Jelstad Hairdesign Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Den bedste frisør, Natasja er super godt og kan godt klippe krøllet hår. Jeg har været kunde hos dem i 10 år og er altid glad med resultaterne.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg tager MEGET gerne turen fra Roskilde hver 6. uge for at blive klippet og farvet af Sara i hendes fine salon og har gjort det siden hun åbnede den for flere år siden 😊 Produkterne er økolo... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk frisør! Jeg er blevet klippet hos Jelstad Hairdesign i snart 15 år og jeg er altid tilfreds! Både klip og farve er altid til UG, og de ansatte er super søde og venlige. Stemningen i salon... See more

Company details

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

3 reviews in the last 12 months

Write a review

Den bedste frisør

7 April 2026
Rated 5 out of 5 stars

De er virkelig søde og professionelle…

De er virkelig søde og professionelle allesammen! Natasja ordnede mit hår, og hun var simpelthen så god. Både de lyse striber og klipningen var helt perfekt! Jeg kan kun give rosende ord herfra! 😍

31 October 2025

Fantastisk frisør

Fantastisk frisør!
Jeg er blevet klippet hos Jelstad Hairdesign i snart 15 år og jeg er altid tilfreds! Både klip og farve er altid til UG, og de ansatte er super søde og venlige. Stemningen i salonen er behagelig og produkterne rigtig gode. De største anbefalinger herfra :-)

13 December 2024

Supergod oplevelse

Jeg havde en supergod oplevelse men Nanna. Hun lyttede til mine ønsker og kom selv med gode forslag. Jeg skulle have farvet hår så havde taget min arbejdscomputer med så jeg kunne nå lidt arbejde mens jeg sad der. Det fungerede super godt.
Nanna var superdygtig og imødekommende. Kan varmt anbefale Jelsted og Nanna.

10 January 2025

Meget tilfreds

Meget tilfreds. Håret blev rigtig lækkert med en god farve og Nanna er bare en god og dygtig frisør. Tak for i dag. Jeg kommer igen

19 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Af forskellige personlige årsager var…

Af forskellige personlige årsager var det længe siden jeg sidst var hos Jelstad. At være tilbage var virkeligt dejligt. Fik følelsen af at det kun var få måneder siden jeg var ser sidst og ikke over et år siden. Takket være søde og dygtige Nanna :). Det var dejligt at se dig igen, Nanna og frits’en helt i top 👏🏼👏🏼👏🏼
Kh janne

6 November 2024

5/5 !

Søde og kompetente frisører samt god service til en fair pris. Har aldrig haft en dårlig oplevelse efter 2+ år som kunde.

8 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Der er altid en god og hyggelig…

Der er altid en god og hyggelig stemning. Man føler sig velkommen og servicen er i top. Der bliver altid talt om, hvad man ønsker, før man bliver klippet eller farvet.Er kommet der i flere år og frisør Nanna er både dygtig, kompetent og rigtig sød.

6 November 2024

Kan virkelig anbefales

Kan virkelig anbefales! Er blevet klippet der nogen gange efterhånden, og altid med gode resultater. Der bliver lyttet til, hvad man godt kunne tænke sig, og det bliver altid et godt resultat. Senest er jeg blevet klippet af Nanna og er SÅ glad. Mit hår sidder stjerne godt, selv efter en tur i vandet. Og som bonus bliver man tilbudt kaffe, vin, te, eller andet og der er massage i stolene, når man får vasket sit hår. Og så endda til en meget fair pris.
Kæmpe anbefaling herfra! 🥳

6 August 2024

KÆMPE anbefaling herfra

Produkterne er økologiske, frisørerne er simpelthen så søde og dygtige, der bliver budt på kaffe, te, vand, kakao eller vin OG man får vasket håret med fødderne oppe og massage i stolene, hvis det er dét man ønsker 😁

KÆMPE anbefaling herfra 🤗

19 June 2024

Bedste frisør!

Bedste frisør som altid lytter på hvad man ønsker og man går aldrig skuffet derfra. Jeg har været kunde der i mange år og kan kun anbefale dem. 5 stjerner herfra

21 June 2024

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look