See what reviewers are saying
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Anna hos Neovitanna. Fra det øjeblik jeg kom ind, var Anna utrolig sød, imødekommende og professionel. Jeg er højgravid, og hun sørgede for, at jeg sad så... See more
Igen i dag har jeg haft en rigtig god oplevelse hos Neovitannas Anna Keller. Da jeg skal til fotografen med min kæreste om et par dage, ville jeg gerne have en dybderens. Da Anna vidste, at min... See more
Så afgjort den bedste kosmetolog jeg har besøgt. Fra nu af hedder Anna, ‘magic fingers’ 🎊😉. Jeg fik en grundig ansigts behandling og den lækreste ansigts massage, så dejlig kyndig og rolig. Man fø... See more
No history of asking for reviews
People also looked at
Top professionel behandling
Jeg er fast kunde hos Anna og kommet hos hende gennem mange år . Det er altid dejligt at blive forkælet Af Anna . Hun er altid sød venlig og omsorgsfuld Kosmetilog Er super dygtig og top professionel . Jeg fik fjernet en talgknop ved kanten af øjet Jeg var helt tryk ved behandlingen og Annas rolige hænder og resultatet blev til ug. Jeg kan stærkt anbefale Anna . 🌹Bente
Gennem de sidste tre år har jeg været…
Gennem de sidste tre år har jeg været fast kunde hos Neovitanna, hvor Anna hver eneste gang har givet mig en skøn behandling i de mest behagelige og afslappende omgivelser. Jeg sætter stor pris på at se velplejet og frisk ud i hverdagen, og derfor betyder mine øjenbryn og vipper rigtig meget for mig.
Annas håndværk er helt i top. Hun har en fantastisk sans for at forme mine bryn med stor præcision, så de fremstår så fyldige og naturlige som muligt og passer perfekt til mit ansigt. Samtidig vælger hun altid den helt rette farve, som harmonerer smukt med mit hår, hvilket giver et naturligt og elegant resultat.
Hver behandling er en dejlig oplevelse, hvor man føler sig godt taget imod, forkælet og i trygge hænder. Jeg går altid derfra med flotte bryn, smukke vipper og en følelse af at være blevet lidt ekstra forkælet. Jeg kan varmt anbefale Anna og Neovitanna til alle, der ønsker professionelt håndværk, høj kvalitet og en behandling, hvor både resultatet og oplevelsen er helt i særklasse.
Anna-Dorthe
Fantastisk oplevelse!
Jeg havde en fantastisk oplevelse hos Anna hos Neovitanna.
Fra det øjeblik jeg kom ind, var Anna utrolig sød, imødekommende og professionel. Jeg er højgravid, og hun sørgede for, at jeg sad så behageligt som muligt under hele behandlingen, så jeg følte mig tryg og godt tilpas.
Jeg har døjet meget med hævede ben og fødder under min graviditet, og fodmassagen var intet mindre end fantastisk. Behandlingen gjorde en mærkbar forskel, og hævelsen i mine ben blev tydeligt reduceret bagefter. Det var en kæmpe lettelse og præcis den lindring, jeg havde håbet på.
Jeg kan kun give Anna mine varmeste anbefalinger. Hun er både dygtig, omsorgsfuld og opmærksom, og jeg vil uden tvivl komme igen.
Skøn oplevelse Igen igen🌹
Igen i dag har jeg haft en rigtig god oplevelse hos Neovitannas Anna Keller.
Da Anna vidste, at min hud måske stadig ville være rødlig efter en dybderens, anbefalede hun i stedet en skøn oxygen behandling, som gør,at man ser frisk ud .
Samtidig fik jeg for første gang i mit liv rettet og farvet bryn… Anna spurgte mig, og jeg sagde ja….sikke en positiv forandring- mit ansigt har fået et løft!
Jeg er spændt på at se , hvordan brynene tager sig ud, når jeg lægger min sædvanlige makeup i morgen.
Som altid er Anna utrolig sød og rolig, med smil på læben- og rigtig dygtig til sit fag…Tak, Anna♥️
Farvning af bryn og vipper
Det er May-Britt Jensen som anmelder:
Igen en god oplevelse hos Anna. I dag fik jeg farvet bryn og vipper. Det er nu 3 gang jeg har været her og jeg er glad og tilfreds med resultatet. Anna er dyrtig og giver sig god tid. Kan kun anbefales
Fem stjernet oplevelse
Skønt igen at være til ansigtsbehandling og farvning af bryn og vipper hos dygtige Anna. Det er ren forkælelse og mega afslappende. Det ses og føles også super dejligt bagefter. Jeg er glad og tilfreds. Tak til Anna - De bedste anbefalinger fra mig.
Endnu en lækker behandling fra Anna
Fantastisk behandling fra Anna. Man bliver taget godt imod hver gang. Hun er dygtig, imødekommende og gør sig umage. :)
Det er altid skønt at være til…
Det er altid skønt at være til behandling hos superdygtige Anna Keller (Neovitanna Hudpleje)
Anna giver rigtig god vejledning mht.alle de forskellige Neovitana hudpleje produkter og er altid opdateret med de nyeste.
Jeg kan se forskel, min ansigtshud er ligesom strammet op og renset godt igennem. Det er da velvære med virkning!
Jeg giver proffesionelle og søde Anna min allerbedste anbefaling- og glæder mig til næste besøg 🥰🙏🏽
Dejlig afslappende Japansk Lifting hos…
Dejlig afslappende Japansk Lifting hos Anna.
God blød briks og professionel ansigtsmassage og meget synlige resultater. Klart at anbefale til fredag eftermiddag.
Jeg kommer hos Anne 8- 10 gange om…
Jeg kommer hos Anne 8- 10 gange om året. Altid professionel og venlig behandling. Hun er god til at huske og spørge ind til hvordan det går mig.
Stor anbefaling herfra
Hurra for Anna
Vi har igennem flere år kommet hos Anna. Anna er, og bliver bare den bedste. Anna er top professionel og vi kan på det varmeste anbefale hende. Vi har før i tiden prøvet andre steder, men det kan vi IKKE anbefale. Så vil du have den bedste behandling, under hyggelige forhold, så er der kun 1 sted og det er hos Anna. Her kan du være sikke på, at alt bliver gået igennem ved en ansigtsbehandling også til de herre der er over 70 år. Anna lukker IKKE forretningen som der skrives, hun er forsat ejer og behandler til stor glæde for os og mange andre. STOR TAK til Anna. Lone og Per
Stadig super
Jeg er kommet hos Anna i ca. 3 år, og det er stadig en fornøjelse. Vi kender hinanden nu, og hun kender min hud, så det er altid et rigtig godt resultat jeg forlader klinikken med. Anna er meget dygtig, og jeg håber hun stadig kan arbejde i klinikken, når den er solgt (den er desværre til salg), for hun er ikke en kosmetolog, man som kunde bare giver slip på.
Skøn oplevelse og forkælelse
Skøn oplevelse og forkælelse
Lige fra man træder ind, til man går, er det en dejlig oplevelse. Der er en fantastisk ro og en følelse af tid og at man bliver forkælet.
Dygtigt og veludført pleje og stor tilfredshed med resultatet!
Vi havde en dejlig mor/datter dag❤️
Behagelig atmosfære. Fin behandling.
Jeg har været hos Anna for første gang, men absolut ikke den sidste. Behagelig atmosfære, pænt og ordentlig. Hyggelig stemning i klinikken.
Fik ordnet bryn og vipper.
Fantastisk oplevelse
Min kone fik et gavekort til luksus fodmassage hos Anna, og hun var lige så begejstret som jeg - det er bestemt ikke sidste gang, vi forkæler os selv med sådan en omgang 😊
Virkelig god oplevelse hver gang!
Jeg får farvet bryn og vipper, samt retning af bryn hos Anna og hun er virkelig dygtig! Anna er meget nærværende, rolig og professionel. Det er en fornøjelse at komme i hendes flotte klinik. Min klare anbefaling, hvis du skal forkæle dig selv :)
Var til en OXYgen behandling
Var til en OXYgen behandling
Var super dejligt og flot resultat
Kommer der helt sikkert igen
Behandlinger i højklasse og resultatet er spot on.
Efter mere end 7 år i Anna’s kyndige hænder, så kan jeg kun sige, om det er voksbehandlinger, negle eller ansigtsbehandlinger, så er behandlingerne i højklasse og resultatet er spot on.
En varm anbefaling herfra til hver en tid.
Jeg har i dag fået en japansk lifting.
Jeg har i dag fået en virkelig fantastisk version af en japansk lifting.
Den skønneste behandling, hvor hver enkelt muskel i ansigtet bliver masseret godt og grundigt og bliver fri for spændinger.