Lenofin Reviews 3

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Besviken och ledsen efter vaxning hos Lenofin

Jag var idag hos Lenofin för att vaxa mina lår, armar och armhålor, och tyvärr gick jag därifrån med ett väldigt nedslående resultat och en sorgsen känsla.
Mange av mina hår på både lår och armar har brutits av istället för att dras ut, vilket betyder att jag ändå måste raka mig – och att jag har lagt ut 1.000 kronor på en behandling som inte gick att använda. Det gör mig verkligen ledsen, särskilt eftersom jag hade sett fram emot att känna mig fin och bekväm inför min semester.

Jag har inte rakat mig på fyra veckor just för att håren skulle ha rätt längd för vaxning, och eftersom jag reser nu på söndag. Jag har ganska kraftig hårväxt, så håren hade vuxit ut ordentligt, även om det på hemsidan rekommenderas 5–6 veckor.
Som utbildad kosmetolog vet jag mycket väl hur långa håren ska vara för att kunna vaxas ordentligt, så det känns extra tråkigt att gå därifrån med ett resultat som jag själv aldrig skulle ha låtit en kund lämna med.

När jag försökte förklara detta vid kassan, fick jag bara höra om och om igen att de “rekommenderar 5–6 veckor” – det var det enda de sa. Ingen försökte förstå eller ens titta på resultatet tillsammans med mig. Till slut fick jag en liten rabatt på ungefär 100 kr, men det kändes mest symboliskt och löste inte själva problemet.

Om behandlaren tyckte att vissa hår inte var tillräckligt långa, hade jag verkligen uppskattat om det hade sagts innan behandlingen. Då hade jag fått möjlighet att ta ställning – istället för att betala nästan fullt pris för ett halvfärdigt resultat. Det hade känts så mycket mer professionellt och respektfullt att bara säga: “Jag tror inte att du kommer få det resultat du önskar idag – vill du ändå fortsätta?”

Jag är uppriktigt besviken över upplevelsen. Jag hade hoppats hitta en salong jag kunde återvända till regelbundet, men tyvärr blir det inte här.

30 October 2025
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

TÄNK ER OM!!!

Jag har vart på en behandling på Salong Len&Fin.
Här bokat tiden på deras sida som använder sig av företag som heter Bokadirekt AB.
Det var väl i det stora hela inget fel med det.
Man valde tid och behandling och bekräfta med ett aktivt val som man ska som konsument och fick tydligt besked på hur man AVBOKAR och vilken konsekvens om man INTE kom till den AVTALADE TIDEN.
Jag var som sagt på behandling och efter så frågade dem i jag ville ha en ny behandling och jag sa att det kan jag inte ta ställning till och hon att hon kunde skicka förslag på tid.
Ja så kan ja ta ställning till det precis som jag gjorde med att acceptera.
Men jag har inte det Här fallet inte tackat ja eller nej utan helt enkelt låtit det var SOM ETT FÖRSLAG INGET MER.
Den 25 augusti så börjar det med att Bokadirekt AB skickar en faktura på 450 kr på uteblivet besök.
PÅ NÅGOT SOM JAG INTE HAR BOKAT ELLER ÖVERHUVUDTAGET TAGIT NÅGON STÄLLNING TILL.
Jag bestrider givetvis vis den här totalt oseriösa faktura.
Det är precis som att någon skulle skicka en offert på renovering eller något annat,
För att göra en lång historia kort!
Så bestrider jag den med min rätt då jag har inte varit inne och bekräfta eller beställt något och då kan jag inte heller avboka eller komma till någon behandling.
Som jag skriver till dem!
Deras svar är att jag muntligen har bokat den här behandling när jag var där och det här jag gjort till två stycken som bägge har gjort min bokning.
SERIÖST ALLA VET ATT DET ÄVEN LÖGN OCH NÄR HAR DET STÅTT TVÅ PERSONER SAMTIDIGT OCH GJORT EN PÅHITTAD BOKNING.
Den här historien slutar inte utan Bokadirekt AB försätter att skicka fakturer och jag bestrider.
Så nu har Len&Fin hotat med att gå vidare till inkasso.
VÄRDELÖST OCH DET DUMMASTE JAG HAR VARIT MED OM.
SÅ OM NI DOM KUNDER STÖDER ETT SÅDANT FÖRETAG TÄNK IGEN OCH GÅ DÄR IFRÅN.

10 September 2017
Unprompted review

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look