See what reviewers are saying
Mit første indtryk med Hobbydirect er kun positivt. Bestilte en masse forskellige hobbyartikler, som jeg kunne hente på posthuset efter 4 hverdage. Dog fulgte der ikke en faktura eller kvitterin... See more
Hej Bestilte nogle værktøjer på hobbydirects hjemmeside om formiddagen og da ejeren af Hobbyshoppen ser min adresse tager han dig tid til at kontakte mig og foreslår at han tager mine vare med hje... See more
Company details
Information provided by various external sources
Dampmaskiner dampmaskine Maskiner Dampkøretøjer dampkøretøj Tilbehør Værktøj Diverse GoPed Elektronik Warhammer Drager drageflyvning drage Flexifoil Dragon Militær 1/35 Italeri Militær 1/72 Fly 1/72 Biler 1/24 Lastbiler 1/24 Modelskibe modelskib Billing Boats Artesania RC R/C Biler bil R/C Båd både R/C Tilbehør R/C Helikopter helikoptere R/C Fly Modelcolor Humbrol Airbrush hobbymaling Værktøj webshop med hobbyartikler Online salg af samlesæt byggesæt skibe biler hobby
Nørregade 18, 9000, Aalborg, Denmark
- info@hobbydirect.dk
- www.hobbydirect.dk
God hjemmeside til at købe…
God hjemmeside til at købe plastmodelsæt og ting til det. Ville bare ønske der var lidt mere variation af nogle varer, specielt af maling. Jeg bruger Revell Aqua Maling, hvilket der ikke er noget af, så mange af gangene giver det ikke mening for mig at købe herfra, når jeg kunne købe et andet sted der også har den maling jeg skal bruge.
hurtig levering
Leveret indenfor 2 dage og bestilling leveret i god indpakning og uden fejl eller mangler.
Hurtig levering selvom der var ferie i…
Hurtig levering selvom der var ferie i butikken, oplever ikke nogen af de mangler andre har skrevet om. Venlig betjening i selve butikken i Aalborg.
Virkeligt god kundeservice
Virkeligt god kundeservice - langt udover det forventelige.
kunne hente min vare i butikken på en…
kunne hente min vare i butikken på en lørdag, han var heldigvis i butkken..... selv om butikken holder corona lukket om lørdagen
10 stjerner herfra
Manglende opdatering af hjemmeside
Har handlet hos jer før, uden problemer men denne gang gik det da helt galt. 3 ud af fem varer manglede på trods af at de stod til at være på lager, på din hjemmeside. Da vi er i kontakt giver du dine leverandører skyld for ikke at være oppe i gear - Det kan aldrig være leverandørens skyld at du ikke holder din hjemmeside opdateret med lagerstatus og ferielukning :-(
Bestilte en vare en lørdag, et kvarter senere fik jeg mail om at min vare var afsendt! To dage senere kunne jeg afhente min pakke hos min købmand på Sjælland! Hurtigere service har jeg aldrig fået!
Det hele hænger sammen.
Det hele hænger sammen hos Hobbydirect. Ok priser, ok levering, ok produkter. En stabil leverandør som fortsat vil have mig som kunde.
Hurtig levering og god sevice!
Hurtig levering.
God personlig service, der gerne svarer på "dumme" spørgsmål og Jan hjælper gerne med gode råd.
God shop har aldrig haft problemer med…
God shop har aldrig haft problemer med hverken levering eller service fra Hobbydirect.
advarsel.....mega lang…
advarsel.....mega lang leveringstid...bestilte for 12 dage siden og har intet hørt fra dem, handl hos andre sider med ligende varer
handlet der mange gange aldrig haft…
handlet der mange gange aldrig haft dårlige oplevelser
En utrolig god oplevelse at handle hos…
En utrolig god oplevelse at handle hos hobbydirect, god pris god service, og god leveringstid
Dårlig kvalitet af deres fjernstyret…
Dårlig kvalitet af deres fjernstyret biler. De kan ikke holde til man kører med dem.
Spændende udvalg
Spændende udvalg
Lidt høj grænse for gratis fragt
At i skal bruge 5 dage på at gøre min …
At i skal bruge 5 dage på at gøre min ordrer klar jeg bestilte den 14/12-17 og den er først sendt idag
Ingen slinger i valsen!
Bestilte et samlesæt om aftenen, ons. d. 18/10. Sættet blev afsendt om torsdagen og om fredagen lå det til afhentning på posthuset. Selve sættet er i fin stand og der lå endda en lille pose slik som tak for ordren. Sådan et skammeligt bestikkelsesforsøg er lige noget jeg kan li', så det er ikke sidste gang jeg handler dér! :-)
En webshop man får lyst til at handle hos igen.
Mit første besøg i webshoppen, og en virkelig god oplevelse, hvor man føler sig personligt betjent.
Utroligt stort udvalg, fin service og rimelige priser så jeg er yderst tilfreds.
Super fin service
Hurtig og pålidelig levering - har kun positivt at fortælle.