Company details

1. Electronics & Technology

Information provided by various external sources

Hoverboardz.nl is de online webshop voor Hoverboards, Onderdelen en Reparatie.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

wat ging er mis.....alles

wat ging er mis.....alles. Vorig jaar november hoverboard gekocht, werkte niet, teruggestuurd, zelf moeten betalen voor de verzending. na 200 mails en telefoontjes 2 maand later terug gekregen, werkte nog niet en er zat van alles los. nog maar eens teruggestuurd en sinds toen alweer vele mails en telefoontjes zonder reactie. het board ligt er nu al zes maand en nog steeds geen nieuws. dus al bijna een jaar sinds aankoop
slechtste klantenservice ooit.
tip, koop hier NOOIT iets.
bedrog van de eerste klasse.

14 November 2024

Oplader besteld op 15-08-2025

Oplader besteld op 15-08-2025 tot op heden niks ontvangen, we kunnen geen contact krijgen met Hoverboardz, ze nemen de telefoon niet op en beantwoorden geen mail!
Zo te zien zijn wij niet de enigste, helaas.
Hadden we maar eerst op Trustpilot gekeken.

22 August 2025

Batterij besteld op 1/08/2025

Batterij besteld op 1/08/2025. Nog geen verzendingsmail ontvangen of batterij. Niemand te bereiken via mail of telefoon. Heb het op verschillende dagen geprobeerd. Batterij is vandaag aangekomen en het is GEEN chinees spul. Dus TOP. Zeer spijtig dat er geen communicatie is!!!!!!!!

11 August 2025
Rated 1 out of 5 stars

Batterij voor ons hooverboard besteld

Batterij voor ons hooverboard besteld. Batterij is kapot toegekomen. We moesten hier een filmpje van maken om dit te bewijzen. Filmpje gemaakt en we mochten de batterij kosteloos terug sturen. Dit is op 7 november gebeurd en nog steeds geen geld terug gekregen of een nieuwe batterij.. op mails word niet meer gereageerd .

7 November 2024
Rated 1 out of 5 stars

Beste mensen koop hier NOOIT maar dan…

Beste mensen koop hier NOOIT maar dan ook NOOIT.
is gewoon een malafide bedrijf gewoon corrupt
2 hoverboards besteld en er werd 1 geleverd en die geleverd werd was na 40 sec al leeg
Gelukkig had ik deze besteld langs bol. En mijn geld terug gehad waarvoor dank want via deze site had ik het kunnen vergeten
Ze nemen geen telefoon op nog als er producten worden terug gestuurd nemen ze niet terug
Dus laat u niet vangen want het is geld weggegooid

1 September 2024
Rated 1 out of 5 stars

Geen enkele manier van contact

voor de verjaardag van onze zoon een hoverboard en hoverkart besteld. Wij hebben alleen het board ontvangen, zonder bericht dat er een deellevering plaats zou vinden. Vervolgens via alle manieren geprobeerd om contact te krijgen met bellen/ whatsapp / mail maar geen enkele reactie. Dat was een fijne verjaardag voor mijn zoontje. bestel hier dus niet, want na betaling ben je de pineut

28 June 2024

Slechte service

Slechte service, zit al even op het product te wachten maar als ik bel wordt er niet opgenomen. Ook op mail wordt niet gereageerd. Zeer slecht!

28 May 2021
Rated 5 out of 5 stars

Ik ben heel blij met de service top…

Ik ben heel blij met de service top mensen en top kwaliteit alles ging heel soepel en ook heel aardig personeel echt als je probleem met hoeverboard kan beter bij hun terecht dan ga ik ook gerust met je reparatie treug naar huis .nogmaals bedankt voor de goeie service.

2 April 2020
Rated 4 out of 5 stars

Snelle levering!

Wij hebben goede ervaringen. Het bestelde hoverboard wat we hadden besteld was de volgende dag in huis, erg snel! Helaas ging deze vrij snel stuk maar na app-contact met de servicedienst hebben ze het hoverboard gerepareerd en werd kosteloos weer naar ons toe gestuurd.

9 July 2019
Rated 4 out of 5 stars

Hoverboard valt rechts elke keer uit

Hoverboard valt rechts elke keer uit. Via mail en app contact gehad(wat zeer langzaam gaat, reageren heel laat).maar volgens hun ligt het aan de gebruiker en niet aan het hoverboard. Terwijl onze kinderen al een paar x gevallen zijn doordat rechts zo uit het niets uitvalt.

Het probleem is opgelost, het mankement zat wel in hoverboard. Maar hij is gerepareerd en doet het goed.

13 June 2019

Beste Kla Mulder,
Vervelend om te horen dat je problemen ervaart met het hoverboard. Het kan zijn dat als je niet goed met je voet bovenop de sensor staat aan de rechterkant dat het hoverboard dan denkt dat er niemand op staat waardoor de rechterkant niet reageert. Om te kijken wat de oorzaak is zullen we het verder moeten onderzoeken. We lossen iedere klacht altijd op en komen dan ook graag met je in contact. Zou je met ons contact kunnen opnemen via info@hoverboardz.nl?
Dennis van Hoverboardz.nl

Verschrikkelijk!!!!!

Verschrikkelijk!!!!!
Nooit hier een hoverboard kopen.
Wij hebben 2 hoverboards gekocht en hebben binnen 24 uur een klacht ingediend. De hoverboards gaven geen waarschuwingssignaal af bij een lege accu. De hoverboards stopten "zomaar" tijdens het rijden en de kinderen hebben lelijke valpartijen beleefd. Kapotte kleding en beschadiging aan de hoverboard. Geen enkele reactie van Hoverboardz.nl.....pas bij dreiging inschakelen rechtsbijstand mochten we de hoverboards opsturen. Wekenlang wachten op reparatie om vervolgens binnen een uur van ontvangst weer Hoverboardz.nl te moeten inlichten dat 1 board alleen maar waarschuwingsgeluiden gaf. Deze wederom pas bij dreiging rechtsbijstand mogen opsturen......
De eigenaar communiceert alleen via WhatsApp, geen telefonisch contact. Meerdere malen gebeld en ingesproken. Verschrikkelijk manier van werken!!!!
Pas geleden weer dezelfde hoverboard die alleen maar waarschuwingsgeluiden maakt opgestuurd en nu wil de eigenaar 80 euro!!!! reparatiekosten.
NOOIT hier een hoverboard kopen.

20 December 2018

Beste Patrick Jonkers en Desiree Soer,

Aangezien jullie partners zijn en allebei een review hebben geplaatst reageer ik met dezelfde tekst op beide reviews.

We vinden jammer dat je niet tevreden bent over Hoverboardz. Wij staan bekend om onze goede klantenservice en nemen dan ook iedere klacht serieus. We betreuren het dat er bij aanschaf een fabrieksfout was en hebben dit toen ook gelijk voor jullie opgelost, uiteraard onder garantie.

Vervolgens wordt er een half jaar later een melding gedaan dat het hoverboard niet meer werkt. Hierop hebben we het hoverboard nagekeken en uit dit onderzoek is gebleken dat het hoverboard beschadigd is geraakt door waterschade. Dit is schade welke is toegebracht door eigen toedoen en dat valt niet onder de garantie. Dit staat overigens ook omschreven in de handleiding en de algemene voorwaarden.

We hebben vervolgens een prijsopgave voor reparatie gedaan (met korting) en daar ging je niet mee akkoord. We vinden het jammer om nu achteraf deze klachten te horen. Wij staan altijd open voor oplossingen mocht je de klacht alsnog willen oplossen.

Dennis de Jong
Klantenservice Hoverboardz.nl

Rated 1 out of 5 stars

Niet mee in zee gaan...Na aankoop geen service meer!

Lang verhaal kort: Wij zijn al meer dan 9 maanden bezig met vergoeding/reparatie/coulance met deze webwinkel, hoverboardz.nl.

- Tot aan de aankoop, wordt er gelijk gereageerd op mail/whatsapp.
Eenmaal betaald en wil je je verhalen op garantie ,dan begint de ellende.
- Inmiddels de 4x keer hoverboard opgestuurd ter reparatie, waarvan slechts 1x vergoed. Overige keren zelf moeten betalen voor verzenden. (nu staat er op de site, gratis verzenden, kijk hier mee uit)
- Door een niet deugdelijk product hebben mijn dochters meerdere valpartijen gehad, letselschade en kledingschade en ook de hoverboards zijn beschadigd. Geen enkele keer de vraag: Hoe gaat het met uw kinderen? En nog steeds ligt het niet aan het Hoverboard.
- Je kunt ze niet bellen, wordt niet opgenomen en op mails wordt niet gereageerd, pas na dreigen met juridische stappen.

Dit is slechts een opsomming van de laatste 9 maanden. Bijna 400,- euro betaald en alleen maar ellende. Denk aub na, voordat je hier koopt! Momenteel ligt er een Hoverboard van ons ter reparatie voor de 4x en deze komt niet retour naar ons.

Edit na reactie van Hoverboardz..

En nog steeds geen berouw. Nou Dennis, succes met je eenmanszaakje en belabberde service. De juiste instanties zijn inmiddels ingeschakeld en dit is geen platform om te discussieren. Die kans heb je ruim gehad. Nogmaals dank voor jouw interesse in het letsel van onze kinderen, oh nee wacht...Nogmaals dank voor ons telefonisch contact..Oh nee wacht...Ik heb je nog even een ster minder gegeven. Helemaal gezien jouw reactie hier. Dat je het lef er voor hebt zeg...

Edit 2...Nu gaat de 'klantenservice' van dit afschuwelijke bedrijf ook nog een review rapporteren.. Wat een schande. Tot op de dag van vandaag nog geen excuses gehad voor al het letsel dat is aangedaan etc.. Mensen kijk aub uit om hier te kopen.

19 December 2018

Beste Patrick Jonkers en Desiree Soer,

Dennis de Jong
Klantenservice Hoverboardz.nl

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look