MicroGroups inbyteskampanj av bredbandsutrustning i samband med förvärvet av Winther Bredband syftar till att låna pengar av sina kunder och tillskansa sig illegitima RUT-ersättningar. Jag som kund ä... See more
See what reviewers are saying
Konstanta avbrott. En hastighet som pendlar upp och ned samt en totalt ointresserad och icke kunnig alternativt arrogant personal. Jag har gjort otaliga felanmälningar på detta där majoritete... See more
Company replied
Haft det här i drygt 2år och första året funka det helt okej, men efter det har det varit horribelt, dör sporadiskt samt upp/nerladdning mellan 5-10mbit/s och en svarstid på ca 100ms. Varit i kontakt... See more
Company replied
Verkar fungera bra drygt 3 månader sedan installation. Smidig och snabb installation. Lite varierande hastighet men aldrig under 50 Mbit (installerat 100/100 Mbit). Två korta avbrott pga uppdateringar... See more
Company details
Written by the company
På MicroNät gillar vi digitala lösningar och vill gärna skapa förutsättningar för andra att använda dem. Vi kallar det luftburet bredband och ett alternativ till dagens nedgrävda fiber. En del av vår ambition är att alla ska ha möjlighet att få bredban...
Contact info
Kavelvägen 6, 89435, Själevad, Sweden
- 0660-206000
- info@micronat.se
- www.micronat.se
No recent history of asking for reviews
Replied to 75% of negative reviews
Typically replies within 24 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Bra erbjudande
Dom ringde upp och kollade ifall jag glömt deras erbjudande , det hade jag glömt .

Reply from MicroNät
Trevlig handläggare som höll det som lovades
Bra information om vad som ingick i priset, Mycket trevlig handläggare samt snabb installation och allt fungerade som det skulle.

Inget
Det får räcka med stjärnorna. Jag har inte tid att skriva
omdömen om varenda företag

Bra och prisvärt
Systemet (nätet) lever upp till förväntningarna. Finns inget att klaga på. Driftsäkert, bra och prisvärt.

Reply from MicroNät
Företaget lovade gröna skog men nu de…
Företaget lovade gröna skog men nu de senaste månaderna skyller de på Tele2. Får 0,01 GB. Minsta lovade var 10 GB .

Reply from MicroNät
Fått en bra kompensation för en period…
Fått en bra kompensation för en period då det var problem.

Reply from MicroNät
Jag betalar för 250 Mbit/s och får ut…
Jag betalar för 250 Mbit/s och får ut under 100 Mbit/s. Jag har ringt och påpekat detta för många veckor sen men inget händer.

Reply from MicroNät
Bra bredband och ett förnämligt pris
Bra bredband och ett förnämligt pris. Jag är mycket nöjd sedan feb. 2018

Under all kritik
Under all kritik! Jag och säljaren kom överens om ett bra pris. Blev lovad en leverans tid på en vecka från det att jag hade sagt upp mitt dåvarande abonnemang. Säljaren och installatörerna skulle höra av sig under den veckan för att bestämma datum och tid med mig. Efter att inte ha hört något på 2 veckor ringde jag kundtjänst eftersom säljarens telefon verkar ha slutat fungera…kundtjänst förklarade att det skulle dröja ytterligare 3 veckor innan installationen kunde genomföras. 6 veckor senare utan internet i hemmet dök tillslut en installatör up. Efter en kvart var han klar och konstaterade att han inte kunde få signal så installation gick inte och det fanns inget att göra.
Alltså, vid 5 tillfällen var jag i kontakt med dom på eget initiativ eftersom ingen hörde av sig, säljaren och kundtjänst sa och lovade helt olika saker och efter all väntan fick jag ingenting för det mer än att betala MER pengar för mitt gamla abonnemang som innan uppsägningen var rabatterat..
Känns otroligt oseriöst och rekommenderar ingen att vara i kontakt med dessa skojare…

Reply from MicroNät
Jag tecknade ett abonnemang för 250…
Jag tecknade ett abonnemang för 250 Mbit via micronät och köpte en dyr router för att få bättre prestanda. Trots fri sikt till masten ligger hastigheten oftast bara mellan 75-105 Mbit, vilket är långt ifrån vad jag förväntade mig. Ett annat problem är att de kräver 4500 kr om man inte lämnar tillbaka utrustningen inom 30 dagar, vilket i mitt fall innebär att klättra högt upp på fasaden och riskera livet. De tar inget ansvar för arbetsmiljön, vilket känns väldigt oansvarigt. Överlag en besvikelse både när det gäller hastighet och villkoren kring utrustningen.

Reply from MicroNät
Stabil och bra uppkoppling för det…
Stabil och bra uppkoppling för det mesta det som hindrar från 5 stjärnor är att svarstiden är för höga rätt så ofta

Reply from MicroNät
Fungerar felfritt hitills så är mycket…
Fungerar felfritt hitills så är mycket nöjd..

The Trustpilot Experience
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.