Et firma du ikke kan nå.
Har i dagevis forsøgt at ringe. Ingen kontakt.
Prøv igen senere svares der.
Har forsøgt med mail. Heller ingen svar.
En service der er til 0 stjerner hvis det kunne gives.
Gullestrup.net er en professionel partner når det gælder mail- og webhoteller. Vi tilbyder professionelle løsninger til priser fra kr. 10,- pr. måned. Alle løsninger til private, institutioner samt det Danske erhvervsliv.
Har i dagevis forsøgt at ringe. Ingen kontakt.
Prøv igen senere svares der.
Har forsøgt med mail. Heller ingen svar.
En service der er til 0 stjerner hvis det kunne gives.
Hvordan kan man have sådan en udbyder, at TKN går ind i sådan et samarbejde, der ikke kan løse problemet, de selv har sat sig i.
Super dårligt!
Man kan desværre ikke give 0 stjerner. Gullestrup er en flok lallende amatører, der har formået totalt at ødelægge en opdatering af mailsystemet i Tune, så over 2.000 mailadresser i 5 dage har været uden adgang til vores mails.
De aner helt tydeligt ikke, hvad det vil sige at opføre sig ansvarligt over for kunderne. De er komplet uduelige. Hold Jer langt væk fra Gullestrup som internetleverandør
Man kan ikke drive virksomhed på den måde. Det er ikke alene en hån mod kunderne, men også mod os, der arbejder professionelt med IT-support. Vi spilder oceaner af tid på at prøve at hjælpe vores kunder og kan ikke få svar på noget som helst. Gullestrup.net supportfolk tager ikke telefonen, deres online-support er midlertidigt ude af funktion og selv når man via CVR-registret har fundet frem til ejeren og hans mobilnummer bliver den heller ikke taget. Firmaet kører desuden 2 andre virksomheder på samme adresse og med næsten samme tlf. numre, men her svares der heller ikke på telefonen.
Det er så himmelråbende utilstedeligt og man kan kun formode, at kunderne vil forlade det synkende skib. Problemet er bare at alle der kun har tilgået deres mail online på firmaets webmail, gerne skal have deres mails ud, så på den måde har firmaet en ufin klemme på dem.
Det er bare så ringe, at der burde være en lovgivning, der umuliggjorde en opførsel som den Gullestrup.net præsterer.
Det er simpelt hen bare et så dårligt firma og det har kostet rigtigt mange penge for os at være ned i over en uge, vi har nu valgt en anden udbyder og flyttet alt vores over til noget andet.samtidig med er vi ved at finde ud af hvad det har kostet og tænker de skal have regningen.
Desværre er man nødsaget til at tildele dem 1 stjerne
Burde være mulighed for at undlade tildeling
Det er nu en uge siden, vi har haft adgang til vores mail, ringet til Gullestrup net, hvor det bliver oplyst, at der er en tekniker på sagen, og han holder ikke weekend før problemet er løst, der bliver ikke oplyst hvilken weekend det drejer sig om, webmail har nu været nede siden fredag 11.10.2019. Med det informations behov , til mail adgang, man i dag har som virksomhed, er det ganske enkelt ikke acceptabelt. Såfremt der kun er en der kan servicere deres anlæg, er det nok ikke den rette udbyder til "hosting"
Ebm
Nu på 6. dag, kan jeg stadig ikke modtage eller sende mails. Mine hjemmesider er dog nu oppe.
Man kan heller ikke maile supporten (fra gmail eller outlook.com), da der svares, at GN36, som der åbenbart skrives til, ikke er tilgængelig og genkender mailadressen.
Deres telefon bliver ikke taget.
Deres chatfunktion er også off-line.
Skæbnen for de hundreder af mails, der skulle være modtaget i løbet af de sidste 6 dage kan man kun gisne om.
Er der ikke en voksen tilstede, der snart kommer hjem fra efterårsferie, og som kan tage hånd om dette rod?
Vi er nu inde i 4. døgn uden afgang til min mail og der er ligeledes forsat ingen info om hvad der sker eller om der sker noget.
Gullestrupnet er det mest useriøse firma jeg nogensinde har haft noget med at gøre.
Utroligt at så uprofessionelt et firma er flabet nok til at bruge ordet Professionel på deres hjemmeside.
Hold jeg uendelig langt væk fra Gullestrupnet!
Virkelig uprofessionelt firma, og dårlig kundeservice over for kunder der har mail hos Gullestrupnet.
Ingen opdatering af hjemmesiden (fordi der så er en log over alle de nedbrud de har) og ingen der gider tage telefonen når man ringer, og ingen info om hvor stort ned bruddet er. Foreløbig har brugerne været uden mail i 5 dage! Det er slet ikke acceptabelt.
Og som om det ikke var nok, gik mailserverene ned igen 2 dage efter de var kommet i lufen, så det samlede antal offline dage var mere end 14 dage! Vi har nu flyttet alle vores konti til anden udbyder og bruger aldrig Gullestrup igen.
Har tidligere anmeldt Gullestrupnet…
Har tidligere anmeldt Gullestrupnet positivt. Men - det ser ud til, at de sløjer af. I øjeblikket virker intet. Man kan ikke kontakte dem via telefon eller via chat. På hjemmesiden står der intet om nedbrud og om forventet nedetid. Helt klart plads til forbedring.
Opdatering - nu er der gået over et døgn - stadig ingen mail - stadig ingen kontakt - stadig intet på hjemmesiden. Det er ganske uholdbart - kom nu ud af busken og fortæl kunderne, hvad der er galt. HASTER
Ak ja - i morgen er det femte dag uden e-mail. Ingen informationer overhovedet. Kun den, at telefonsvareren siger, at teknikerne ikke holder weekend, før problemet er løst. Og nu er det mandag aften!!
Seneste opdatering: Fredag kl. 16 - intet er sket.
Opdatering
Fredag den 1. november. Ingen ændringer. Hele tre uger er gået, uden at noget fungerer. Der er da vist tale om en nedlukning af firmaet.
Elendigt produkt, e-mail ofte nede. Langsom service. Hold jer væk.
Skrækkeligt firma. Kontakt umulig. Talrige servernedbrud og senest tab af alle mails fra en periode på 10 dage. Hold jer langt væk.
Ualmindelig dårlig service. Umuligt at komme igennem pr telefon og umulig at få hjælp af holtlinie. Har ventet en time i telefonen og vel 3 timer ved hotlinie, for en fejl, som DE har lavet. Alle mine mails er væk... de kan til nød genskabe nogle af dem, efter voldsomme ord fra min side. Jeg vil væk derfra hurtigst muligt, og vil gerne advare alle andre mod at blive kunde der.
Nu har jeg "leget" med dem både igår og har forsøgt idag, men kan ikke komme igennem - men mangler stadig mails.
For nogen tid siden blev jeg via Ishøj kommune tilsluttet en ny internetudbyder ved navn Kabelplus. I forbindelse med overførslen forsvandt ½ års mails fra min computer.
Kabelplus meddelte, at min STJÅLNE mails lå hos den tidligere udbyder Yousee. Yousee meddelte at min STJÅLNE mails lå/ligger hos Kabelplus.
I dag den 01.08.2017 meddelte Kabelplus, at de ikke ved hvem der har STJÅLET mine mails, men jeg kunne prøve at kontakte en virksomhed ved navn Gullestrup.net. Har aldrig hørt om virksomheden og ved faktisk ikke hvordan den pludselig kommer ind i billedet, men jeg forsøge i en hel time at komme i kontakt med virksomheden, hvorefter jeg opgav.
Føler jeg blot bliver "hevent" rundt i manegen.
Mvh
Mogens
Min mail har været nede/kørt MEGET langsomt i 3 dage!
Gyllestrup svarer ikke på mails, og efter at have ventet 37 minutter i telefonen, gav jeg op.
Hvordan kan man drive forretning på den måde?
Regner med at flytte til anden udbyder, men har desværre betalt for et helt år den 1. marts.
/Claus
Jeg har været kunde hos Gullestrup i flere år. De er ret venlige og hjælpsomme.
Men - da så mit webhotel og min hjemmeside blev inficeret med 'malware' (flere computere blev inficeret), så lod Gullestrup.net bare stå til. Jeg fik ikke noget at vide om det og dette stod på i uger. Da jeg så skrev til dem om problemet, skrev de:
'Det er ikke noget, vi som sådan har mulighed for at checke.
Det er dit eget ansvar, at holde installationen opdateret, så den ikke udsættes for angreb via sikkerhedshuller i det installerede Open Source System, som du har lagt op.'
Ok, men jeg har fået det modsatte at vide fra min nye host (gigahost.dk). De tillader ikke spam og malware at være på deres servere og i tilfælde af malware vil lukke siden ned indtil problemet er løst!
Jeg kan ikke anbefale Gullestrup.net, da de tillader malware.
Har været kunde hos Gullestrup i over 5 år og var egentligt fint tilfreds.
For nylig forlod jeg dem dog, fordi jeg oplevede at indlæsningshastigheden på et par af mine php/mysql-sider blev helt urimelig langsom (som vel at mærke tidligere intet fejlede). Det irriterede mig at kundeservice konsekvent prøvede at gå uden om dette - de kunne godt hjælpe med andre dele af mine henvendelser.
Nu hvor jeg er hos UnoEuro fejler hastigheden på php-siderne intet igen, så det skyldes næppe kun en evt. dårlig php-programmering fra min side.
Ingen repekt for kunderne - div trusler...
Har været kunde hos Gullestrup siden 2004, men nu da jeg forsøger at opsige da jeg ikke længere har behov for produktet, bliver jeg mødt med betingelser jeg aldrig har accepteret og straks trusler med inkasso og advokater.
Gullestup har ingen respekt for deres kunder, ikke engang kunder de har haft over mange år. Almindelig god forretningsskik ville da være at give kunden en god afsked, så de ville komme tilbage når der senere opstår et behov for deres service, men sådan tænker Gullestrup tydeligvis ikke. Det eneste det handler om er at hive de sidste par kroner ud af en gammel, og som udgangspunkt ellers tilfreds, kunde.
Jeg kan kun anbefale alle at styre udenom Gullestrup, og finde en udbyder der sætte mere pris på deres kunder.