Vi købte en par-kursus som var online og indeholdt 8 sessioner med videoer om hvad man skulle gøre og snakke med hinanden om. For os har det været et godt værktøj til at finde hinanden igen. Det har v... See more
Company replied
I samarbejde med Jan Bjerre, lykkedes det os at bryde rytmen og komme ud af det spor, vi havde kørt i ALT for længe. Nye øjne, nye metoder og værktøjer har givet os vilje og tro på en fornuftig fremti... See more
Company replied
Vi kom til Jan med nogle (følte vi) enorme kommunikations vanskeligheder. Nu efter afsluttet parterapi er vi rykket tættere på hinanden end vi nogensinde har været før og forstår hinanden på en helt... See more
Company replied
Jan er en behagelig terapeut der på fin vis tager de svære ting, til handling og giver input til udvikling
Company replied
Jeg er en stærkt erfaren psykoterapeut, parterapeut og familieterapeut. - Mine klienter kommer fra Kgs. Lyngby, Sorgenfri, Gentofte, Virum, Nærum, Birkerød, Bagsværd, Søborg, Hellerup, Værløse, kort sagt hele Nordsjælland og København. - Læs mere på min hjemmeside.
Lyngby Hovedgade 96, 2800, Lyngby, Denmark
Jan Bjerre får vores varmeste anbefalinger!
Vi mødte en yderst kompetent, erfaren, professionel og seriøs terapeut, der under forløbet har optrådt roligt, upartisk og altid lyttende.
Kontoret i Lyngby er det nemt at komme til, parkeringsforholdene er fine og fra kontoret er der udsigt til grønne områder.
Tak for hjælpen :)

Reply from Jan Bjerre, Psykoterapeut
Vi var gennem et forløb hos Jan, og det kan jeg varmt anbefale. Jan gav god kompetent og professionel rådgivning og havde en meget pragmatisk tilgang til tingene.

Reply from Jan Bjerre, Psykoterapeut
Jeg har sammen med min kæreste fulgt Jans onlinekursus for par. Det har været nogle gode videoer, både jeg og min kæreste har lært meget om os selv og hinanden. Det, jeg tager allermest med mig, er at kæmpe for lykke og ikke for retfærdigheden.

Reply from Jan Bjerre, Psykoterapeut
I en lang periode, gled vi længere og længere fra hinanden. Gennem et forløb hos Jan har vi genfundet hinanden. Jan har en dejlig ro og klædt os på virkningsfulde redskaber, tak for det.

Reply from Jan Bjerre, Psykoterapeut
Vores oplevelse hos Jan Bjerre gennem et 8 sessionsforløb har helt igennem været super. Vi har fået en indsigt og forståelse i forhold til hinanden og ikke mindst os selv, som har været hver en krone værd. Jan Bjerre er yderst kompetent og erfaren. Han er dejlig rolig og virkelig god til at lytte. Han er upartisk og fordomsfri. Han er ikke popsmart og fuld af floskler men kommer med gode indspark og forslag til, hvordan parforholdet rent faktisk kan forbedres. Han skaber et trygt rum, hvor det føles naturligt at tale frit.
Tak for hjælpen :)