Ekstremt pressende forløb – juridiske trusler frem for dialog
Vores samarbejde med Lagerkompagniet ApS endte i juridisk konflikt og med kæmpe regninger.
Undervejs opstod der gentagne og alvorlige uoverensstemmelser om fakturering og fragtpriser.
Vi modtog adskillige fakturaer med enkeltforsendelser på uhørt høje beløb - uden at der blev fremlagt gennemsigtig dokumentation for prisgrundlaget. Gentagne anmodninger om konkret dokumentation (speditør, vægt/volumen, beregning) blev aldrig imødekommet af Lagerkompagniet.
I stedet for at finde en konstruktiv løsning eskalerede sagen hurtigt til juridisk pres. Vi blev mødt med korte frister, ultimative krav og trusler om stævning, hvis ikke større beløb blev betalt inden for 48 timer.
For os fremstod det tydeligt, at strategien var at presse økonomisk og juridisk, snarere end at afklare uenighederne. Som kunde stod vi reelt med valget mellem at betale eller risikere en lang, dyr og belastende retssag mod en modpart med langt større ressourcer. Vi endte med at betale et signifikant beløb for at få sagen lukket – ikke fordi vi oplevede kravet som rimeligt, men fordi presset blev for voldsomt.
Mit klare indtryk er, at Lagerkompagniet ApS bruger juridisk og økonomisk styrke meget offensivt, hvis der opstår uenighed. Potentielle kunder bør være fuldt opmærksomme på dette, før de indgår et samarbejde.
Jeg kan på den baggrund på ingen måde anbefale Lagerkompagniet ApS.

Reply from Lagerkompagniet