Super service og know how omkring din bil, uanset om du skal ha lavet service , repareret eller optimeret dit køretøj. Man føler sig altid inkluderet og informeret inden der bliver lavet noget s... See more
See what reviewers are saying
Jeg aftale en tid hos Kenneth, da en tidligere specialist ikke kunne imødekomme mine ønsker. Jeg har i mere end 1 år haft et ønske om, at DSG gearkassen på min bil, ville skifte gear efter mine... See more
Kennet ved KH Trim udførte et fint stykke arbejde på min kassebil. Jeg skulle have udført service og modtog en video med gennemgang af bilen, hvor der blev vist 2 defekte bøsninger. Disse blev skifte... See more
People also looked at
Kæmpe ros og varme anbefalinger
Kæmpe ros og varme anbefalinger.
Ikke nok med at Kennet er super behagelig, han er også utrolig dygtig. Min golf 7 fik en opdatering ved Kennet og den kører som en drøm nu. Tak 👍👍 så fed en forandring på en gearkasse, der har kørt over 300.000 km 👍
Professionalitet og god værkstedshygge!
Hej Kennet aka KH TRIM!
Jeg vil bare lige sige hamrende mange tak for din måde at være på og din måde at gå til min bil på! Jeg stod i en situation hvor jeg havde en bil jeg ikke følte kørte rigtig og ordentligt iforhold til hvad den skulle! Men jeg har nu en bil som køre som den skal takket være en meget professionel kennet! Tak for hjælpen og er der andre der oplever problemer med DSG eller motor problemer! Ring trykt til KH TRIM! Det ikke sidste gang jeg kommer!
Top service.
Top service.
Havde en 2.0 tdi med dsg6 med op til ham, jeg synes ikke dsg gearkassen levede op til min forventning.
Efter han tryllede, kører det bare som det skal.
Kan kun anbefale man skriver til KH hvis man vil have top kvalitet, ærlighed og hvor kunden er i fokus.
Kæmpe tak herfra.
Fantastisk god service og kompetent…
Fantastisk god service og kompetent indsats på udfordringerne til en fornuftig pris.
Ærlighed med kunden i fokus!
Jeg har i mere end 1 år haft et ønske om, at DSG gearkassen på min bil, ville skifte gear efter mine ønsker.
Jeg fik en kop kaffe imens at Kenneth tryllede med gearkassen, og efterfølgende kørte bilen som en drøm!
Det er meget anbefalelsesværdig, at få lavet sine ting hos KH Trim da kvalitet, venlighed og ærlighed er i top!
Altid god service !
Det var rart at være forbi KH Trim og…
Det var rart at være forbi KH Trim og få optimeret min bil
Når jeg skal have en ny vil jeg ikke tøve med at kontakte dem igen for at få optimeret motoren med det samme
Min bil har nu en markant roligere motorgang og er ikke på overarbejde på samme måde som inden den blev optimeret
Ja jeg kommer igen med mit næste projekt
DBH Jesper S
KH Trim har virkelig erfaring, ekspertise og knowhow. Han er også super flink og imødekommende. Bilen havde lidt problemer med softwaren, men han løste det hurtigt og godt. Kan klart anbefale ham!
Indkøring samt vejledning
Jeg fik min Golf 2 indkørt hos KH Trim, og det var en super god oplevelse fra start til slut. Motoren kørte ikke helt optimalt med den nye opsætning (272 graders knast, 4-2-1 manifold osv.), men det fik han hurtigt styr på
Det, der virkelig gør en forskel, er den grundige vejledning, jeg også fik med til videre tuning. Jeg fik masser af brugbar rådgivning om, hvad næste skridt kunne være, og hvordan jeg får mest ud af opsætningen – både hvis jeg vil blive ved K-Jet, eller opgradere til elektronisk indsprøjtning senere.
Kan varmt anbefales til andre med ældre VW-projekter eller generel tuning – Kenneth ved virkelig, hvad de laver!
Professionel service
Professionel service, og en super tilgang til denkeltes bil.
Havde en kardan der sprang så bilen kunne ikke køre derfra.
KH TRIM var behjælplig med alt så jeg kunne få bilen med hjem.
stor respect for den gode service
KH yder en fantastisk service
KH yder en fantastisk service! Han tager dig med hele vejen i processen. Hvis der opstår et problem efterfølgende vedrørende den service man har fået, er han mere end klar til at hjælpe med at få det løst!
Kan kun ANBEFALES!
Proff vejledning og udførelse!
Fantastisk vejledning op til motorskifte, efterfølgende udførte KH Trim, indkøring og trim af motoren,- fantastisk slutresultat!
Høj anbefaling herfra!!
Super service!
Jeg fik for nylig firmabilen optimeret og serviceret hos Kennet fra KH-Trim og oplevelsen var fantastisk. Fra start til slut blev jeg mødt med professionel og venlig service. Kennet forklarede alt grundigt, hvilket gjorde mig tryg ved at lade ham håndtere bilen, som han tidligere har gjort med min private bil. Efter servicen kunne jeg straks mærke en forbedring i bilens ydeevne, både i brændstoføkonomi og køreoplevelse. Tidsplanen blev overholdt, og bilen var klar som lovet. Prisen var fair i forhold til den høje kvalitet, jeg modtog. Jeg kan varmt anbefale KH-Trim for deres pålidelige og professionelle service. Jeg kommer helt sikkert tilbage!
Super god oplevelse
Kennet ved KH Trim udførte et fint stykke arbejde på min kassebil.
Jeg skulle have udført service og modtog en video med gennemgang af bilen, hvor der blev vist 2 defekte bøsninger. Disse blev skiftet samtidig og jeg har sparet en masse tid i at skulle undvære bilen en ekstra gang.
Kompetent og stor faglig viden
Kompetent og stor faglig viden. Kennet giver god reel rådgivning om hver ydelse man vælger så man ikke er et sekund i tvivl og hvad der skal foregå. Jeg fik optimeret min 325d bmw og det har bare spillet 100% lige siden.
Han er hyggelig fætter, som jeg gerne bruger næste gang bilen skal optimeres.
KH Trim kan absolut anbefales
KH Trim kan absolut anbefales, jeg har været der med to biler, og den ene bil drillede lidt, men Kenneth er ikke en mand der giver op selv om han var presset på tid, problemet blev løst og jeg kunne køre meget tilfreds derfra. Vh Carsten Høgsted.
Professionel service.
Virkelig en god oplevelse at aflevere bilen hos Kennet. Skulle have bilen til 180t km service og Kennet ringede for lige at gøre min opmærksom på at det ikke lignede at bilen havde gået den rigtige service sidst den var afsted på et andet værksted og at der derfor var nogle ting vi lige skulle være opmærksomme på.
Det hele blev løst til største tilfredsstillelse og bilen kører endnu bedre nu. Mange tak for hjælpen Kennet
Lige efter bogen
Meget reel fyr, fast pris på partikelfilterdiagnosticering, ingen uventede udgifter og bilen kører bedre end nogensinde.
Super service.
Meget tilfreds kunde
Kenneth en rigtig fin fyr.
Jeg havde nogen udfordringer med min bil (BMW) den havde ingen fejlkoder men var umulig at få til at gå langt på literen uanset hvordan jeg kørte.. andre jeg har snakket med sagde “det er fordi det er en Xdrive at den ikke kan køre længer på literen”. Men fik i en random samtale med en ansat i biltema blev jeg anbefalet KH Trim. Med ordene “Kenneth ved hvad han laver”.
Og det må jeg sige han lever op til.
Min bil køre mere jævnt og stille, trækker bedre skifter bedre i automatgearet og går længer på literen.
De tørre tal:
Før 16,8 km/l eller korter
Omd ved landevejskørsel 80-85 km/t 1700 omd/m.
Nu: 20,2 km/l omd ved landevejskørsel 80-85 km/t 1250 omd/m.
Dette er ved blandet kørsel på både motorvej, landevej og bykørsel.
Jeg kan varmt anbefale KH Trim
Perfekt service
Service er i top og Kennet forklarer tingene han laver så enhver kan forstå det 👌, helt sikkert ikke sidste gang jeg kører en bil til KH trim 👌
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.