Øbro Flytteforretning Reviews 28

TrustScore 3.5 out of 5

3.5

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Styr langt uden om Øbo Flytteforretning A/S! Jeg har sjældent oplevet så uprofessionel og uærlig service. De sælger gamle, slidte flyttekasser til fuld nypris – og når man afleverer dem tilba... See more

Rated 5 out of 5 stars

Havde en virkelig oplevelse ved brug af Øbros flytteservice. Flytningen foregik hurtigt og de hjalp med, at pakke møblerne ydeligere ind. Flyttemændene var søde at snakke med og rigtig professionelle.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Den nye ejer Kim L Jørgensen og hans team udførte en flytning til udlandet for os. Alt gik super fint og helt uden problemer, lige fra første møde til teamet forlod vores nye adresse. Varme anbefali... See more

1. Moving and Storage Service
  2. Moving Company
  3. Shipping Company

Information provided by various external sources

Øbro Flytteforretning A/S er din professionelle flyttepartner med mere end 55 års erfaring og med samme ejerfamilie.

3.5

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Styr langt uden om Øbo Flytteforretning…

Styr langt uden om Øbo Flytteforretning A/S!

Jeg har sjældent oplevet så uprofessionel og uærlig service. De sælger gamle, slidte flyttekasser til fuld nypris – og når man afleverer dem tilbage, får man kun en lav brugtpris. Det føles ærligt talt som en dårlig joke, bare uden noget at grine af.

Som om det ikke var nok, mangler der mere end 8 af mine ejendele efter de har været i deres varetægt. Hvordan kan så mange ting bare “forsvinde”? Det er fuldstændig uacceptabelt og skaber nul tillid til deres håndtering af kunders ejendele.

Priserne er alt for høje i forhold til den ringe kvalitet og den elendige service. Jeg føler mig snydt og ekstremt skuffet. Det her er langt fra den professionelle flyttehjælp, man forventer – tværtimod.

Jeg vil på det kraftigste fraråde andre at bruge Øbo Flytteforretning A/S. Der findes helt sikkert langt bedre og mere pålidelige alternativer.

1 March 2026

Specialopgave – tungt marmorspisebord fra kantsten til 1. sal

Jeg havde købt mit drømmespisebord med en stor, smuk marmorbordplade på hele 230 kg! Udfordringen? At få den fra kantstenen og op i stuen på 1. sal.

Allerede ved første opkald til Jesper oplevede jeg en professionel og løsningsorienteret tilgang. Dagen efter kom indehaver Kim med sit team og en flyttelift. Bordpladen blev pakket forsigtigt ud, løftet til tagterrassen og præcist placeret på egetræsstellet.

En bordplade af den størrelse kræver erfaring og præcision – og Kim og hans team havde styr på hver eneste detalje. Alt blev udført med stor omhu, ro og sikkerhed, og jeg følte mig tryg hele vejen igennem.

Resultatet? Mit drømmespisebord står nu perfekt i stuen, og jeg er både imponeret og taknemmelig.

Jeg kan varmt anbefale Øbro Flytteforretning til enhver, der har en specialopgave, hvor alt skal spille første gang. Tak for en suveræn indsats!
⭐⭐⭐⭐⭐

8 August 2025

Virkelig høj kvalitet flytning

Virkelig høj kvalitet flytning. Alle møbler blev håndteret med forsigtighed og behandlet med omhu - ingen skader overhovedet. Samtidig var flyttefolkene hurtige og slæbte ikke på fødderne :-) Kan kun anbefales herfra****

3 February 2025

Enorm positiv oplevelse.

Vi brugte Øbro til at flytte fra lejlighed til hus, og deres folk var hurtige, flinke og professionelle. Det var en enormt behagelig oplevelse at hyre dem.

23 January 2025

Utrolig positiv oplevelse

Utrolig positiv oplevelse, at bruge Øbro Flytteforretning.
To friske medarbejdere mødte op til den aftalte tid. Var meget skånsomme og forsigtige med vores indbo og samtidig særdeles effektive.
Deres venlige væsner bevirkede, at hele flytningen gik over al forventning.
De får de aller bedste anbefalinger herfra.
Tak!

12 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

En Fantastisk Flytteoplevelse med Øbro…

En Fantastisk Flytteoplevelse med Øbro Flytteforretning fra Aalborg til Skagen

Jeg havde fornøjelsen af at benytte Øbro Flytteforretning til min seneste flytning, og jeg kan uden tvivl sige, at det var den bedste flytteoplevelse, jeg nogensinde har haft. Fra start til slut var servicen upåklagelig og professionel.

**Planlægning og Kommunikation**
Allerede fra den første kontakt med Øbro Flytteforretning følte jeg mig i trygge hænder. Deres kundeservice var imødekommende og lyttede til alle mine behov og ønsker. Vi fik hurtigt aftalt en besigtigelse, hvor de nøje gennemgik mit hjem og lavede en præcis plan for flytningen. Kommunikation var klar og tydelig, og jeg blev løbende informeret om alle detaljer.

**Effektivitet og Professionalitet**
På selve flyttedagen ankom flyttemændene præcist til tiden, fulde af energi og klar til at gå i gang. Deres effektivitet og samarbejde var imponerende – de arbejdede hurtigt, men med stor omhu for mine ejendele. Møbler og kasser blev behandlet med respekt, og alt blev pakket forsvarligt ind. Der var ingen hastværk, men alligevel var flytningen overraskende hurtigt overstået.

**Sikkerhed og Omsorg**
Jeg var især imponeret over den omsorg, de viste for mine mest værdifulde og skrøbelige genstande. Alt blev pakket ind forsvarligt og flyttemændene håndterede det hele som var det deres egne ejendele. Det gav mig en stor tryghed, og jeg kunne slappe af og fokusere på andre ting.

**Efter Flytningen**
Da vi ankom til det nye hjem, var flyttemændene lige så effektive med at få alt på plads. De sørgede for, at alle møbler stod, hvor jeg ønskede, og hjalp endda med at montere et par større ting. Deres engagement og vilje til at gå den ekstra mil var virkelig bemærkelsesværdig.

**Konklusion**
Øbro Flytteforretning har leveret en flytteoplevelse, der overgik alle mine forventninger. De kombinerer en høj grad af professionalisme med en personlig og omsorgsfuld tilgang, som gør, at man føler sig set og hørt gennem hele processen. Hvis du står og skal flytte, kan jeg på det varmeste anbefale Øbro Flytteforretning. De gør en ellers stressende oplevelse til en glat og positiv proces. Fem stjerner hele vejen!

21 June 2024
Rated 1 out of 5 stars

Total uacceptabelt flytning af mine…

Total uacceptabelt flytning af mine møbler, samt diverse indbo 😡har ødelagt mit højglas spisebord, hakker og kæmpe buler hvor malingen er slået af, brækkede hele 2 ben, min tilhørende skænk, skrammer og maling slået af, de erkender skaden, men vil ikke anmelde skaden til deres forsikring, limer begge ben, glatter det ud med maling og lim rester, ser forfærdeligt ud, et barn på 3 år kunne gøre det bedre. Sender mig en trussel på mail, såfremt jeg skriver en anmeldelse, vil jeg få en sag på halsen. Gud hjælpe dem 🙏. Sørgeligt så stort kendt flytte firma har brug for at opfører sig sådan. De flyttede for mig d.4/12-23 min 2 limmede bordben fik jeg først sidst i april 2024.

24 April 2024

Super oplevelse

Kompetente, effektive og super søde flyttemænd. Kontakten med firmaet gik meget let og de to flyttemænd der dukkede op var glade og venlige. Alt i alt en god oplevelse. Jeg vil anbefale Øbro Flytteforretning til andre.

28 December 2023

Ubehøvlet

I forbindelse med en udsættelse af pårørende, var Øbro entreret til at flytte (de eneste der er godkendte af politiet). Man kunne ikke forstå hvorfor man ikke måtte få lidt tøj med og blev mødt af ubehøvlede flyttefolk. Tal dog pænt til folk!!

21 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Super service, super pakning, super team.

Varme anbefalinger herfra og selvfølgelig 5 stjerner - med pil opad.

31 July 2023
Rated 5 out of 5 stars

Lidt dyrt men rigtigt godt :-)

De kom til tiden, selvom vi faktisk havde aftalt at de måske først ville komme en-to timer senere, og de udførte hele flytteopgaven på 30 minutter, hvor to svindlere ved Herning brugte en time på at bære mine ting ned selvom de havde hjælp fra to voksne mænd.

Det var to seje gutter der er kom, de brugte ikke fine maskiner til at løfte ting op med og den ene tog endda to flyttekasser ad gangen op ad trappen til 1. sal. De lavede INGEN skader og alt gik glat.

De var lidt dyre, men alle pengene værd i min optik, det andet flyttehold var lidt billigere men forsøgte at snyde og bedrage mig samtidigt med at de næsten intet lavede for pengene. Så hellere betale kr. 200 mere for to rigtige mænd i en time!

21 February 2023
Rated 1 out of 5 stars

Øbro skulle flytte for mig

Øbro skulle flytte for mig, men desværre kom de til at lave en tryk skade på en af mine monitor til 4700,- Og jeg har nu i 6 måneder ringet utallige gange og sendt utallige mails til flere forskellige. Og hver gang jeg ringer er personen jeg skal snakke med der ikke lige og de lover at vende tilbage inden for 3 dage.

Så jeg kan desværre ikke anbefale at man benytter øbro, selv om flyttemændene var rigtig flinke, lige ud over de vil have mig til at hjælpe med at tømme bilen da de var forsinket efter deres lastbil gik i stykker og måtte skifte lastbil.

3 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Det hele gik ekstremt gnidningsfrit!

Det hele gik ekstremt gnidningsfrit, og blev billigere end prisestimatet vi modtog på forhånd. Det gik helt vildt hurtigt og selve flytningen var totalt overstået på 2.5 time og det var med højt humør fra firmaets medarbejdere. Vi vælger Øbro til næste gang også, det er helt sikkert! Tak for det drenge 😊

6 March 2021

Dårlig oplevelse

Dårlig service bagefter. Var egentlig tilfreds med selve flytningen, men Øbro ville ikke påtage sig ansvaret for ødelæggelser bagefter, selvom der ingen ende var på deres forståelse og endeløse lovning på at vende tilbage. Så fra en oplagt superanmeldelse ender det med 1 stjerne. ALDRIG mere Øbro eller tilknyttede flyttefirmaer

12 January 2021

Danmark til Doha

Flytning fra Skørping til Doha, Qatar. Vi er stadig overraskede over, at det hele er gået så gnidningsfrit og absolut til tiden. Hvis vi skulle flytte en stang candyfloss til Sydpolen med det forbehold, at den skulle ankomme nøjagtig som fremstillet i Tivoli, ville vi kun betro den opgave til Øbro.
Flere af vores gamle Montana moduler ankom i original emballage, og der er ikke så meget som en ridse i en enste af de effekter de har flyttet for os. Super venlige og hjælpsomme folk, og dem, som Øbro har engageret til at flyttet, pakke ud osv i Doha havde samme høje standart. Når vi vender hjem til Danmark igen vil vi kun betro Øbro vores ting, så vi ved de er i gode hænder.

5 August 2019

Is this your company?