Kære Ulrik,
Jeg beklager at vores service ikke har levet op til jeres forventninger. Vores hensigt har fra start til slut været, at levere et godt produkt og en god service til jer.
At vi ikke er kommet til tiden, beklager vi selvfølgelig, men må dog tilføje, at levering altid er med forbehold for morgentrafik. Vi var i kontakt med jer inden leveringen og gjorde jer opmærksom på, at vi var lige på trapperne, men I havde ikke mulighed for at vente 10 minutter på os. Derfor måtte vi udskyde leveringen.
Den fejlproducerede skuffe du henviser til, tog vi med tilbage og fremstillede en ny, som senere blev leveret og monteret. Vi hørte desuden fra snedkeren, som monterede, at din kone var glad for resultatet.
Vi kræver fuld betaling for vores arbejde, som alle andre virksomheder. Når vi laver fejl så udbedrer vi dem, selvfølgelig uden beregning. I har fået et meget smukt skab i høj kvalitet og vi har gjort alt hvad vi kunne for at imødekomme jer.
At det hele i sidste ende endte med en dårlig oplevelse fra din side, er jeg ked af, men jeg bliver nødt til at holde fast i vores procedure om fuld betaling for vores arbejde, og vi tolererer ikke at man holder penge tilbage for at presse os.
Det er altid mit største mål og ønske at gøre vores kunder glade og tilfredse og jeg håber, at I bliver glade for skabet i rigtig mange år.
Venlig hilsen,
Jesper Holm