gæster) MEN fik 2 meget kolde burgere. Kødet var koldt og brødene var kolde. Pommesfriterne var så bløde at vi faktisk ikke spiste dem. Da vi forlod parken gjorde jeg opmærksom på dette så håber virkelig det bliver bedre.

6 July 2023

Dejligt sted

Dejligt sted, det ville være dejligt om de gad fjerne brændenælder omkring lege aktiviteter, kegle banen blandt andet.

10 July 2022
Rated 4 out of 5 stars

Hyggeligt sted

Hyggeligt sted. Vi var her inden corona og havde en hyggelig dag. Småt men god, som man siger og venlige medarbejdere..

10 April 2021
Rated 3 out of 5 stars

Jeg elsker tanken bag stedet

Jeg elsker tanken bag stedet og vi hygger os. Men stedet er ikke så stort og det er godt at vide for ikke at blive skuffet.

Det er dejligt med et sted man kan bruge for nogle timer uden at man skal bruge en hel dag og blive helt udkørt.

Det bedste ved stedet er helt klart den gode gerning der ligger bag hvert dyrt og så at opleve gibbon abernes sang-agtige skrigeri samt lyden af latterfuglen.

24 July 2020

Take a closer look