Vi har haft flere besøg hos Malene i Fredericia til både tryghedsscanninger, en kønsscanning samt 3D/4D scanning med tilkøb af 5D – og hver eneste gang har været en rigtig god oplevelse. Vi er... See more
See what reviewers are saying
Vi følte os helt trygge og skønt behandlede. Det var en vild oplevelse at se det første hjerteslag, og vi fik både en video af sessionen med skærmen samt billeder digitalt og fysisk. Kan varmt anbefa... See more
Vi kan på det Aller varmeste anbefale jordemoder.dk, vi har været i Odense❤️ Vi venter vores første barn og har under graviditeten haft et behov for at kigge ind til vores lille baby lidt mere end h... See more
Vi havde bestilt tid til en tryghedscanning på klinikken i Odense i dag, og vi blev mødt af den sødeste Birgit, hun var helt igennem fantastisk og vi følte os så trygge og i gode hænder. Her kommer vi... See more
Written by the company
Hos Jordemoder.dk har vi erfarne jordemødre og sonografer, som står klar til at hjælpe dig i enhver situation. Telefonen er åben 365 dage om året og du kan altid få en akut tid til scanning, hvis dette skulle være nødvendigt. Vi glæder os til at byde jer velkommen på vores scanningklinikker i Fredericia, Odense og Aabenraa!
Bødkervej 3, 2 sal, 7000, Fredericia, Denmark
- info@jordemoder.dk
- www.jordemoder.dk
Replied to 100% of negative reviews
Typically takes over 1 month to reply
Klinikken i Fredercia
Vi var på klinikken i Fredericia til en faderskabstest. Da vi ankom til “receptionen”, kunne vi få lov til at vente i 10-15 minutter inden vi overhovedet fik kontakt til en medarbejdere. Selvfølgelig! kan der være en årsag til dette, men når der ikke var andre “kunder” i klinikken end os, så virker det lidt træls! Når man i forvejen står og er lidt små nervøs.
Vi fik taget en blodprøve hver i sær, og fik derefter, at vide at der kunne gå mellem 2-3 uger inden svar. Efter 4 uger, fik vi afvide at klinikken simpelthen ikke kunne finde vores blodprøver??? De var egentlig afsendt til laboratoriet, men var aldrig nået frem? Vi fik afvide, at det sidste sted, som de kunne spore dem til, var et sted i Afrika. Jeg synes virkelig det er uprofessionelt og decideret dumt af folk, som kalder sig professionel til deres job.
Jeg vil ALDRIG anbefale klinikken til nogen som helst og rådgiver andre til kigge mod en anden klinik.

Bedste anbefaling
Vi har været hos jordemoder.dk flere gange på både deres lokation i Odense og i Fredericia, og alle gange er vi gået derfra med favnen fuld af gode oplevelser.
Vi har kun positive ord at sige og kan kun give vores bedste anbefaling til stederne og til Malene, som vi har været heldige at være inde ved alle gange.

Altid super søde og kompetente😍
Altid super søde og kompetente😍
Har alle gange haft en super god oplevelse

Den bedste service ❤️
Er blevet fulgt med scanninger fra start til slut af min graviditet - tak til Malene og Birgit for at være sådan nogle skønne jordemødre. Altid en fornøjelse og være til scanning hos jer ❤️

Kæmpe anbefaling af Malene
Kæmpe anbefaling af Malene i Fredericia, helt fantastisk og empatisk menneske som virkelig er grundig og tager sin tid til en.❤️

Aabenraa klinikken
Tak for jer! Som førstegangsfødende, usikker og nervøs har i været massiv hjælp. Om det har været et opkald om bekymringer eller scanninger i jeres Aabenraa klinik. Vi har været så ualmindeligt glade for Laila, som altid har sørget for at vi fik en god oplevelse og fik gode billeder med hjem. Hyggelige intime lokaler, og gode muligheder for booking☺️

Omsorgsfuld
Hende der scannet mig var omsorgsfuld og fik min mand og jeg til og føle så godt, trods vi var i krise i en kort periode.

Super sød jordemoder i Fredericia
Super sød jordemoder i Fredericia, som gjorde alt for en god oplevelse. Kan klart anbefales 😊

Hindeløsning
Jeg var inde og få en hindeløsning og fik samtidig en vurdering af hvor moden jeg var. Så foruden selve hindeløsningen fik jeg også en god snak med jordemoderen, hvilket var virkelig rart. 40 timer senere havde jeg født min søn, og jeg tænker at hindeløsningen satte lidt skub i tingene.

Meget professionel.
Jordmoderen tog godt i mod os og var meget imødekommende, samt tog sig god tid med os.

Reply from Jordemoder.dk
Et tryg sted at se sit vidunder i maven
Jordemoder.dk har scannet mig i alle mine 4 graviditeter. De har mødt mig i alle de følelser der er bundet til en graviditet- glad, nervøs, bange, spændt, dem alle og bare omfavnede det og mig😊 de giver sig virkelig god tid for at det skal blive en god oplevelse lige meget hvor meget man kommer. Kan kun anbefale dem😊

Kæmpe anbefaling!
Altid søde,venlige og professionelle. Og hvis man følger dem på Instagram kan man nogle dage være heldig at få en scanning til 50% :-D

Første gang
Det var min Aller første scanning, og vi følte tryg hele vejen igennem.
Skønt firma

Grundig og rolig
Grundig gennemgang ved kønsscanning, der også gav lidt ro inden vi kunne komme til misdannelses-scanningen 5 uger senere.

Tak for jer
Søde, lyttende og meget omsorgsfulde ❤️ både i Fredericia og Aabenraa. Tak for jer!

Reply from Jordemoder.dk
Malene har indtil nu være så sød og…
Malene har indtil nu være så sød og grundig ved alle vores scanninger. Hun er god til at fortælle hvad der sker med den lille krop der gemmer sig i maven, og hvorfor tingene er som de er. Super rar oplevelse hver gang!🙏🏻

En tryg oplevelse
En god oplevelse. Vi fik scanningsbilleder med hjem, samt en god snak, som gav ro i maven for en som mig, som skal have sit første barn.