Hinshøj Caravan Reviews

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Super god oplevelse, og en rigtig god og professionel betjening af Brian Rasmussen. Det var lige fra første besøg, og til vi kørte derfra med vores nye campingvogn. Jeg kan kun anbefale at handle h... See more

Rated 5 out of 5 stars

ALTID en rigtig dejlig oplevelse. Det er nu 2. gang, at vi køber campingvogn hos Hindshøj Caravan. Begge gange med en fantastisk dejlig følelse/oplevelse. Super god og personlig kundebetjenin... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk kundeservice også efter handlen 😊 Man oplever virkelig et team af top professionelle folk, der samarbejder på bedste vis både i butik og på værkstedet 😊 Kæmpe ros herfra 👍 vi kører ge... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

All reviews

15 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Super fin service og god behandling…

Super fin service og god behandling igen.
Kom lige til lukke tid og købte en helt nyt telt og lampeskærm og skammel med bordplade de har altid tid til en lille snak om løst og fast.
Så der kommer jeg igen og køber hvad jeg skal bruge.
Endnu en gang den varmeste anbefaling til alt personale.

14 June 2021

Rated 5 out of 5 stars

Er fuld ud tilfreds med den service vi…

Er fuld ud tilfreds med den service vi har fået . Købte ny hobby sidste år i maj mdr . Jan er til at handle med og det er Johny og de andre fra værkstedet også . Vi havde lidt opstartsproblemer med de elektriske fødder men kørte derned om morgenen kl 7.30 if flux fik vi hjælp. Vi kommer helt sikkert igen vh Irene og pe Hansen

3 June 2021

Rated 1 out of 5 stars

Jeg kan ikke anbefale Hinshøj Caravan

Jeg kan ikke anbefale Hinshøj Caravan, jeg vil her fortælle hvorfor.

1. I Juni 2018 var vi hos Hinshøj for at kikke på campingvogn, Brian kom hurtig hen til os og ville høre om han kunne hjælpe, da lavede vi vores første fejl, vi var ærlige og fortalte ham vi var førstegangskøbere, det skulle siden vise sig at være katastrofalt. Vi ville gerne kikke på en "lettere brugt" og han viste os en Detleff som han tydeligt gerne ville af med til os, men vi kunne slet ikke se os i den og sagde vi ville køre hjem og tænke over det, dagen efter kom vi tilbage og sagde nej tak til den omtalte Detleff men vi ville meget gerne se på en Fendt de havde til at stå, og jeg spurgte ham og han fik god provision på at sælge den Detleff siden han så gerne ville af med den, han svarede at han var på fast løn og han havde fyret medarbejdere på provision da han var meget imod dette. Der kunne vi dog ikke få brugser i og Brian sagde det havde de ingen vogne der havde, tilfældigvis gik Gustav forbi lige da han sagde det og rettede det til at det havde de, de havde en Hobby som han viste os. Den faldt vi for og besluttede at den ville vi have så vi skrev papirer på den. Nu starter alt balladen så, for min kæreste skulle i aftenvagt den dag og den aften fik hun at vide hun ikke fik flere vagter grundet nedskæringer, så var tidspunktet måske ikke lige til helt ny campingvogn så jeg ringede til Brian næste morgen og ville annullere handlen, det var jo kun en nat siden, så det regnede jeg ikke for et problem, men jo, Brian sagde det troede han ikke man kunne, men jeg kunne lige snakke med Jan, Det gjorde jeg så, blot for at få at vide det kunne man ikke, sælgeren "brian" havde fået hans provision.... Øhhh hvad havde han ???? Brian blev kaldt på kontoret, så han igen kunne stå og lyve, for det havde han da aldrig sagt!!?? Så skulle vi ud af den handel skulle vi slippe 43.500 kr.- for at han havde sat et solgt skilt i ruden i EN nat ?????

2. Vi var jo så tvunget til at købe campingvognen, og det gjorde vi, og sørme om vi ikke fik et gavekort på et "gratis" eftersyn med i prisen, cool så skulle det hele nok gå alligevel, så i forsommeren 2019 ringede jeg og bestilte tid til vores 1. service, som jo var gratis, men hov, det var sørme steget 1600 kr,- i løbet af vinteren så skulle vi have vores "gratis" service ville det koste os 1600 kr,- som så med gas test blev til 3200 kr,- det lækkert med sådan et "gratis" service 🎉Nå men jeg vil ikke have vognen til at stå ulåst så jeg spørger hvilke mugligheder der er da jeg ikke kan levere inden for deres åbningstid, jeg får at vide jeg ikke må bruge min egen lås men kan låne en af dem, fint det gør vi, jeg sætter deres lås på og kører hjem. de ringer at den er færdig og så vi kan bare hente den, ja men jeg arbejder stadig til efter de er lukket os kæresten spørger om de vil låse den så vi ikke risikerer der er nogle der lige render med den, hun fik så at vide af Gustav at blev den stjålet ville vi jo bare få en ny af forsikringen ??!! De skulle ikke have deres sager til at ligge og flyde på hele pladsen.....

Prøv engang at gætte om vi kunne finde på at købe så meget som en spændeskive hos Hinshøj Caravan igen????

Men jeg kan dog garantere at vi vil dukke op til hver eneste åben hus / event de holder hver eneste gang, så må vi jo se om de tør smide os ud 🥳🥳

18 April 2021

Hej Michael
Vi er selvfølgelig ked af, I ikke syntes, I er blevet behandlet, som I forventede at blive. Hertil skal jeg igen selvfølgelig oplyse dig om, at man selvfølgelig ikke kan annullere en handel, når man har underskrevet den, dette er gældende for begge parter.
Hvordan tingene bliver sagt og gjort, vil jeg ikke komme ind på her, da dette er en sag mellem Karina og os, da det jo er hende, der står på vores papirer samt at handlen er gennemført for 3 år siden. (Karina har vi talt med, hun var ikke bekendt med dit indlæg her) Med hensyn til jeres omtalte gavekort til service, er det korrekt, at I fik et. På det gavekort stod der, at I ville få 1. års eftersyn til kr. 995,- (inkl. en gastest) i stedet for kr. 1.995,- (som alle kunder, der købte nye vogne hos os i 2018, fik) som et eftersyn kostede på det tidspunkt, hvor i købte vognen.
Altså en rabat på kr. 1.000,-
Hertil købte i Tæthedsforsikring som koster 895,- (dette var valgfrit) som jeg kan se på jeres regning, er det også det, I er kommet af med, så hvor din opfattelse af at det er steget med kr. 1.600,-, ved vi ikke, hvor kommer fra, da det ikke er hos os i har betalt dette beløb. (kr. 3.200,-) I er selvfølgelig velkommen til vores
Åbent hus som alle andre kunder, når vi engang får lov til at holde dem igen.
Hilsen Hinshøj Caravan A/S

Rated 4 out of 5 stars

Har tidligere givet en meget dårlig…

Har tidligere givet en meget dårlig anmeldelse, da vi for år tilbage fik en meget dårlig behandling. I år har vi købt vogn dernede og har generelt været fint tilfreds med forløbet, selvom afhentning var lidt i corona tiden.

15 April 2020

Rated 5 out of 5 stars

Hinshøj Caravan kan stærkt anbefales!

Vi er neget tilfredse med at handle hos Hinshøj Caravan - der er altid god service og venlig betjening. De gør, hvad de kan for at udbedre skader hurtigst mulig. Vi havde haft et uheld med vores campingvogn og afleverede den på værkstedet mandag, og allerede dagen efter ringede de, at den var klar - selvom de havde mega travlt. Der er super god stemning både på værkstedet, hos sælgerne og i butikken.
Inge og Ole Beck

10 July 2019

SUPER service

Med en gammel camping vogn er der tit småting der skal skiftes - HVIS man mangler noget er Hinshøj stedet - vi er endnu ikke gået forgæves - og selv småting sørger de for at finde - små øskner til persienner - det tog 20 mins - MEN de fandt dem - TOP KLASSE -stedet hvor folk der ikke gider spilde tid mødes :-)

25 July 2018

Super god service

Super god service. Manglede blot en fjeder til vores rullegardin. Jeg fik hjælp over telefonen og de sendte den rigtige fjeder samme dag. Istedet for en ny gardin til 1500,- kom jeg af med 100kr. Der vil vi handle igen. Måske en ny campingvogn;-)

4 July 2018

Rated 5 out of 5 stars

Service som i gamle dage

Service som i gamle dage, høflig betjening (også via telefon) og ved personlig henvendelse, er der hjælp at hente, også uden at der fordres betaling, jeg har nu oplevet det flere gange selv om vores campingvogn IKKE er købt der, men det er sikkert at når vi skal skifte vogn næste gang, bliver det ved Hinshøj Caravan, kun 10 km fra Randers, på Gammel Viborgvej 392, selv om der er et godt stykke vej at køre TAK for Usædvanlig GOD SERVICE

16 June 2018

Take a closer look