Lacasita Reviews 11

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

God oplevelse trods travlhed

Vi har på tur i Silkeborg & blev af lokale anbefalet dette sted. Der var meget travlt & lidt længere ventetid på maden - men det er oftest også et kvalitets stempel.

Vi fik god mad & masser af den. Betjening & service var rigtig god.

Varme anbefalinger herfra.

20 July 2025

Enig med Torben...

Enig med Torben...
Den ringeste julefrokost jeg har været til nogensinde, og jeg har efterhånden været til mange.
Der var så koldt, at jeg fik sat tre tæer af pga. koldbrand.
Og hva' fan... er det for noget med, at i ikke vil betale for rens af hans tøj.
Få nu læderet op!!!

1 December 2023
Rated 1 out of 5 stars

vil ikke betale for rens af jakke og skjorte.

Vi var til julefrokost på La Casita. Virkelige en dårlige oplevelse. Lokalet var koldt, så flere af os sad med jakke på. Maden var under alt kritik, talent løs tilberedt med ingen smag. Samt væltet en tjener en bakke, fyldt med drikkevare ned over mig (kan jo ske)aftalte at jeg bare skulle sende min jakke og skjorte til rens, som de vil betale. men efter flere mail's og telefon opkald, har de stadig ikke betalt de 335 kr. Selv om de vil vende tilbage til mig høre jeg aldrig noget. Så jeg sætte aldrig min ben her igen, og advare andre til heller ikke at gøre det.

1 December 2023

Manglende hovedret

Har netop hentet take away og da jeg kommer hjem opdager jeg at en af hovedretterne mangler. Ringer til La Casita som beklager og spørger om jeg vil hente den. Jeg bor 25 min væk så takker nej da måltidet alligevel er ødelagt.

Jeg får så af vide at det er skrevet ind i mit navn at jeg har den tilgode næste gang jeg kommer forbi.

Det skal de dælme have styr på, der var ikke engang travlt der.
Øv en dårlig oplevelse nu hvor det er første gang vi prøver deres mad.

Nu hvor vi så har delt det mad vi fik med hjem imellem os kan vi konstatere at brødskiverne er tørre og den ene skive er muggen.

15 July 2023

Dejlige lacasita❤️

Det er svært at komme på nogen som helst negativ bemærkning om det her sted🙏Hyggelige omgivelser, fantastisk sødt personale
, lækker, lækker mad og vin. Vi vil komme igen og igen❤️❤️❤️

11 March 2023

Fantastisk mexikansk mad

Har været på La Casita to gange og spise. Enkelte steder i restauranten er ikke så behagelig at sidde ved og spise pga. Meget renderi til og fra køkken, men stedet er ikke så stort og pladsen udnyttes maksimalt.

Maden er fuldstændig forrygende og de laver måske Danmarks bedste henkogte habanero sauce for dem der kan lide det virkelig stærkt.

Lækre Fajitas med tre slags fyld og man kan få alle tre i en bestilling, samt en fantastisk chili gryde, begge dele all you can eat for meget fornuftige penge. Der spares bestemt ikke på råvare og går man sulten fra bordet er det ens egen skyld.
Der serveres hurtigt og personalet er utroligt søde og hjælpsomme.

Så er man til mexikansk kan det meget varmt (uden det skal forståes i overført betydning) anbefales at spise her. Jeg kommer helt sikkert igen.

18 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Helt fantastisk oplevelse på alle…

Helt fantastisk oplevelse på alle parametre. Utroligt sødt personale og autentisk, lækker mad. Jeg fik chiligryden - den bedste gryderet, jeg nogensinde har fået. Det var første gang, vi var her og vi kommer helt sikkert tilbage!

17 August 2022

Fejl i booking systemet

Maden så fin ud, men vi fik aldrig smagt den, da vi Lørdag den 23 juli 2022, havde bestilt et bord til 2 via booking systemet og mødte op. vi fik den besked, at deres booking system ikke fungerede, så vi kunne ikke få et bord, men måtte gå igen. Iøvrigt oplyste tjeneren, at de samme aften, havde sendt 5 andre gæster hjem før os med samme begrundelse, så det kan ikke anbefales at bestille bord over nettet.

24 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk mad og stemning..

Fantastisk mad og stemning! Vi elsker at komme her og vi elsker den gode service, altid med smil, den lækre mad og de hyggelige omgivelser.
De varmeste anbefalinger herfra! ❤️

14 March 2022