Mycket nöjd med det mesta men jag har haft problem med två produkter och första gången så var kundtjänsten väldigt bra och hjälpsamma men andra gången så tog det otroligt lång tid att få svar och hjäl... See more
See what reviewers are saying
Älskar verkligen deras builder gels otroligt fina färger, härdar superbra och smärtfritt i lampan och är jätte enkla att jobba med både i hög och låg viscosity. Deras bas produkter så som super base g... See more
Alltid fornøyd!! Har lenge gjort negler og prøvd mye forskjellig builder gel og prep men Luunalis skuffer aldri😍 bestiller helt fra Sverige til Norge får å få beste kvaliteten til mine kunder og de e... See more
Produkter som levererar, de är professionella, lättarbetade och inom bra budget. Kan varmt rekommendera deras fina builder gels, älskar deras primer men också deras topcoat, alla dessa produkter använ... See more
Bästa top coat
En favorit produkt är definitivt deras no wipe top coat då denna härdar utmärkt i lampan och ser alltid till att designen och naglarna håller sitt utseende!
Supernöjd med min upplevelse hos…
Supernöjd med min upplevelse hos Luunails! Bra kvalitet på produkterna, snabb leverans och enkel beställning. Allt kändes proffsigt från start till slut 💅✨
Toppen bra produkter och ett enormt bra…
Toppen bra produkter och ett enormt bra utbud. Snabb leverans också. Pluset är att dom inte har så mycket samarbeten med yngre människor. Som nyligen börjat med naglar.
Deras builder gel kan va det bästa jag…
Deras builder gel kan va det bästa jag testat den är så bra och täckande och fin och enkel och jobba med och samma med deras gel lack
Alla produkter är super bra
Alla produkter är super bra ! Precis så som de beskriver och visar dom. Bra priser och ordentligt gjort alltihop !
Jätte bra produkter
Jätte bra produkter, har alla mina nagel saker därifrån och är super nöjd!
Dem har super bra produkter
Dem har super bra produkter! Kundservicen är underbar. Leveransen är snabb!! Jag använder bara deras produkter för att jag vet att det funkar och jag kan vara trygg med dem! Har inget att klaga på verkligen🥰🥰❤️
Älskar deras produkter jättemycket
Älskar deras produkter jättemycket
Få dina naglar att verkligen sitta!!
Mina naglar lossnade efter bara nån vecka TILLS jag bytte till luunails prepprutin!!! Så stort tips om du vill att naglarna ska sitta!😇
Underbara färger & builders
Älskar era builders så många fina färger, underbar att arbeta med & ingen smärta/brännande känsla vid härdning. Viskositeten är super 🩷🙌🏽 mycket kärlek!
Jag testade er gele och var verkligen…
Jag testade er gele och var verkligen så nöjd, den är lätt att jobba med och är så pigmenterad. Det var ett av de bästa köpen 😍
Rekommenderar verkligen luunails
Rekommenderar verkligen luunails. Dom har ett väldigt stort utbud på produkter och naglarna sitter på sjukt länge😍
Supernöjd med Luunails!!
Jag är supernöjd med Luunails! Beställningen gick smidigt, leveransen var snabb och produkterna höll verkligen hög kvalitet. Allt var noggrant packat och precis som förväntat. Rekommenderas varmt!
Otroligt bra produkter
Otroligt bra produkter, har handlat från luunails i flera år nu. Deras kundtjänst är otroligt bra, bra priser och snabb leverans!
Bra utbud på geléer
Bra utbud på geléer men även smärtfria OCH prisvärda. De olika viskositeterna i alla färger gör de väldigt enkelt att bygga naglar på alla olika typer och former. Härdar bra om man har en ordentlig lampa med hög styrka.
Deras white painting gel är PERFEKT för en skarp och snygg french!
Snabb och smidig leverans
Jättenöjd med både service och…
Jättenöjd med både service och produkterna, naglarna håller som bara den och produkterna är även till ett bra pris
Alltid nöjd med deras produkter
Alltid nöjd med deras produkter! Speciellt deras nagelgelé, bra kvalité och ser tipp topp ut!
Superfina produkter med bra kvalitet
Superfina produkter med bra kvalitet
Super nöjd med luunails
Super nöjd med luunails, fantastiska produkter som känns väl genomtänkta. Väldigt snabb leveranstid även vid kampanjer som tex black friday.
Jätte nöjd!
Personalen är jätte trevliga, produkterna är dunder!! Rekommenderar verkligen!
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.