See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Igen - igen super hurtig og meget fin service på vores robot. Vi vil helt sikker vende tilbage. Bente, Dalum

Rated 4 out of 5 stars

Super fin og hurtig service Fik skiftet gearkasse og lavet alm service på plæneklipper

Company details

1. Lawn Mower Repair Service
  2. Lawn Mower Store

Written by the company

Kaare Plæneklipper Service er en enkeltmandsvirksomhed , hvor jeg prøver at lave service og reparationer af plæneklippere og Plænetraktorer og Robotplæneklipper til den bedst mulige pris Vi kan afhente hvis det ikke er muligt at komme ind selv, giv os et kald på 22160851 8-15 man-Fredag så finder vi altid en god løsning for dig Vi kan ikke trylle gammelt om til nyt , men vi kan forlænge livet for din maskine , så vi skåner Miljøet og gavner din pengepung Vi ses Kim Kaare Hansen

4.6

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Vi kan og vil meget gerne anbefale…

Vi kan og vil meget gerne anbefale Kaare plæneservice , vi købte en Texas robotplæneklipper og fik den leveret og sat op lige til at sætte i gang og den har kørt en hel sæson nu uden problemer , vi har lige fået den afhentet da sæsonen er slut så den er kommet til vinter service og opbevaring til den nye sæson starter til foråret igen , super professionel service som man kan stole på og fantastisk arbejde .

12 October 2025
Rated 5 out of 5 stars

Nemt, hurtigt og superservice!

Jeg ringede til Kaareservices tirsdag. De afhentede min græsslåmaskine onsdag kl. 06:30. Maskinen blev gået igennem fra A-Z. Skift af tændrør, luftfilter, olie og kniven blev slebet m.m. Græsslåmaskinen blev afleveret igen onsdag kl. 13. kanon god service. Whats not to like?

11 June 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har brugt Kaares plæneklipperservice i mange år og altid været meget tilfreds. Altid den samme gode service, stor hjælpsomhed og gode råd. Jeg kan klart anbefale Kaare.

27 March 2025

Fornem service

Afleverede plæneklipper torsdag. Kunne hente den efterfølgende mandag. Venlig modtagelse. Fik gode råd med hjem. FB Odense

10 March 2025

Meget tilfreds.

Altid en engageret og hjælpsom Kaare, som yder den bedste service, både mht hente-bringe, samt passer og vedligeholder min robot plæneklipper, når den står i stald hos Kaare om vinteren. Og han er altid parat, når der er brug for anden robot-hjælp på min matrikel.

28 October 2024

Aldeles fremragende

På trods af 2 dage til Kaares ferie og travlhed - tog han imod en defekt Texas Plæneklipper - et opkald onsdag - aflevering torsdag morgen - sms ca 11:00 samme dag - at den var fikset og klar til afhentning - det er delme verdensklasse og til 5 stjerner +++ det bliver Kaare fremadrettet

27 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Super effektiv og god reparation

Super effektiv og god reparation af min græsslåmaskine. Tak for vejledningen -en flink og servicemindet betjening.

7 November 2023
Kaareservices logo

Reply from Kaareservices

Tak for dette , vi gør det gerne igen :)

Take a closer look