www.HowNice.dk Reviews

TrustScore 4 out of 5

4.2

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har købt mange varer gennem hownice.dk, og servicen er altid helt i top, både når det kommer til råd og vejledning, og når man som jeg altid skal prøve det halve sortiment inden jeg beslutter mi... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fik ikke så hurtigt levering som nogle af de andre skriver, der gik alligevel 3 -4 dage før den kom med posten men det er vel bedre end andre steder.. Er tilfreds med det ene kostume, men da jeg åbner... See more

Rated 5 out of 5 stars

Simpelhen så bredt et udvalg på alverdens lækre sager til enhver smag 😊👌🏻 Jeg bestilte en mandag og to dage senere var de fine sager hos mig! Fantastisk service! Kan klart anbefale Hownice.dk �... See more

Company details

1. Erotic Clothing Store
  2. Leather Goods Store
  3. Lingerie Store
  4. Sex Toy Store

Information provided by various external sources

Her kan du finde alt indenfor Lak, Læder, Latex, Lårlange Lakstøvler, Stiletter, Masker, Dildo'er, Vibratorer, Piske, Sex Gynger, Metal Bondage, Halsbånd, Lænker, Håndjern, Corsager, Korsetter, Kostumer, Uniformer, Catsuits, Fashion, Leggings m.m.

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Fantastisk service!

Jeg havde en rigtig god oplevelse hos Hownice. Jeg hentede selv varen i Glostrup, og fik masser af vejledning og gode råd med på vejen. Jeg endte med at blive super glad for min latex nederdel, og kunne sagtens forestille mig at anskaffe mig mere i den dur fra firmaet :)

5 March 2017

Super sted at handle!

Jeg har købt mange varer gennem hownice.dk, og servicen er altid helt i top, både når det kommer til råd og vejledning, og når man som jeg altid skal prøve det halve sortiment inden jeg beslutter mig :)

Ejeren er altid super venlig, flexibel og hjælpsom, og jeg kan kun varmt anbefale at handle her!!

13 January 2017

100% tilfreds

HVAD SKER DER LIGE?
Jeg lavede min ordre og ville egentlig gerne have den med det samme og skrev derfor i ordren, at jeg selv ville afhente varen.
I FAKE YOU NOT når jeg skriver, at der kun gik 1½ time før jeg fik en mail om, at den var klar til afhentning.
Jeg hentede selv min pakke på deres adresse i Glostrup samme dag og manden der var der, var sød og behagelig.
Det er ikke sidste gang jeg handler der !!!!!!!!!!!!

27 December 2016

En god oplevelse

God service finder man ikke mange steder men jeg havde brug for råd til en bikini og ringede derfor til kundeservice som hjalp mig igennem med både størrelse og køb. Virkelig flink man jeg talte med. Hurtig levering og god kvalitet på bikinien. Det er nice!

Rated 1 out of 5 stars

Kundeservice

Aldrig har jeg mødt så meget mangel på kundeservice, i anmelder alle jeres dårlige anmeldelser.

I har skrevet en besked til os, at i har forlænget bytte regler i december måned, men i den sidste anmeldelse i fik, har i skrevet det kun er imellem 18 og 23 decemeber i tilbyder det.
Da i godt ved at folk køber ind til julegaver på black friday, bør i have en form for afkrydsningsfelt, som mange andre sider har i tilfælde af, at det er til julegave.
Hvad er det iøvrigt for en holdning at have, at man skal købe tingene i sidste øjeblik, for at have mulighed for at bytte det.

Hvad er det for en måde at behandle kunderne på.
Det er synd når virksomheder som jeres, går så meget op i antal dage tingene kan byttes.
Hvorfor i alverden er det vigtigt?

Byt dog for kunden, istedet for at miste den.
Og hvis man kigger på jeres anmeldelser, skal man ikke lede længe, for at finde flere der brokker sig over bytte regler hos jer. Udover det skal man lede længe efter nogle, som er så flabet i deres svar.

Hvis i anmelder denne fordi jeg ikke er kunde, tager i meget fejl. For jeg kan fremvise mere end 1 ordre fra jer.
Men jeg kommer bestemt ikke til at handle hos jer mere, hvis i ikke får rettet op på dette.
Kan jeg anmelde jer flere steder med dårligt, så gør jeg det med glæde. Kan jeg også fraråde folk at handle hos jer så gør jeg det med glæde.

I må jo tro at i har så unikt et produkt, at i kan være ligeglade med kunderne.
Bare husk på at i er til for kunderne, vi finder vare varen et andet sted, hvis servicen ikke er god nok.

Da du nu vælger at redigere,i din besvarelse gør jeg det også lige.
Du har klaget til trustpilot for at få fjernet min anmeldelse, det samme har du gjort med en anden, i begge tilfælde er det sket uden held.
Måske du har været galt på den, jeg kan bare konstatere at det du skriver denne gang, er ikke det der bliver svaret i en mail, INDEN jeg laver denne anmeldelse.
Man kan komme langt med god kundeservice, og det kursus mangler du stadig at tage.

www.HowNice.dk logo

Reply from www.HowNice.dk

Hej.

Alle lovpligtige retningslinjer er overholdt fra HowNIce.dk's side af.

- Din ordre blev gennemført fredag d. 25 november 2016 kl. 19:43.
- Vi afsender din ordre mandag d. 28 november 2016 kl. 16:15
- Du modtager din ordre onsdag d. 30 november kl. 12:55.

Du vil altså gerne returnere din ordre efter 25 dage?!

Som du har LÆST, ACCEPTERET og GODKENDT ved købet hos os, har du 14 dages returret, medmindre du laver din ordre imellem d. 18-23 december, hvor du så kan returnerer din ordre til os senest d. 8 januar det efterfølgende år.

Dette er vores gældende forlængede returret i julen - som man netop kan læse i vores betingelser.

Du må forstå, at vi ikke vil forskelsbehandle vores kunder - Vi yder altid den bedste, samt gode service gældende for alle vores kunder.

Hav en god dag!

M.v.h. HowNice.dk

Rated 1 out of 5 stars

Ingen forlænget fortrydelsesret på julegaven

Ringe, ringe service... Jeg fik en kjole herfra af min kæreste i julegave som desværre ikke klædte mig. Denne havde han købt på Black Friday i slutningen af november, som så mange andre der køber tidlige julegaver denne dag. Pakken modtog han d. 30 november. Jeg skriver så til hownice.dk d. 25 december med ønske om at returnere kjolen som jeg lige har fået og prøvet på i 10 sekunder. Jeg får svar tilbage at dette ikke kan lade sig gøre, da den forlængede fortrydelsesret først gælder fra december af. Grundet at han modtog pakken d. 30 november, altså ÉN dag før 1. december, gælder den forlængede fortrydelsesret ikke... Hvad er dette for en service? Dette er aldrig et problem i andre forretninger når det drejer sig om julegaver! Hvad taber de på at lade mig returnere kjolen, når de udemærket godt er klar over, at rigtig mange køber julegaver på Black Friday og de da selvfølgelig skal kunne returneres?? Jeg ligger nu inde med en spritny kjole til over 200 kr som jeg ikke kan bruge til noget. De har tabt mig og min kæreste som kunder, på en simpel ting som returnering i julen.... ØV!

www.HowNice.dk logo

Reply from www.HowNice.dk

Christina Wøbbe har aldrig lagt en ordre hos HowNice.dk
Denne anmeldelse handler om, hvordan hendes ven Morten Toft har haft en købsoplevelse hos os.
Trustpilot vil ikke slette denne anmeldelse og vi mener derfor, at Trustpilot ikke overholder deres sine retningslinjer.

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk Service og Super kvalitet!!!

Jeg har haft købt et par gange hos HowNice, men da jeg skulle ha et korset, og jeg må krybe til korset fordi det er en jungle på nette når man skal ha kvalitet.. så jeg ringede til dem, fik en super snak og blev vejledt til at få det her fantastiske korset.. det er bare kvalitet og ægte læder.. og det holder.. og så fik jeg varen dagen efter jeg bestilte det.. jamen jeg kan kan kun gi ros!!

15 October 2014
Rated 5 out of 5 stars

How Nice... Siger jeg bare..

Har handlet med How Nice gentagne ganger... Har været forbi en del gange da det kan være svært med størrelsen, sometimes..primært støvler... Og der møder man en helt igennem skøn mand...!! Varmt anbefales...

14 October 2014

Helt igennem god service

Rigtig god betjening fra start til slut. God vejledning. Jeg var lidt i tvivl og måtte ringe til firmaet. Fik super rådgivning og havde ikke følelsen af de bare skulle sælge noget.
Varen kom hurtigt og levede fuldstændigt op til mine forventninger.

5 October 2014

★ ★ ★ ★ ★

Super webshop, nem bestilling, hurtig levering og super god service!

Er også tålmodige når man har specielle ønsker og en forretning med rimelige priser. Jeg vil helt sikkert handle her igen en anden gang. :)

28 September 2014

Take a closer look