Mixpro Danmark A/S Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Mixpro får de allerbedste anbefalinger herfra. Vi ønskede noget særligt til vores livs største fest - 2 x 50 års fødselsdag. Morten lyttede og forstod opgaven, og leverede det flotteste lys og l... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg lejede en højtalerpakke fra Mixpro til min seneste fest, og det var en absolut game-changer! Lyden var krystalklar og kraftfuld, hvilket virkelig løftede stemningen og gav festen lige det ekst... See more

Rated 5 out of 5 stars

Nu er det 4. år i træk vi havde booket Mixpro til Haderslev Kommunes Kultur og Fritids Award og det er altid en fornøjelse at arbejde sammen med dem. Udadvendte og lyttende i forhold til opgave... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vores klasse lejede en studentervogn i år (2017) fra Mixpro, og udover at vognen "Mani" var den fedeste nogensinde både indeni og udenpå, med alt muligt fedt udstyr, havde den også en overskuelig pris... See more

1. Event Management Company
  2. Audio Visual Equipment Rental Service
  3. Party Equipment Rental Service

Written by the company

Har du brug for højtalere eller lamper til din fest? Er du ved at planlægge en koncert? Eller skal din virksomhed fejre jubilæum? Så vælg Mixpro's event­­produktion og udlejning. Overlad arbejdet med sceneopsætning, teknisk udstyr, lys- og lydteknik til os, så du og dit team kan fokusere indsatsen på indholdet og gæsterne. Eller lej præcis det udstyr, du skal bruge. Uanset, hvad dit behov er, så er vi her for at hjælpe dig sikkert i mål med dit event. Mixpro Danmark A/S er etableret i 2001 med speciale i eventproduktion og udlejning af professionelt udstyr inden for lyd, lys og scene. Vi har samlet erfaringen, teknikerne og det helt rigtige grej under samme tag, og kan derfor levere høj kvalitet og stor fleksibilitet til attraktive priser. PS. Fik vi også fortalt, at vores kunder vurderer os som “fremragende” på Trustpilot?

Excellent

TrustScore 5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Asks customers to review

This company invites their customers to review, whether positive or negative

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Top professionelt og service fra øverste hylde

Jeg har gennem en årrække benyttet Mixpro, i forbindelse med afvikling af større events, der kræver lyd, lys, scene og tekniker.

Og der er en grund til, at jeg bliver ved med at bruge dem - de leverer varen, hver gang. Jeg får det, jeg beder om. Siger jeg, at jeg vil have en specifik mand på sagen, så får jeg det.

Derudover er der service på drengen, og jeg kan altid ringe og stille spørgsmål og få råd og vejledning til, hvad, de tænker, skal bruges til et givent arrangement.

1 September 2023

Super god service

Super god service.
På trods af lidt haltende deadlines fra vores side, løste MixPro alle elementer, både ift til levering, forklaring og opfølgning. Du kan med sindsro booke hos dem.

2 September 2023

Fantastisk studenterkørsel

I vores klasse valgte vi at køre studenterkørsel med Mixpro, og det var en virkelig god oplevelse. Vi kom sikkert frem, og det var virkelig en fordel at vognen var lukket, fordi man følte sig mere sikker og også det at man kunne stå i tørvejr og i læ for vinden, samtidig med at der var massere af plads i vognen, både til at stå og sidde. Chaufførerne var også helt fantastiske. De holdte øje med om alle havde det godt, og var meget omsorgsfulde.
Kæmpe anbefaling herfra!

25 June 2023

Legendarisk

Jeg sidder på en af deres studentervogne lige nu, og den ku ik være bedre, og det samme kan siges om vores chauffører Morten og Mathias, som simpelthen bare er legender.

6/5 oplevelse,
hilsen,
Bjarke

(Ja, jeg skriver også delvist for at få noget
clout hos Trucker Morten og Trucker Mathias, men det er altså stadig sandt)

25 June 2023

Kvalitet på alle punkter

Jeg vil varmt anbefale mixpro, jeg har lejet udstyr flere gange nu. Og må sige udstyr og service er i højsæde.

Men ikke nok med det, gør de alt for at efterkomme ens ønsker så det kan passe ind til div. Jobs.

Så stort stort 10 tal her fra

Michael

15 June 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fleksibel, lyttende og KÆMPE service minded

Vi lejede mixpro til opsætning af lys på en messestand, de tog os pænt i hånden og kom med et godt bud på hvordan vi fik mest lys på de emner vi havde med og det virkede bare fantastisk. Vi havde flere forskellige forespørgsler også i sidste sekund, men der var ingen problemer og de hjalp hele vejen og holdte os informeret. Så alt i alt, en virkelig god oplevelse, søde og service minded mennesker. De skal helt sikkert med os næste gang vi skal til messe, UDEN TVIVL!

6 March 2023

Reply from Mixpro Danmark A/S

Mange tak for den rigtig fine anmeldelse og tak for det gode samarbejde, Rikke! Det har været en fornøjelse 😊

Venlig hilsen,

Christoffer
Mixpro Danmark A/S

Søde og professionelle

Jeg har udelukkende haft positive oplevelser med Morten og hans Team. Jeg skulle f.eks. bruge en røgmaskine til en privatfest, og jeg fik den bedste vejledning til hvilken en jeg skulle vælge. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

5 November 2022

Event for unge

Vi har haft et samarbejde med Mixpro i forbindelse med en stor event med 400 unge i skoleregi. Vi havde en mobilscene og en lydmand. Vi har været meget glade for samarbejdet.
Mvh Lise
Urbanskolen, Esbjerg

14 September 2022
Rated 1 out of 5 stars

Faktura sendt hjem uden at modtage noget

Jeg afbestilte over en uge før og jeg fik stadig en faktura hjem selvom jeg ikke fik brugt nogen røgmaskine. Det synes jeg er for dårligt. Vil klart ikke anbefale til nogen. Hold jer væk.

16 August 2022

Hej Karima
Jeg er ked af at få denne dårlig anmeldelse fra dig. Vi har allerede skrevet sammen om dette, men jeg synes lige, jeg vil dele vores side af sagen her:

Din "afbestilling" bestod i at sende en enkel SMS til vores hovednummer, et telefonnummer som ikke kan modtage SMS, så vi har aldrig modtaget afbestillingen. Du har derfor heller ikke modtaget nogen bekræftelse fra os på at ordren ville blive annulleret. Vi gør rigtig mange steder på vores side opmærksom på, at man kan ringe eller skrive til os på mail for at kontakte os. Selv efter at du ikke fik nogen bekræftelse på afbestillingen via SMS, har du ikke forsøgt at kontakte os på anden måde om afbestillingen. Vi fik først besked om denne afbestilling, da vi selv kontaktede dig i fredags, hvor udstyret skulle have været afhentet.

Vi bruger tid på at pakke og klargøre udstyr og på papirarbejde til hver eneste udlejning, og derfor har vi ifølge vores lejebetingelser (som du acceptede da du bestilte) været nødt til at fakturere 50% af denne ordre som en for sen afbestilling.

Jeg er ked af at dette har givet dig en dårlig oplevelse, men vi er desværre nødt til at stå fast med denne faktura. Vi gør normalt rigtig meget for at være fleksible når det kommer til vores kunders behov (holde butikken åben længere for forsinkede kunder, rykke afhentnings-/returneringsdatoer efter kunders behov, returnering af udstyr uden for åbningstider), men vi kan desværre ikke acceptere en afbestilling som vi ikke har fået.

Hvis du stadig har spørgsmål til dette, så er du velkommen til at sende os en mail på kontakt@mixproudlejning.dk

Venlig hilsen,

Christoffer
Mixpro Danmark A/S

Rated 5 out of 5 stars

Vi arrangerede minifestival med tre…

Vi arrangerede minifestival med tre bands på to scener og fik en løsning til en meget god pris. Der dukkede et par misforståelse op undervejs, men dem løste vi. På selve dagen gik alting som smurt Lydmændene var søde, professionelle og gode til at tage et par spontane beslutninger, så festen blev endnu bedre.
Eneste lille "men" er at det kan være svært at få svar på mails og skriftlige bekræftelser. Men alt klappede til UG i sidste ende.

26 June 2022

Studentervogn

Morten & boyle hvis i skal have en ordentlig studentertur, bookede her gutter! De brænder for at give jer en oplevelse og vognen er perfekt!

24 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Kvalitet og super nemme at samarbejde med.

Udadvendte og lyttende i forhold til opgaven, de er gode til at komme med input og så er de virkelig fleksible hvilket virkelig er super skønt at mærke når man arbejder sammen med dem.

De fiksede også lige hurtigt en løsning da vi havde en udfordring omkring belysning ifm. spisningen, så super fedt at mærke hvordan de hurtigt griber bolden og hjælper til midt i al kaosset.

Kæmpe anbefaling herfra og vi kommer helt sikkert til at booke dem igen når/hvis vi afholder et lignende arrangement.

3 May 2022
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lejet lys udstyr til vores…

Jeg har lejet lys udstyr til vores børne diskofest i Københoved forsamlingshus og det blev en kæmpe succes, ikke mindst pga lys og røgmaskine fra Mixpro. Jeg vil gerne give de bedste anbefalinger for super service og styr på udstyret.

28 March 2022

Reply from Mixpro Danmark A/S

Hej Per. Mange tak for den fine anmeldelse. Vi er rigtig glade for, at du er tilfreds, og at festen blev en succes. Du er altid velkommen en anden gang :-)
(Og mange tak for de pænt oprullede kabler!)

Rated 5 out of 5 stars

En stor anbefaling her fra!!

Uden tvivl en uforglemmelig studenterkørsel med dette firma!!
Alt var i topklasse lige fra udstyret i bilen til de to chauffører, som kun ønskede os det bedste på hele turen.

En stor anbefaling her fra!!

30 June 2021

Studenterkørsel

Min klasse og jeg valgte at vores vogntur skulle lejes ved Mixpro udlejning. Det er jeg super glad for! De sødeste chauffører og den bedste tur!!

Kan kun anbefales!!!!!!!!!

3 July 2020