Company replied
Company replied
Har over flere gange skrevet over mail at vi ønsker vores penge retur af årskort! Jeg ønsker ikke at komme i parken med vores lille pige, idet der vrimler med rotter. Vi snakker ikke bare en... See more
Jeg har netop besøgt Odsherred Zoo og er dybt imponeret. Det er tydeligt fra første skridt, at det her ikke er en “kommerciel forlystelses-zoo” - men en rescue-zoo, der tager sig af dyr i nød.... See more
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 1 month
Dejligt sted med en masse forskellige dyr, kan godt anbefales ☀️
Jeg har desværre haft en dårlig oplevelse med Odsherred Zoo i forbindelse med et gavekort til “Dyrepasser for en dag”. Vi måtte melde afbud på grund af sygdom og fik skriftligt tilsagn om, at vi kunne få pengene retur. Da pengene skulle sendes tilbage til min mor, som havde købt gavekortet, opstod der en misforståelse om årsagen til aflysningen, og virksomheden valgte derefter ensidigt at trække et gebyr fra tilbagebetalingen.
Derudover har det været meget vanskeligt at komme i kontakt med dem. Det er ikke muligt at få fat i nogen pr. telefon, og mails bliver enten ikke besvaret eller først besvaret flere uger efter.
Det er ærgerligt, at en ellers klar aftale om refusion endte med uenighed og dårlig kommunikation. Jeg deler min oplevelse, så andre kunder er opmærksomme på dette, før de køber gavekort til “Dyrepasser for en dag”.
Opdatering:
Jeg vil gerne tilføje en kort præcisering til min anmeldelse, efter at have læst virksomhedens svar.
Jeg har hverken fremsendt trusler eller skrevet gentagne anmeldelser på samme platform. Jeg skrev oprindeligt én anmeldelse på Trustpilot, som jeg senere slettede i håb om at skabe ro omkring sagen. Den anmeldelse, der ligger nu, er den eneste på Trustpilot, og jeg har derudover delt samme oplevelse på Google – hvilket er helt almindelig praksis.
Vedrørende aflysningen: Et familiemedlem kontaktede virksomheden for mig og nævnte regnvejr som en faktor. Dette var dog ikke årsagen til, at vi aflyste; aflysningen skyldtes sygdom, hvilket jeg både oplyste telefonisk og skriftligt. Der har altså været tale om en misforståelse, som jeg gerne vil præcisere.
Min anmeldelse beskriver udelukkende min egen oplevelse af forløbet og kommunikationen. Jeg har dokumentation for de relevante dele af forløbet i vores mailkorrespondance, herunder den skriftlige besked, hvor der blev givet tilsagn om refundering uden nævnt gebyr.
Min anmeldelse indeholder ingen injurierende eller usande oplysninger. Den er skrevet sagligt, respektfuldt og i god tro, så andre kunder kan få indblik i min faktiske oplevelse.

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Jeg Syntes at det er en skam at min 4årig skal gå fra zoo odsherred, med en opfattelse om at dyr ikke bliver passet ordentligt på..
Først møder vi et ikke ret gammelt æsel som har et ret stort åben sår på skulderen, dette siger vi i caféen plus til 2 dyrepassere..
De takker pænt og vi går videre..
Ikke engang 45 min senere finder vi en død 3 dage gammel ged i indhegningen, jeg ringer ind og fortæller det..
Det tager over 30 min at hente den, da den bliver hentet bærer de den ud i bagbenene.
Der gøres ikke engang et forsøg på at skjule dette.
Vi befinder os endnu engang i caféen og min mindste siger højlydt at hun har fundet den.
Hun bliver på intet tidspunkt tilbudt nogen form for tryst trods hun er tydeligt påvirket af hendes fund over den døde baby ged..
Det er ihvertfald ikke et sted vi umidlbart kommer til at besøge igen..
Hvilket er en skam for det er jo et skide godt initiativ 🤷♀️

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Dyrene virker trygge, rolige. Der er masser af skygge, plads og ro - og man mærker tydeligt, at dyrenes trivsel er højeste prioritet. Personalet er vidende og passionerede - man får virkelig indtryk af, at hver eneste dyres skæbne betyder noget for dem.
Der er både plads til børn, nysgerrighed og læring - men også respekt for, at mange af dyrene har haft det svært og nu endelig har fået fred og omsorg.
Jeg kan kun anbefale at støtte dette sted. De gør en reel forskel - og det mærkes ❤️
Tak for en dejlig oplevelse - og for jeres store hjerte for dyr i nød!
Vi havde en dejlig dag i zoologisk have, men må desværre sige, at madoplevelsen trak helhedsindtrykket ned. Det var tydeligt, at der ikke var fokus på kvaliteten af maden. Når selv vores gruppe af udviklingshæmmede deltagere, som normalt finder glæde i de små ting, bemærker, hvor ringe burgeren var, siger det en hel del om standarden. Det virkede heller ikke betryggende, at den samme medarbejder skulle stå for både billetsalg, madlavning og souvenirsalg på én gang. Det rejser spørgsmål om, hvorvidt der er tilstrækkeligt fokus på kvalitet og fødevaresikkerhed.

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Jeg var i går i Odsherred Mini Zoo. Vi havde 3 dejlige timer, hvor vi fik set alle dyrerne , fik set dem blive fodret og fik læst om deres skæbner, før de kom i kyndige hænder i Odsherred. De fleste dyr var nysgerrige og interesserede i gæster. Gør jer selv en tjeneste og støt stedet med besøg, så dyrerne fortsat kan have et trygt hjem. Der mangler penge til vedligeholdelse , det kan vi som gæster hjælpe dem med.
Gik derfra med rigtig dårlig smag i munden! Hvordan kan det sted være godkendt til at holde vilde dyr???
Det er usselt!! Små, nedslidte bure. Ukrudt og rotter mange steder.
Der er simpelthen uværdigt.
Hvis ikke der er økonomi til anstændige forhold for dyr i fangenskab, så luk stedet.

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Kommer der aldrig mere....
Der er rotter over alt. I alle burene, og de sider i foderskålene hos dyrene.. Det simpelthen så klamt. Og de er så store smittebærer sådan nogen rotter...
At det ikke andet, ind kan gå ud over dyrene der inde.. At der er rotter over alt..
Der var bare, ik mindre ind. 21 rotter fx inde ved kænguruerne... Så modbydeligt.
Indhegningerne er helt tilgroet man kan intet se..
Så vi bruger bestemt ikke vores penge der..

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Jeg ønsker ikke at komme i parken med vores lille pige, idet der vrimler med rotter. Vi snakker ikke bare en enkel eller to, vi snakker om en park der er undermineret hvilket også er synd for dyrene .. HÅBER DA ODSHERRED KOMMUNE ER OBS PÅ DETTE!
Det virkelig trist, for man ønsker virkelig at støtte dyrene, men oplevelsen er desværre ikke man støtter dyrene men menneskerne bag som tilsyneladende er ligeglade med dyrene og de mennesker som kommer i deres park ..
Jeg sætter aldrig mine ben i parken igen, jeg skal ikke risikere mit barn eller nogle af os bliver bidt af en rotte eller smittet med sygdom ..
Trist og nedslidt sted.
Træværk råddent søm stikker ud
Alt trænger til en opfrisker.
Aberne sad triste i burene
Et dådyr havde alt for lange klove på forben.
En høg fløj rundt i et ALT for lille bur
🥹🥹🥹

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Har været det for mange år siden. Synes dengang det var et god sted. I dag på besøg, stadig et godt sted dog....
Ideen bag parken er fantastisk. Men parken trænger til noget kærlighed. Der er ukrudt overalt. Beplantning er høj i næste alle bure/indhegninger. Hvor vil det gøre meget at der blev ryddet lidt op og fjernet brændenælder. Opfriskning af skilte vil gøre meget. En god ide var en dyrepasser som cirklede rundt og kunne fortælle/svare på spørgsmål. Synes prisen er for høj til den oplevelse vi fik. Vi har forhåbentlig støttet en god sag. Håber der bliver overskud til at give parken noget kærlighed

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Jeg havde hørt negativt om parken og var lidt loren ved at tage på besøg, men jeg er så positiv overrasket.
Rigtig rigtig hyggelig dag i Odsherred rescue zoo, med 2 piger på 6 og 9 år. Dejlig overskuelig park, dyr der trives. Syntes det er godt at "man" kan læse om de forskellige dyr og hvordan deres vej til parken har været.
Plads til at se fodringen af dyrene og i det hele taget plads til at være barn i parken
Masser af borde, bænke, til at spise madpakken ved, alt i alt 5 stjerner fra os.
Aya, Frida, + Bedsteforældre.
Lille zoologisk have med hjertet på rette sted over for de dyr, de redder, og det virker de til, at de gør rigtig godt, fordi sikke skønne dyr, der virker til at trives. Også en rar tanke, at man med sin billet og køb i parken hjælper de dyr, der bliver reddet fra forfærdelige forhold som forsøgsdyr, illegale handler og kummelige forhold. I haven hørte jeg for første gang gibbonaber synge og latterfugle kommunikere "grinende". Det har jeg aldrig hørt før, selvom jeg har set de to dyr i andre zoologiske haver og parker. Jeg brugte mange timer med min familie i haven, fordi vi virkelig kunne fordybe os i dyrene og alle de spændende informationstavler om dyrene.
Tanken bag er god.
Men der er fyldt med rotter både inde ved dyrerne, på legepladsen og bare rundt i parken. Bygningerne har huller og mangler. Personalet er surt og var ligeglade da jeg kommenterede at der manglede papir på toilettet.

Reply from Odsherred Zoo Rescue
Havde en meget hyggelig dag og synes der er mega hyggeligt når man taler park og dyr. Men da vi blev sultne bestilte vi 2 burgere og pommesfrites. Det tog 25 min at få maden (og det er da ok da det var mange gæster) MEN fik 2 meget kolde burgere. Kødet var koldt og brødene var kolde. Pommesfriterne var så bløde at vi faktisk ikke spiste dem. Da vi forlod parken gjorde jeg opmærksom på dette så håber virkelig det bliver bedre.
Dejligt sted, det ville være dejligt om de gad fjerne brændenælder omkring lege aktiviteter, kegle banen blandt andet.
Hyggeligt sted. Vi var her inden corona og havde en hyggelig dag. Småt men god, som man siger og venlige medarbejdere..
Jeg elsker tanken bag stedet og vi hygger os. Men stedet er ikke så stort og det er godt at vide for ikke at blive skuffet.
Det er dejligt med et sted man kan bruge for nogle timer uden at man skal bruge en hel dag og blive helt udkørt.
Det bedste ved stedet er helt klart den gode gerning der ligger bag hvert dyrt og så at opleve gibbon abernes sang-agtige skrigeri samt lyden af latterfuglen.
Rigtig god oplevelse
Kan helt klart anbefales, mere en zoologisk have.
Man støtter også en god sag, da det også er et rescue center