Helpfind Reviews 431

TrustScore 4 out of 5

3.8

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeśli jest dopłatą to nie podają jej wysokości tylko chcą odkupić odszkodowanie bez podania możliwości dopłaty. Frajerskie ruchu i zagrywki. Nie uzyskasz od nich info o wysokości dopłaty

Rated 5 out of 5 stars

Jestem ogromnie zadowolona ze współpracy z Helpfind Wykryli iz umowa kredytu była wadliwa Pieniądze które bank wziął nieprawnie zwrócił Gdyby nie Helpfind nawet bym nie wiedziala ze zostaliśmy oszuka... See more

Rated 5 out of 5 stars

Stanisław Bicki jestem niezmiernie wdzięczny za pomoc w odzyskaniu moich pieniędzy z oszustwa kredytowego przez BANK . Panie i Panowie z firmy Helpfind bardzo starannie dbają o klientów za co serdeczn... See more

Company details

1. Electronics & Technology

Written by the company

Kim jesteśmy? 🧐 Jesteśmy największą i najnowocześniejszą firmą odszkodowawczą w Polsce działającą w 100% online 🥇 Dzięki temu umożliwiamy naszym Klientom skorzystanie z oferowanej przez nas pomocy na terenie całego kraju. Masz problem z uzyskaniem dodatkowych środków z odszkodowania lub pytanie odnośnie dochodzenia odszkodowań? Skontaktuj się z nami! 📲 Nie wiesz, czy warto nam zaufać? Statystyki nie kłamią i są dowodem na naszą wysoką skuteczność oraz na skalę naszej działalności: 👉 +2.000 niezweryfikowanych opinii Google. 👉 200.552 przeanalizowanych kosztorysów do dnia 31.01.2025 👉 1,3 mln Klientów zgłosiło się do nas o pomoc do dnia 31.01.2025

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Replied to 72% of negative reviews

Typically replies within 1 month

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Jest to firma oszustów

Jest to firma oszustów, dlaczego a no dlatego że nastawiona jest na zysk, zgłosiłem do nich kredyt z Agricole i wszystko było dobrze do puki nie okazało się ,że za mało mogą wyciągnąć z tego kredytu, a powołali się na błedy techniczne🤔 a gdy zapytałem jakie to błędy i na czym polegają to zamilkli, natomiast z uporem maniaka chcieli żeby im przekazać do odzysku inny kredyt z tego samego banku i umowa tak samo skonstruowana.

12 January 2026

Szybkość profesjonalizm i skuteczność

13 January 2026

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że docenił Pan szybkość działania, profesjonalne podejście oraz skuteczność — to wartości, które są dla nas kluczowe. Dziękujemy za zaufanie i pozostajemy do dyspozycji w przyszłości!

Rated 5 out of 5 stars

Polecam serdecznie firmę Helpfind ,tak…

Polecam serdecznie firmę Helpfind ,tak szybkiego załatwienia sprawy się nie spodziewałem i jestem zadowolony z wypłaty odszkodowania.

8 January 2026

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że szybkie załatwienie sprawy było dla Pana pozytywnym zaskoczeniem, a dodatkowe środki spełniły oczekiwania. W Helpfind stawiamy na sprawne działanie, jasne zasady i realne efekty dla Klientów. Dziękujemy za zaufanie i z przyjemnością pozostajemy do dyspozycji w przyszłości!

Profesjonalnie

Profesjonalnie, szybko i przejrzyście. Polecam

6 January 2026

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że docenił Pan profesjonalne, szybkie i przejrzyste podejście — to standard, na którym opieramy współpracę z Klientami. Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!

Rated 5 out of 5 stars

Dziękuję za profesjonalną i skuteczną…

Dziękuję za profesjonalną i skuteczną pomoc w odzyskaniu środków z banku. Pełne zaangażowanie i wysoki poziom uslug.

6 January 2026

Reply from Helpfind

Dziękujemy za tak miłą opinię! Cieszymy się, że docenił Pan profesjonalne i skuteczne wsparcie oraz pełne zaangażowanie naszego zespołu na każdym etapie współpracy.

W Helpfind zawsze stawiamy na wysoki standard usług i realne efekty, dlatego takie słowa są dla nas najlepszym potwierdzeniem jakości pracy. Dziękujemy za zaufanie i z przyjemnością pozostajemy do dyspozycji w przyszłości!

Rated 5 out of 5 stars

Wszystko poszło tak jak uzgodniliśmy…

Wszystko poszło tak jak uzgodniliśmy serdecznie polecam

15 December 2025

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że wszystko przebiegło zgodnie z ustaleniami i spełniło Pana oczekiwania. Dziękujemy za zaufanie i pozostajemy do dyspozycji w przyszłości!

Z pozdrowieniami,
Zespół Helpfind

Rated 1 out of 5 stars

Ludzie wogule tam nie piszcie bo to…

Ludzie wogule tam nie piszcie bo to oszuści
Każdy o tym wie każdy płaci składki to popierwsze a po drugie są odszkodowania z naszych podatków na dodatek nas oszukują
Tak samo drogi i ludziom wmawiaja jakieś głupoty obudźcie się lepiej człowiek wyjdzie na tym jak lepiej jak sam by druga osoba mu oddala pieniądze z tego powodu że tak naprawdę to jest oszustwo i sad na to się zgadza czyli zmiana rządu jak tak robią

11 December 2025

Reply from Helpfind

Dziękujemy za opinię. Zapewniamy, że nie jesteśmy firmą oszukującą Klientów. Działamy legalnie, w oparciu o obowiązujące przepisy prawa, a każda sprawa jest prowadzona na podstawie zawartej umowy i zgody Klienta.

Odszkodowania nie są wypłacane z podatków, lecz przez towarzystwa ubezpieczeniowe w ramach polis OC/AC lub innych umów ubezpieczenia. Naszą rolą jest sprawdzenie, czy wypłacona kwota nie została zaniżona i – jeśli są ku temu podstawy – pomoc w uzyskaniu dodatkowych środków.

Zaufanie do naszej pracy potwierdzają tysiące pozytywnych opinii Klientów, którzy dzięki nam otrzymali realne wsparcie i konkretne rezultaty.

Rated 5 out of 5 stars

Bardzo dobry kontakt ,szybkie…

Bardzo dobry kontakt ,szybkie odpowiedzi na pytania.W tej chwili jestem na początku drogi,ale do tej pory wszystko idzie zgodnie z ustaleniami.
Polwcam

18 December 2025

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że doceniła Pani dobry kontakt oraz szybkie i konkretne odpowiedzi. Jesteśmy na początku procesu, ale dokładamy wszelkich starań, aby wszystko dalej przebiegało zgodnie z ustaleniami i w pełni transparentnie. Dziękujemy za zaufanie i pozostajemy do dyspozycji na kolejnych etapach!

Współpraca z Helpfind

Przedstawiciele firmy szybko i merytorycznie udzielali odpowiedzi. Kontakt bardzo dobry.

1 December 2025

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że nasze odpowiedzi były dla Pani szybkie, merytoryczne i pomocne, a kontakt z zespołem ocenia Pani jako bardzo dobry. To dokładnie taki standard obsługi, na którym budujemy współpracę z Klientkami i Klientami.

Dziękujemy za zaufanie i polecamy się na przyszłość!

Mój prawdziwy ADWOKAT

Przyjaciel dał mi namiary na firmę Helpfind z początku bardzo się 😞bo wszystko trzeba było załatwić przez internet,a wiadomo jak to z firmami jest kasę biorą i znikają ✈️.
Spotkało mnie miłe zaskoczenie,bo firma Helpfind to mój prawdziwy ADWOKAT.
Nie wiem ile % sobie firma Helpfind pobiera , ale jestem bardzo zadowolona ze współpracy super.Dzwonią pytają czy mam jakąś sprawę dla nich i zawsze jakieś profity dostaję. Ptofesjonalna i rzetelną firma Helpfind 100⭐ na 10.
Polecam firmę Helpfind
rybkasmok

10 December 2025

Reply from Helpfind

Rozumiemy, że załatwianie spraw przez internet może budzić obawy, dlatego tym bardziej cieszy nas, że współpraca z Helpfind okazała się dla Pani pozytywnym zaskoczeniem.

Dbamy o to, aby każdy Klient czuł się zaopiekowany od pierwszego kontaktu aż do wypłaty dodatkowych środków — dlatego tak miło słyszeć, że odbiera nas Pani jako swojego „prawdziwego adwokata”.

Bardzo dziękujemy również za słowa o naszej rzetelności, profesjonalizmie i stałej komunikacji. To dla nas ogromna motywacja, by utrzymywać ten standard każdego dnia 😊

Dotyczy kredytu gotowkowego

Dotyczy kredytu gotowkowego. Kontakt z firmą bardzo dobry. Pieniądze na koncie w ciągu dwóch tygodni. Trochę jest papierkowej pracy (skany, maile) . Wszystko wyjaśnione w przejrzysty sposób. Teraz czekam na wyniki postępowania. Trochę to potrwa . Jestem po wygranej sprawie Frankowej. Także teraz czas na kredyt gotówkowy. Czas pokaże.

9 December 2025

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że proces dotyczący kredytu gotówkowego przebiegał dla Pana jasno i przejrzyście, a środki trafiły na konto w ciągu dwóch tygodni, zgodnie z ustaleniami. Rzeczywiście — przy tego typu sprawach bywa trochę formalności, ale dokładamy starań, aby cały proces był możliwie najprostszy i najlepiej wyjaśniony.

Gratulujemy również wygranej sprawy frankowej — świetnie, że postanowił Pan zawalczyć także o swoje prawa przy kredycie gotówkowym. Teraz czekamy razem z Panem na dalsze etapy postępowania.

Rated 5 out of 5 stars

Koniec końców pieniążki na koncie

Koniec końców pieniążki na koncie, bardzo dobre podejście i dbanie o klienta. Czytelny tłumaczenie oraz bardzo szybki kontakt. Polecam cały zespół Helpfind, zdecydowanie!

2 December 2025

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że finalnie środki trafiły na konto, a cały proces ocenił Pan jako przejrzysty i prowadzony z dbałością o Klienta. W Helpfind stawiamy na czytelne wyjaśnienia, szybki kontakt oraz pełne wsparcie na każdym etapie — dlatego tak pozytywna opinia całego zespołu jest dla nas ogromną motywacją.

Rated 5 out of 5 stars

Firma profesjonalnie załatwiła moja…

Firma profesjonalnie załatwiła moja sprawę. Szybko, rzeczowo. Polecam każdemu kto ma podobne sprawy. Dokładnie krok po kroku przeprowadzą Was przez procedury.

25 November 2025

Reply from Helpfind

Cieszymy się, że Pana sprawa została załatwiona szybko, rzeczowo i w pełni profesjonalnie. W Helpfind dbamy o to, aby każdą osobę przeprowadzić przez cały proces krok po kroku, z jasnym wyjaśnieniem procedur i stałym wsparciem na każdym etapie. Dziękujemy za zaufanie oraz polecenie

Rated 5 out of 5 stars

Kilkakrotnie korzystam z usług firmy i…

Kilkakrotnie korzystam z usług firmy i jestem bardzo zadowolona.

20 November 2025

Reply from Helpfind

To dla nas ogromna satysfakcja, że już kilkakrotnie skorzystała Pani z naszych usług i za każdym razem była Pani bardzo zadowolona.
Zaufanie powracających Klientek to dla nas największy komplement. Dziękujemy i pozostajemy do dyspozycji w przyszłości!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look