Moordspeldiner.nl Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.4

See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Wij hebben het als goed ervaren. Ze denken met je mee, reageren snel, goede communicatie. Tegenvaller was het eten, maar Moordspeldiner.nl kan hier niets aan doen. Ik zou moordspeldiner zeker aanbev... See more

Rated 4 out of 5 stars

Het spel is als heel positief ervaren. Het was een goeie ‘ijsbreker’ voor de rest van het programma en een goede manier om de teamspirit te activeren. Daarbij vind ik Rene en Ben hele fijne... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vanavond hebben we het VR moordspel gedaan onder begeleiding van presentator Robin, hij heeft ons heel enthousiast en super leuk begeleidt. Leuke vriendelijke gastheer. Heerlijk drie gangen diner geha... See more

Rated 5 out of 5 stars

Samen met mijn collega's het zeer geslaagde moorddiner in Gouda gespeeld. De actrice deed het erg leuk en nam je vanaf de eerste seconde mee in het spel. Het moment van omkleden en inleven in d... See more

Company details

1. Event Planner
  2. Dinner Theater
  3. Event Management Company

Written by the company

Moordspeldiner.nl is onderdeel van evenementenbureau Mokum Events en gespecialiseerd in de organisatie van unieke groepsevenementen, waarbij de deelnemers zelf zeer nauw betrokken worden. De deelnemers spelen immers zelf de hoofdrol in het levensechte scenario van het moordspel!

Moordspeldiner.nl Support

Written by the company

Waar staan wij voor?
Wij staan voor een volledig tot in de puntjes verzorgd en onvergetelijk, op maat gesneden, Amsterdams uitje. En alles zoveel mogelijk naar uw wensen; van voor tot achter, van links naar rechts en van binnen tot buiten! Professioneel, flexibel, maar vooral persoonlijk!

Contact info

Excellent

TrustScore 4.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

het was een geslaagd moorddiner met een onverwacht slot

het was een geslaagd moorddiner met een enthousiaste "rechercheur".
iedereen vond het hilarisch en deed vol enthousiasme mee. om te beginnen met het omkleden naar je personage. en elke keer weer de speculaties over wie het gedaan heeft en hoe. we waren met veel en daarom waren er van elk personage in het stuk 3 personen. dat gaf veel hilariteit over wie wanneer de tekst moest lezen. het eten was heerlijk. een TOP-avond dus.

3 October 2018

Super avond gehad

Super avond gehad! Het eten was heerlijk, de spelleider fantastisch en het moordspel super leuk! We hebben genoten. Echt een aanrader!

13 August 2018

Aanrader

Wij hebben met 8 collega’s een te gekke avond gehad.
Waar ik bang was dat niet iedereen goed in zn rol zou gaan, was daar de acteur die gelijk bij binnenkomst de sfeer er zo goed in had zitten, dat iedereen vol overgave in het spel ging.
Compleet met verkleden en accessoires!
Ik vond het gewoon jammer dat het afgelopen was.
Het was spannend en vol humor! Aanrader

20 November 2017

Geweldige avond gehad!

Afgelopen zaterdag het moordspeldiner gespeeld in Amsterdam. Erg genoten! Heerlijk gegeten en de actrice deed het ook erg goed! Veel contactmomenten gehad voorafgaand het spel en er wordt goed meegedacht met je groep/wensen. Een aanrader!!

20 March 2016

Zeer geslaagd bedrijfsuitje

Met in totaal 12 collega's hebben wij de engelstalige variant van het moorddinerspel gespeeld bij restaurant Rootz in Den Haag. Het gekozen menu was erg smakelijk en bood voldoende keuze voor zowel vleeseter en vegetariër. Het leuke script (af en toe slechte vertaling van het Nederlands naar het Engels) en de kostuums maken het tot een grappige en leuke ervaring. Voor hen die er nog niet bekend mee zijn, zeker een aanrader.

19 October 2015

Leuk!!!!

Het was hilarisch om dit samen met ons team te doen. Erg gelachen en heerlijk gegeten bij de Abrikoos in Utrecht. Een aanrader!

13 February 2015

Een bloedstollend moorddiner!

Afgelopen weekend een topavond gehad met collega's in Amsterdam. Noortje had voor ons een sfeervolle locatie uitgekozen in de Jordaan. De acteur maakte er een spannend gebeuren van en wat betreft het eten hadden we ook geen klagen, gewoon goed! Het moorddiner is absoluut een aanrader!

21 January 2015

Wat een avond :-)

Dit is echt leuk. We (een gezelschap van 33 personen) hebben het echt fantastisch gehad. Een moorddiner is echt aan te raden. We hebben vreselijk gelachen en tussen elke gang probeerden we de moord op te lossen. En dat is gelukt. Heerlijk gegeten bij restaurant Gezellag. Echt een avondje uit.

20 January 2015

gezellig

Leuke avond gehad. Iedereen verkleed en 1 actrice die de avond begeleidde. Eten was oke, maar net voldoende qua hoeveelheid. Werd later door de eigenaar van het restaurant aangevuld

30 October 2014

Lachwekkend en uitdagend

Ik heb heel lekker gegeten en ik heb een heerlijke interactieve avond gehad, de begeleiding van het Moordspel was goed, we werden leuk betrokken en het was een hele fijne sfeer. Het script ondersteunt goed en de diversiteit in het spel zorgt voor vele hilarische momenten!

11 September 2014

Echt een aanrader!

Samen met mijn collega's hebben wij een ontzettend leuke, lachwekkende en gezellige avond gehad.
We hebben ontzettend lekker gegeten en genoten van het spel. Het
Moordspel diner was ons aangeraden en ik kan echt zeggen dat het spel je geld waard is!

11 September 2014
Rated 5 out of 5 stars

Geweldige gekheid op een bordje

Het moordspeldiner was zeer goed bevallen
en erg leuk om te doen, naast het lekkere eten.
de leuk geschreven scripten maken het je moeilijk of juist makkelijker
om hints op te vangen wie uiteindelijk de dader is.
de verschillende gekke rollen waar de scripten ook op waren gebasseerd, brachten veel variatie en hilariteit met zich mee, waardoor er een lacherige boel ontstaat.
Wij hebben heel erg genoten!
Bedankt.

14 May 2014

Super gezellige avond

Wij hebben super gezellige avond gehad. Dit moordspel was door jullie goed verzorgd en de complimenten aan de acteur die de sfeer goed aanvoelde en het goed begeleidt heeft. Dank voor jullie begeleiding.

14 March 2014
Rated 4 out of 5 stars

Het moordspel was echt een killer!

We vonden het moordspel echt een heel leuk evenement. De acteur had het goed voorbereid en de rollen heel goed verdeeld (geweldige typecasting). Het spel was hilarisch, mede doordat iedereen enthousiast meedeed.
Enige minpunt betreft het eten. We vonden het droog en taai. Wellicht wat korter in de oven....

18 December 2013

The Trustpilot Experience