Company details

3. Fashion Accessories Store
  4. Jewelry Store
  5. Shoe Store

Written by the company

Milly and Car is een jong en vernieuwend fashion brand dat draait om stijl en zelfvertrouwen. Wij brengen de nieuwste fashion items die jouw garderobe een iconische upgrade geven, van tijdloze essentials tot opvallende statement pieces. Naast kleding vind je bij ons een uitgebreide collectie sieraden, tassen, schoenen en accessoires. Alles om jouw outfit compleet te maken en je een echte it girl vibe te geven. Milly and Car staat voor jong, trendy en uniek. Een brand dat verder gaat dan alleen mode, maar een complete lifestyle creëert.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

2 items retour gestuurd zijn ook…

2 items retour gestuurd zijn ook afgeleverd met dhl geen communicatie
Geprobeerd via whatsapp Instagram en mail 7x via 2 mailadressen totaal geen reactie
Ik wil mijn geld terug of tegoed bon
Zeer zeer slecht

30 March 2026

Hier niks bestellen!

Na het retour sturen krijg ik geen reactie meer. Ze hebben mij zelfs geblokkeerd op Instagram. Maar niet gereageerd op mijn klacht. Bestel hier niks!

4 December 2025
Rated 1 out of 5 stars

Bestel niet online, je krijgt niets geleverd.

De winkel in het stadshart was erg leuk. Nadat de winkel weg was online besteld. Ruim 3 weken op bestelling gewacht. Na lang wachten 1 item ontvangen en de overige 2 items niet. Geen mogelijkheid tot contact via mail geen reactie en telefoonnummer werkt niet. Ik zou hier niet online bestellen. Zeer teleurstellende ervaring

1 June 2025

oprichters

Wat een oprichters! Armbandje besteld en we zijn 2 weken verder en nog niet ontvangen. Geen gehoor via het telefoonnummer en niet via de e-mail. Niet kopen bij Milly and Car, zeker niet online! Je kan net zo goed je geld weggooien of aan een goed doel geven.

7 March 2025

Een onzettend neppe winkel

Een onzettend neppe winkel, er valt niks positiefs te zeggen over deze winkel. eigenaresse laat minderjarige kinderen zonder contract werken, uren lang. ook op de koopavonden op donderdag. Er hangen camera's en blijkbaar kijkt de eigenaresse mee. Kinderen moeten de hele tijd staan. ze verwacht dat de meisjes de hele tijd staan, en als ze dan toch eventjes ergens gaan zitten, worden ze in de gaten gehouden via de cameras, en gelijk geappt. Eigenaresse is enorm brutaal, scheldt klanten uit, en wil ons imitatie sieraden verkopen, belachelijk.

11 March 2025

Waardeloos retourbeleid

Het duurde meer dan tien dagen voor de bestelling binnen kwam. Vervolgens zat het toch niet zo goed, nu probeer ik al weken een retouradres te achterhalen. Op e-mails reageren ze niet. Volgens mij is het dropshipping. Herkent iemand dit?

4 January 2025
Rated 2 out of 5 stars

Leuke selectie maar slechte retour service

Super leuke kleren en accessoires voor een mooie prijs, maar de kwaliteit is minder dan je denkt en ze nemen het bij productfout niet retour, want “het is niet hun probleem” zeggen ze. Naad in de broek van kado voor dochter was stuk (niet stuk gegaan maar zat er nooit in), maar ze vonden het niet hun verantwoordelijkheid mijn mails te beantwoorden of later het product terug te nemen in de winkel.

18 January 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look