Hentet i Slagelse med afgang til tiden, og ankomst ligeså. Chaufføren fandt endda en plads tættere på koncerten og afgang var også før tid, da alle kom hurtigt tilbage. Manglede dog lidt musik til... See more
See what reviewers are saying
har kørt med Karstens koncert rejser flere gange og har kun haft gode oplevelser til både Metallica og iron maiden koncerter (Royal arena og Boxen) - fint informations niveau på mail og sms Alti... See more
Super tur til Metallica med Karkon, go stemning i bussen, naturligvis Metallica på anlægget. Endnu en gang leverede Steen (med Mette som stand inn for Steen) og Karkon varen. Jeg vil varmt anbefa... See more
Fantastisk god oplevelse tur/retur til Harry Styles i Horsens fra Aalborg. Rigtig god service hele vejen. Der var sørget for god stemning på vej derned af den muntre rejseleder Frederik. Jeg vil klart... See more
Company replied
Company details
Information provided by various external sources
KARKON sælger koncert- og sportsrejser til store koncerter og kampe. KARKON er for alle, der stadig holder af personlig, samvittighedsfuld og lav-automatisk service. Her på Trustpilot kan du læse om de meget få gange, noget ikke har fungeret efter hensigten. Vores Trustpilot profil bruges primært som et sted, hvor man smider en 1-stjernet anmeldelse, når man er blevet skuffet - de 99% af vore gæster, der fik forventningerne indfriet, er sjældne skribenter. Vil du som ny kunde danne dig et indblik i vores produkt, kan du med fordel kigge lidt på vores FB-side eller meget gerne kontakte os personligt - det er vi bedst til ;-)
Apotekervej 12, 9230, Svenstrup, Denmark
- karkon@mail.dk
- www.karkon.dk
No recent history of asking for reviews
God service og skønt personale
Rigtig god service og godt humør!
Ser frem til næste koncert :-)
Seriøs og top professionel rejsearrangør.
Har været i forbindelse med og bestilt et par gange, det er service i topklasse og rigtig god hjemmeside. Kan varmt anbefales.