En meget hyggelig lille klinik med…
En meget hyggelig lille klinik med stærkt tværfagligt samarbejde mellem psykologer og psykiatere🙂.
Jeg har konsulteret Mensana for at få holdt øje med mit forløb med min medicin. Jeg startede også på min medicin efter første konsultation med Laura Aakjær Jensen. Jeg har stadig glæde af min medicin. Dog kom der på den anden side slemme mentale bivirkninger der nærmest har sat mit liv på pause i et års tid nu. Dét er altid en risiko med medicin, vidste jeg, men jeg synes ikke at L.A.J. har udvist nok forsigtighed da vi trappede mig op. Hun er lægen og skal overveje nøje hvad der hensigtsmæssigt for hendes patient. Endte på en meget høj dosis som efterhånden gjorde mig både deprimeret, angst og fik mig til at føle at jeg ikke var mig selv. Hvilket jeg stadig ikke er blevet til fulde. L.A.J. er sød og venlig, min kritik er om det faglige og går på, at hun er gået al for hurtigt til værks med min optrapning. Ydermere-efter at en bestemt bivirkning havde belastet mig i mange måneder, gjort mit liv meget meget svært (denne bivirkning står på ingen måde nævnt i indlægssedlen til min medicin), begyndte jeg at tænke om det kunne have noget at gøre med min medicin. Nævnte det på Mensana, men dét havde min psykiater aldrig hørt om. Jeg bad hende researche på det. Da jeg kom igen, fik jeg at vide at hendes kollega som hun havde sparret med, sagde, at det ikke kunne udelukkes at medicinen var skyld i min bivirkning. Dette måtte jeg altså som patient selv komme frem til OG ligefrem opfordre lægen til at tjekke før jeg fik en form for svar om det. Jeg har trappet ned igennem lang tid og har fundet ud af, at bivirkningen stensikkert var forårsaget af den høje dosis. Jeg er langt længere (dosis) nede nu og den pågældende bivirkning er aftaget med 80 procent. Vi nedtrappede mig 2 uger af gangen som er normalt på denne medicin, men intet blev bedre, der var gået måneder. Efter råd fra en anden fagperson, pausede jeg nedtrapningen, gjorde den meget meget langsommere. Det begyndte at gøre en forskel, langsomt. Dette måtte jeg også selv "sørge for"- lede efter løsninger andetsteds. Til sidst vil jeg nævne, at da mine bivirkninger ikke aftog efter måneders nedtrapning, konkluderede hun, at jeg måtte have en naturlig opstået depression trods hun selv til at begynde med, havde sagt, at hun mente at min forværrede tilstand skyldtes for høj dosis. Jeg vedblev at jeg på ingen måde var enig i dette; har aldrig i mit liv oplevet de ting der opstod hos mig, altså angst mv. som beskrevet. Jeg kender min egen psyke og krop. Dette blev ikke anerkendt af hende og jeg stoppede med at gå hos hende. Som nævnt, fik jeg det langsomt bedre, ergo holdt L.A.J.'s teori ikke. Kritisabelt forløb.