Minprivateraadgiver Reviews 17

4.5

Company details

1. Legal Affairs Bureau

Written by the company

Vi tilbyder socialjuridisk rådgivning indenfor det specialiserede socialområde. Altså f.eks. børn med funktionsnedsættelser, børn med sociale problemer, anbragte børn, skoleproblematikker, samværsproblematikker, voksne med støttebehov i hjemmet og behov for varige eller midlertidige botilbud. Vores typiske kunder er forældre til børn med funktionsnedsættelser såsom udviklingsforstyrrelser og fysiske handicap.

4.5

3-star
2-star
1-star

Jeg bruger Linda løbende

Jeg bruger Linda løbende ifm. sager med Familierådgivningen i kommunen. Linda har styr på lovgivning og praksis og vil altid gerne hjælpe. Hun er ærlig omkring tidspres og man betaler kun for den tid man har brugt og skal ikke forpligte sig til abonnementer eller "pakker". Jeg vil til hver en tid anbefale Linda.

13 January 2026
Rated 5 out of 5 stars

Bedste hjælp vi kunne ønske os !

Uden Louise fra Minprivterågiver, havde vi ikke kunne gennemskue de fejl og mangler som vi oplever, i vores møde med kommunen.
Louise er god til, at skabe overblik og sikrer en lettere vej til hjælp.

Hun er en kæmpe støtte. ☺️

15 December 2025

Kompetent rådgivning og støtte

Kompetent rådgivning og støtte i et svært forløb. Med et barn i mistrivsel og helt åbenlyst forkert skoletilbud tog vi kontakt til MinPrivateRådgiver og fik Louise på vores sag. Hun har et skarpt blik på alle detaljer og selvom jeg egentligt synes jeg er god til at gennemskue rettigheder, pligter og lovgivning, var der så mange ret afgørende nuancer jeg havde overset. Det gælder både vedr. skoletilbud og senere hen tabt arbejdsfortjeneste. Vi har brugt Louise til løbende sparring og udformning af konkrete breve, mails og klager. Derudover har hun mere end én gang reddet min forstand og grebet mig, når der pludselig skete noget uventet. Der er klare rammer mht økonomi og vi har aldrig modtaget en regning, der ikke afspejlede den reelle ydelse og den er altid udspecificeret på fx forberedelse, læsning af akter og telefonsamtaler.

3 March 2025

Reply from Minprivateraadgiver

Tusind tak for de flotte ord :) Jeg skal sørge for at Louise får dem at høre.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil til hver en tid anbefale Louise!

I en fuldstændig uoverskuelig og kaotisk tid, blev Louise fra Min Private Rådgiver vores redning. Hun forstod straks situationen og var klar og tydelig i hendes vejledning og rådgivning. Jeg har aldrig været i tvivl om, hvad hun mente. Hun har meldt klart ud på alle områder fra start, så vi var sikre på, hvad vi kunne forvente. Meget, meget trygt.
Vores sager er alle endt i Ankestyrelsen, hvor vi stadig afventer afgørelse. Men det påvirker ikke min respekt for hendes arbejde. De har styr på alle detaljer og arbejder overraskende hurtigt. Jeg er faktisk ked af, jeg ikke har haft Louise koblet på fra vores første møde med Kommunen. Hun kunne have sparet os for mange udfordringer.
Mine absolut varmeste anbefalinger!!

14 December 2025

Reply from Minprivateraadgiver

Tusind tak for din flotte anbefaling - jeg giver beskeden videre til Louise - det bliver hun glad for at høre :)

Rated 5 out of 5 stars

Det bedste vi har gjort for vores søn og os som familie

Vi har haft den store glæde at have Louise som privat socialrådgiver, og vi kan ikke anbefale hende varmt nok. Hun har fra starten haft et imponerende overblik og har målrettet guidet os igennem de nødvendige tiltag – præcis hvornår de skulle tages og hvordan.

Louise har formået at etablere et konstruktivt samarbejde med forvaltningen og har sikret, at der nu er en klar plan for vores søn. Hendes faglige indsigt i både funktionsnedsættelser og systemets kompleksitet har været uvurderlig for os – hun ved præcis, hvordan man navigerer bedst muligt, og hendes støtte har gjort en kæmpe forskel i en svær tid.

Udover den menneskelige og faglige støtte har Louise også været med til at sikre, at vi fik de tilskud, vi var berettiget til – tilskud vi ikke selv kendte til, og som i praksis har tjent udgiften til hende hjem.

Vi står tilbage med en følelse af lettelse, håb og handlekraft – alt sammen takket være Louises arbejde. Hun får vores allervarmeste anbefaling.

13 June 2025

Reply from Minprivateraadgiver

Tusind tak for dine rosende ord! Vi er rigtig glade for at høre, at hjælpen har været værdsat og har gjort en positiv forskel for jer ❤️ vi ønsker jer alt det bedste!

Vh Linda

Rated 5 out of 5 stars

Stor hjælp i en svær tid

Vi er midt i en rigtig svær sag mellem kommune og bosted. Linda er helt fantastisk hele vejen igennem og har med sin store indsigt hjulpet os.
Jeg kan kun give hende mine bedste anbefalinger og sige at hun er alle pengene værd.

9 August 2024

Reply from Minprivateraadgiver

Tusind tak for de søde ord! Det er meget værdsat 😁

Louise - En engageret og faglig stærk jurist & rådgiver

Vi har gennem en periode fået rådgivning fra Louise Jensen ifb med en sag i en børne- familie afdeling i en Nordjysk kommune, En sag hvor indsatsen på ingen måde stod i overens stemmelse med målet. Louise har rådgivet og guides os helt fantastisk, og det er lykkes at få kommunen til at lukke sagen, en sag der aldrig skulle have været. Vi kan på det varmest anbefale Louise fra Minprivateraadgiver hvis der er behov for hjælp. Louise er engageret og utrolig dygtig til sit virke. Et stor tak herfra Nordjylland ❤️

21 June 2024

Reply from Minprivateraadgiver

Stærkt samarbejde! Og tusind tak for de søde ord til Louise !

Rated 5 out of 5 stars

Louise kæmper for din familie og retfærdighed💪🏻

Efter at havde fået afslag fra kommunen på merudgift til vores søn som har svær mælkeallergi og svær refluks siden fødslen, følte vi os magtesløse og tog derfor fat i Louise. Louise satte sig hurtigt ind i sagen, og med alle oplysningerne fik hun skrevet en klage for os vi kunne sende til kommunen. Louise er meget skarp til hendes arbejde, især på barnetslov, og gjorde os opmærksom på en del punkter som kan hjælpe os, både nu og i fremtiden. Vi har i dag fået den nye afgørelse og VI VANDT🎉🥳 Kommunen beklager deres fejl i behandling af sagen, og anerkender nu at vores søn har udfordringer på baggrund af hans sygdomme. Vi havde aldrig kunne klare det uden Louise, og vil til hver en tid anbefale hende hvis man står i en situation man ikke selv har viden nok om eller kan overskue. Louise har kæmpet for vores familie som var det hendes egen. Kæmpe anbefaling og tak herfra❤️

11 April 2024

Reply from Minprivateraadgiver

Hvor er det dejligt at høre, at du kunne bruge vores rådgivning! Og tillykke med det gode resultat! :)

En afgørende forskel

Linda fra minprivateraadgiver har gjort en kæmpe forskel i forhold til min søns sag. Hendes yderst kompetente, præcise og effektive rådgivning har gjort, at alt i sagen nu er faldet på plads, og vi kan koncentrere os om min søns trivsel 100 %. De allerbedste anbefalinger herfra.

4 January 2024

Reply from Minprivateraadgiver

Tusind tak for de søde ord og alt god til dig og din familie herfra :)

Rated 5 out of 5 stars

Linda fra "Min private rådgiver" har…

Linda fra "Min private rådgiver" har gentagne gange gennem de sidste 4 år givet mig meget brugbar rådgivning - både i korte og gratis samtaler, men også i betalte forløb, hvor sagsakter er gennemlæst og vejledning til det videre forløb er kommet på skrift og i et telefon opkald.
Linda har indgående viden og forståelse for de komplekse sagsforløb, man kan være igennem i en kommune, når man har børn med diagnoser og hun får mine bedste anbefalinger.
Mange hilsner
Tanja Larsen

Reply from Minprivateraadgiver

Tak for din flotte anmeldelse - det varmer :)

En 5-stjernet anmeldelse værdig

Min Private Rådgiver har hjulpet os rigtig meget. Særligt tilbage i 2019, hvor Linda redede trådene ud og var en kæmpe støtte, da vores sag med kommunen gik fuldstændig i hårknude. Jeg tør slet ikke tænke på, hvor vi ville være endt hvis Linda ikke havde hjulpet os.

Linda er virkelig et behageligt menneske og hun har knivskarp i sine formuleringer og kender lovgivningen bedre end kommunerne selv gør.

Får vi igen brug for juridisk bistand, så vil det igen blive Linda vi søger til... ligesom jeg klart vil anbefale Linda, hvis man har en sag indenfor børneområdet.

13 February 2023

Reply from Minprivateraadgiver

Ja det husker jeg tydeligt! Det var en hård omgang for jer, men dejligt at arbejde med jer :) Tak for de fine ord.

Rated 5 out of 5 stars

Har fået utrolig kompetent hjælp både i…

Har fået utrolig kompetent hjælp både i form af hjælp og bisidder ved møder med skole og kommune og også ved skriftlige henvendelser til det offentlige, både kommune og Ankestyrelse.
Jeg var meget tryg ved at have Linda med på siden og hun har været hver en krone værd!
Bedste anbefaling herfra
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Reply from Minprivateraadgiver

Så dejligt at læse din anmeldelse her :)

Kompetent rådgivning

Linda er super skarp inden for familie og handicap områdets paragraffer og processer.

Når sagerne i mit firma bliver juridisk for komplekse, så henviser jeg med ro i sjælen kunden til Linda. For jeg ved at kunden der kan få en yderst kompetent rådgivning.

Reply from Minprivateraadgiver

Tak og i lige måde Kis! Tak i det hele taget for vores fantastiske samarbejde :)

Tusind tak, Linda

Uden din hjælp i forhold til er meget kompleks sagsforløb, var vi ikke kommet igennem junglen af love og paragraffer på social-, psykiatri- og handicapområdet.

Tak for din gode hjælp og støtte. Og også tak for at hjælpe os med at holde os kortfattede og præcise i det skriftlige.

Vi har nu overstået skiftet fra børne- til voksenparagrafferne på en rigtig fin måde, så vi nu føler os trygge i samarbejdet med alle de nye instanser.

Rated 1 out of 5 stars

Levede ikke op til anbefalingerne

Jeg havde fået anbefalet Linda som en kompetent rådgiver men må desværre konstatere at hun ikke levede op til forventningerne. Begrænset indsigt i sagsområdet og ikke meget value for money

8 February 2024

Kære dt

Jeg er meget ked af, at du ikke oplever, at jeg har levet op til forventningerne. Jeg har som vi har drøftet tidligere, svært ved at forstå det, idet jeg allerede inden vi indgik aftalen, gjorde det tydeligt, at vi var på et område, hvor jeg ikke har erfaring eller særlig viden. Det accepterede du, før vi gik videre. Jeg henviste dig til sidst til andre rådgivere, med større erfaring end jeg på området.

Rated 1 out of 5 stars

Her betaler man for en ydelse man ikke får.

Det er en dyr fornøjelse at kontakte dette firma. Jeg bad skrifteligt om hjælp til at få skrevet et brev til Familieretshuset. Rådgiveren ville læse alle akter, inden hun kunne skrive et brev. Da hun havde læst akterne, meddelte hun mig at hun ikke ville skrive et brev alligevel. Trods hun ikke ønsker at udføre opgaven som aftalt, sender hun mig en opkrævning på den tid hun har brugt på at læse akter og snakke i telefon uden grund. Jeg modtager i øvrigt også først hendes timepris efter hun havde brugt tid på at læse. Jeg er nødsaget til at få en advokat på for at få sendt et brev, da det var i sidste øjeblik familieretshuset blev kontaktet. Så jeg har betalt dobbelt for at få sendt ét brev.
Jeg kontakter rådgiveren venligt, for at finde en fair løsning for os alle. Men det bliver afvist totalt - retorikken er ikke rar.
Jeg tænker med den retorik og med den tone hun bruger i opslag på facebook når hun debatere, er jeg glad for hun ikke nåede at skrive noget på mine vegne - men det var en dyr lærerstreg, at kontakte hende.

15 February 2021

Kære Malene

Jeg ser først din anmeldelse her flere år efter at du har været kunde hos mig, da jeg ikke tidligere har brugt Trustpilot. Jeg tillader mig dog lige at svare alligevel, da det er den eneste anmeldelse jeg har og den derfor vejer meget tungt i bedømmelsen.

Du ved, at jeg ikke kan svare dig offentligt pga. personfølsomme oplysninger. Og du ved også, at du og jeg ikke har været enige om, hvad der rent faktuelt er foregået. Derfor er jeg selvfølgelig også ærgerlig over, at du vælger, at anmelde mig på denne måde.

Jeg forstår ikke, hvad du mener med at retorikken ikke har været rar. Det er selvfølgelig altid et mål for mig, at folk skal føle sig godt modtaget hos mig - også når vi ikke enige - og det er jeg ked af, at jeg ikke er lykkedes med hos dig.

Angående retorikken på Facebook, ved jeg ikke, om der er tale om et specifikt opslag? Jeg anstrenger mig for at være både ordentlig og direkte på samme tid - det er naturligvis en svær balance, og man kan hurtigt blive uenige om hvor grænserne går. Jeg står inde for, hvad jeg skriver på Facebook og jeg er altid parat til at tage debatten om et konkret opslag, hvis jeg ved, hvilket opslag vi taler om. Hvis du ser opslag, som du mener har en træls tone, er du meget velkommen til at skrive i opslaget, så tager vi debatten der.

Take a closer look