Jeppes hjemmeside og fremtoning gav mig et professionelt indtryk, og jeg valgte ham til en byggeteknisk gennemgang med drone og rapport, selv om han var væsentligt dyrere end konkurrenterne.... See more
See what reviewers are saying
Har kun gode ting at sige om Lindlerche og Jeppe. Kontaktede Jeppe i forbindelse med at vi skulle bruge en beregning på om det var rentabelt at bryde eksisterende beton lag op i forbindelse med et... See more
Vi havde brug for en byggesagkyndig til at vurdere en renovering, der allererede var godt i gang, og hvor vi havde lidt tidspres. Jeppe kom og gennemgik konstruktionen sammen med vores håndværker og... See more
Written by the company
Lind Lerche Bygningsrådgivning: Jeg udfører bl.a. nedenstående ydelser indenfor byggeteknisk rådgivning: - Købergennemgang ved køb af bolig - Byggeteknisk rådgivning - Tilstandsvurderinger - Vedligeholdelsesplaner - Byggetekniske undersøgelser (Fugt, råd og skimmel) - Drone besigtigelser - Termografering - Syn- og skøn
Lisegårdsvænget 15, 4030, TUNE, Denmark
- jeppe@lindlerche.dk
- www.lindlerche.dk
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
Hurtig og kompetent
Jeg kontaktede Jeppe for at bede om en vurdering og et prisoverslag på besigtigelse af løsning på tag. Jeppe kom med en hurtig og kompetent vurdering inden besigtigelse. Jeppe var imødekommende og kommunikation var god og klar. Besigtigelse viste sig at være unødvendig. Jeg vil helt klart kontakte Jeppe, hvis behovet for syn og skøn skulle vise sig :)
Alt spillede fint
Alt spillede fint! Meget fleksibel mht tid for arrangementet! Ankom til tiden. Havde læst på materialet og var vel forberedt. Omhyggelig med besvarelser og overslag som blev givet på stedet. Det hele indenfor 1,5 timer!
Rigtig god assistance inden en hushandel
Vi benyttede Jeppe i forbindelse med en hushandel, hvor vi var i tvivl om de forhold, der var nævnt i tilstandsrapporten. Her var det meget givtigt, at have Jeppe med ved huset og få hans gode og saglige kommentarer til de forskellige punkter. Både om den håndværksmæssige standard, hvor alvorlige manglerne var og hvad man kunne gøre for at fixe det. En rigtig god hjælp, der gjorde det nemt for os at træffe den rigtige beslutning.
Dette firma hjalp os med at søge om…
Dette firma hjalp os med at søge om byggetilladelse m.v til udestue og vi var meget tilfredse
Mvh Bjarne Olsen
God byggerådgivning
Skal til at bygge om derhjemme i et 70'er hus, og jeg var i tvivl om, hvorvidt jeg skulle tilføje ekstra isolering under det gulv, jeg var ved at bygge.
Jeppe Lind Lerche gav god rådgivning baseret på gældende byggestandarder, som jeg tager udgangspunkt i fremover, når jeg renoverer mit hus.
Super kompetent og grundig rådgivning
Jeppe yder super kompetent og grundig rådgivning. Jeg kan varmt anbefale andre at gøre brug af Jeppe.
Servicemindet og grundig
Det var både spændende og lærerigt at have Jeppe på besøg. Ikke bare udførte han sit arbejde, men han gjorde det med stor passion og grundighed. Han fortalte og forklarede, så vi ikke stod uforstående tilbage, og en udførlig rapport med billeder og beskrivelse blev sendt til os efterfølgende. Hvis man vil behandles som en person og ikke bare som en "opgave", så kan jeg klart anbefale Lind Lerche Bygningsrådgivning.
Jeppe Lind er jordens største…
Jeppe Lind er jordens største plattenslager. Kørte en sag mod en tømrer, hvor Jeppe Lind var syn og skønsmand på sagen. På første besigtigelse kan han godt se og konstatere, at vi har noget vækst på vores vægge, formentlig svamp grundet vandindtrængen. I første rapport anbefaler han så, at vi får taget prøver af væksterne og sendt dem til et laboratorie. Dette iflg. ham selv for, at han kunne komme med en konkret udbedring til hvordan svampen og væggen skulle behandles. Ved anden besigtigelse beder vi ham selvfølgelig tage de prøver der skal tages og sendes afsted, så vi kan finde ud af, om hvorvidt vi skal være nervøse for noget - alt sammen noget han får betaling for. Da rapporten for anden besigtigelse så kommer, hvor Jeppe Lind har fået svarene fra laboratoriet glemmer Jeppe Lind desværre bare at besvare spørgsmålet om hvordan svampen skal udbedres og behandles. Han indrømmer forglemmelsen og skriver, at han nok skal svare på dette. Det skal hertil siges, at der var yderligere en masse andre spørgsmål, som han heller ikke havde besvaret på trods af, at han tog sig rigeligt betalt pr spørgsmål man stillede. Tiden går og der kommer ikke noget fra Jeppe Lind, og i mellemtiden indgår jeg et forlig med tømreren. Nu er det så det problemet opstår. Jeppe Lind vil pludselig ikke give os de manglende svar, da han anser sagen for afsluttet, på trods af, at vi har købt og betalt ham for at prøver kunne blive taget og sendt til et laboratorie. Han er så uprofessionel, at han ikke engang gider at svare os på vores mail. Vi er fuldstændig uforstående overfor, hvorfor vi i det hele taget skulle betale for alt dette, hvis han nægter os at svare på, hvordan svampen skal udbedres/behandles. Det skal yderligere siges, at hans rapporter er et kæmpe rod, hvor han på alle mulige måder mangler overblik og orden i hans totale kaos. Begge advokater både tømrerens og min advokat kunne ikke finde hoved og hale i hans rod, hvilket komplicerede og forlængede sagen endnu mere. Spar jeres tid og penge og brug en anden
Dette firma er blevet anvendt til en…
Dette firma er blevet anvendt til en syn-og skønsforretning på Frederiksberg, hvor jeg er den udførende kraft på en terrasse opgave. Der er fra selskabets side ikke taget højde for mine indvendinger omkring ekstra ordinære belastninger på en let konstruktion terrasse ( den skal jo kun bruges til mennesker) der løber op i ekstra 2-2.5 tons på et begrænset areal på 3 meters længde/ 30 cm bredte. Dette er blevet påpeget af dommeren, hvorfor selskabet ikke kan betegnes som upartisk.