See what reviewers are saying
Jeg har i dag fået lavet bryn af sødeste Line og kan kun sige man får det 100% professionelt og præcis det ønske man ber om! Flot klinik og virkelig en dejlig oplevelse og i rigtig gode hænder. de... See more
Endnu engang de smukkeste bryn og lash lift lavet af skønne line kom endda 15 line, jeg kom endda 15 min forsent og alligevel fik jeg den bedste behandling. Line tager sig tid til sine kunder og lever... See more
Jeg har både fået lavet meso-terapi behandlinger, henna bryn, brow lamination, vippe exstensions og lash lift hos klinik a i løbet af de sidste par måneder. Og jeg har været mere end tilfreds med det... See more
Company details
Jeg vil bare lige gøre opmærksom på…
Jeg vil bare lige gøre opmærksom på noget, jeg har opdaget.
Den Trustpilot-side der ligger om Klinik A Horsens, virker ikke ægte, og ser ikke ud til at være tilknyttet klinikken.
Jeg synes ærligt talt, det er ret vildt, at nogen kan finde på at lave en falsk side eller falske anmeldelser om en virksomhed. Som kunde der selv har været der, giver det i hvert fald ikke et retvisende billede.
Tænker bare andre også skal være opmærksomme på det, så man ikke tror det er den rigtige side.
Bare lidt info herfra. 🙏
Dette er en falsk trustpilot!!
På jagt efter kunder
Simpelthen så flovt at man er så desperat efter kunder at man skriver ud til dem en måned efter endt samtale på Instagram om det ikke var noget med en behandling alligvel? Mest random besked jeg er vågnet til. Selvom jeg nok selv havde booket hvis det havde interesse efter jeg spurgte indtil produkterne de bruger. Men hvad jeg kan se går forretningen ikke helt godt og man er nu ude og finde kunder og kontakte folk for at få penge i kassen. Pinligt.
Jeg kan se de har lavet en ekstra trustpilot profil grundet de dårlige anmeldelser.
Godt jeg fik læst anmeldelserne først.
Havde overvejet at få lavet en behandling hos stedet, men efter alle de dårlige anmeldelser så skal jeg på ingen måde sidde mine ben i den klinik.. jeg er lykkelig for at jeg lige læste dem før jeg gjorde noget dumt og hoppede i fælden.. Omg.. En dårlig omtale i har ..
Brugte flere 1000 kroner på Botox &…
Brugte flere 1000 kroner på Botox & filler, som klumpede & blev utrolig ujævnt. Stod tilbage med et meget grimt resultat, som klinikken på ingen måde ønsket at udbedre. Jeg måtte derfor betale for at få det opløst igen, hos anden klink, samt bruge penge på en ny behandling. Virkelig en øv-oplevelse, som jeg på ingen måde ønsker skal ske for andre.
Fik lavet øjenvipper
Fik lavet øjenvipper.
Er mega tilfreds på resultatet.
Klinikken er flot og hyggeligt.
Ejeren er meget venlig og hjælpsom.
frygeligt sted!
frygeligt sted!
hold jer langt væk fra klinik a, jeg var nede og få en behandling, og dage efter var jeg i smerte, jeg tog til lægen fordi jeg havde så meget smerte de sagde også at det var så uprofesionel lavet. Jeg ville råde alle til ikke at få lavet noget ved det, ud over det er ejern et modbydeligt menneske!
Dejlig stemning og hurtig behandling af…
Dejlig stemning og hurtig behandling af høj kvalitet. Jeg glæder mig til at komme her igen!
Virkelig dårlig kundeservice
Virkelig dårlig kundeservice. Har booket tid til at få lavet bryn tirsdag i denne uge. Kom ind i klinikken, hvor der sidder en medarbejder og lavet negle. Hun hilser kort ved at kigge op og nikke. Jeg sætter mig i venteområdet. Efter 40 min spørg jeg medarbejderen som hverken forstår dansk eller engelsk om hvor lang tid der vil gå til jeg kan komme til efter jeg havde sidde længe. Hun ringer til ejeren og jeg får mobilen så jeg kan snakke med ejeren Line. Line siger hun ikke kan se mig i systemet og sidder til møde på skolen og derfor ikke kunne komme…..jeg havde en sms påmindelse fra deres system fra dagen før som bevis. Hun beder mig skrive en sms til hende, så vil hun finde en ny tid til mig det er nu fredag kl. 23.20 og jeg har intet hørt endnu. Er dog glad for jeg har nået at læse anmeldelserne hvilket er afgørende for at det ikke kommer til at blive hos hende, jeg skal have lavet noget.
Hold jer langt væk
Hold jer langt væk. Uprofessionel ejer hun snakker og lader som om hun har styr på det hele bliver lovet gule og grønne skove for hun er den bedste. Nej nej nej jeg var rystet over hvordan jeg så ud da jeg gik derfra, måtte skynde mig til en rigtig professionel som kunne rette op på mit udseende. Hun er billigere end alle andre med behandlinger og jeg faldt i fælden, så jeg betaler heller dobbelt op næste gang ved en professionel som kan sit arbejde.
Har set flere resultater derfra
Har set flere resultater derfra. Det skræmmer mig meget. 😳😳😳
Rigtig god behandling i klink A i Horsens.
Flot klinik og virkelig en dejlig oplevelse og i rigtig gode hænder.
det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer i klinikken hos hende ❤️ kæmpe anbefaling herfra!
Fantastisk oplevelse – smukkere end nogensinde!
Jeg har fået lavet VERDENS bedste behandlinger hos Klinik A ved Line og jeg kunne ikke være mere tilfreds! Resultatet er helt naturligt og præcis som jeg ønskede det – smukt, harmonisk og professionelt udført❤️
Hele oplevelsen fra start til slut var tryg og behagelig. Line er super professionel, sød og dygtig til at vejlede, så man føler sig i de bedste hænder. Serviceniveauet er i top – man bliver virkelig forkælet og mødt med smil og varme 🥰
Jeg kan varmt anbefale Klinik A til alle, der overvejer æstetiske behandlinger. Det her er ikke bare en klinik – det er et sted, hvor man går derfra med både skønhed og selvtillid 🤩
Tak for at gøre det til en tryg…
Tak for at gøre det til en tryg oplevelse og virkelig flot resultat🙏🏼 Super god service. Ved hvad hun snakker om og super sød😊
Det bliver ikke sidste gang🥰
Helt sikkert et besøg værd
Helt sikkert et besøg værd. God behandling, rene lokaler og det bedste efter en behandling så jeg ti år yngre ud
Jeg kan varmt anbefale Klinik A
Jeg kan varmt anbefale Klinik A. Jeg har fået lavet permanente bryn og er ovenud tilfreds. Resultatet blev naturligt, som jeg ønskede det. Line kan virkelig sit håndværk!
Positiv oplevelse 🌻
Endnu en dejlig oplevelse hos Line på Klinik A.
Line er sød, positiv, lyttende og meget professionel.
Jeg har både fået lavet permanente bryn og eyeliner og oplever stor kundeservice🌻
Skøn oplevelse ved Line i dag
Skøn oplevelse ved Line i dag. Så professionel og lydhør overfor ens ønsker i forbindelse med microblading. Jeg kommer fra Fyn af, og det er absolut køreturen værd. Jeg glæder mig til at komme igen, og er allerede super glad for mit resultat. De varmeste anbefalinger fra Fyn 🌸
Fantastisk service og søde…
Fantastisk service og søde medarbejdere.
Senest har jeg fået meso behandling hos Doha, som er utrolig omhyggelig og omsorgsfuld i sin behandling. Jeg kommer helt sikkert igen.