Beoordeling MyPleasure Bodycare
Ik zocht al een tijdje een bepaald artikel, dat nergens meer in Europa leverbaar was. Geen enkele webwinkel in Nederland, of Duitsland kon dit artikel zelfs maar bestellen! Uiteindelijk ben ik terecht gekomen bij MyPleasure.be die dit artikel wel konden bestellen. Ik kreeg netjes een mailtje dat het wel even kon duren, en of ik daar op wilde wachten. Aangezien ik dit ene product heel erg graag wilde hebben, was ik daar zeker bereid toe.
De communicatie was heel erg goed. De medewerker van MyPleasure, met wie ik het genoegen heb gehad, was zeer klantvriendelijk, en kon al mijn vragen beantwoorden, en hield mij ook up-to-date wat betreft de levering. Het bestelde product moest vanuit de groothandel komen, die het ook niet zo 1-2-3 konden leveren. Toen het eenmaal binnen was bij MyPleasure, is het gelijk doorgestuurd naar mij. Enorme complimenten daarvoor, en uiteraard voor de klantvriendelijkheid!
De webshop zelf is zeer overzichtelijk ingedeeld, en bevat een redelijk groot assortiment, met artikelen die redelijk moeilijk te vinden zijn, naast de wat gewonere producten. De site werkt snel, en het is geen moeite om iets te vinden, of indien nodig, de contactgegevens te vinden.
Een perfecte ervaring dus. Ik ben zeer erg te spreken over MyPleasure, en zou deze webshop ook aan anderen aanraden!